BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Választási vitafórum

Választási vitafórum (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
237319.56 in reply to 237319.50
Date: 3/5/2013 1:19:46 PM
Overall Posts Rated:
117117
szia!
én meg csak annyit kérdezek vissza, hogy mennyivel jobb az, ha valakit szétedzetünk fő skillekből, majd 25éves korában visszavonul, mert a kutyának sem kell 300ezres fizetéssel és kezdjük újra egy fakezű gyökérrel..mert a jelenlegi becses stábnak legyen igaza alapon legalább "odaért" a kívánalmak szerint?! Mert, h ezért rinyál a kapitány nagyjából amióta kapitány és fakad sírva minden kidobott center után..lássuk be.. Még ha nincs is olyan szinten fő skillekből, DE igényesen multiztatott játékosról beszélünk...mondjuk 100ezerrel alacsonyabb fizetéssel (most csak a hasamra ütöttem ezzel az összeggel), akkor is szívesebben tartják rosterben 31-32éves koráig magasligás játékosok (vagy tovább), mint hogy kuka legyen 25évesen. ;) ennyit lehet megér 1-1 főskillel gyengébb érték (már ha nem lehet elérni...esetleg ti tudjátok, h nem lehet?), hogy 6-7 szezonnal tovább legyen játékban egy játékos és 6-7 szezonnal több időnk legyen pótolni, vagy jobbat kinevelni még több tapasztalatra alapozva.
Legmélyebb tisztelettel kérdezem Tőled, természetesen... remélem a pályázóknak is szabad ilyet tenni, nem csak ők vannak falhoz állítva...az már kicsit uncsi kör :)

This Post:
00
237319.57 in reply to 237319.37
Date: 3/5/2013 1:21:55 PM
Overall Posts Rated:
117117
(237319.37)
ezt imádtam :)

This Post:
00
237319.58 in reply to 237319.55
Date: 3/5/2013 1:29:10 PM
Overall Posts Rated:
145145
Ellehet őket adni. Ez az egyik.
De a lényeg az volt, hogy ezek szerint tudtad, hogy csőd felé megy, vagy valószínűsítetted, mégsem tettél ellene semmit.

This Post:
00
237319.59 in reply to 237319.58
Date: 3/5/2013 1:54:29 PM
Overall Posts Rated:
350350
Nem tudtam semmit, mivel nem jelezte, hogy bajban lenne pü-ileg. Néma gyereknek...

This Post:
00
237319.60 in reply to 237319.59
Date: 3/5/2013 1:57:09 PM
Overall Posts Rated:
145145
Pont ezért akarom én figyelni az ilyen eseteket. Mert egy tapasztalt menedzser láthatta, hogy mi készülődik akár első ránézésre, mindenféle levelezés nélkül.

This Post:
00
237319.61 in reply to 237319.56
Date: 3/5/2013 3:24:41 PM
Overall Posts Rated:
6262
szia!
persze kérdezhetsz te is, had pihenjenek a többiek :) viszont az én kérdésem még mindig áll: inkább multiztatnátok fiatalon, hogy jobban eltartható legyen, és ezzel megkockáztatva, hogy gyengébb lesz a színvonal? a 24-25 évesen visszavonuló, főskillre edzett centerek pedig "kiragadott" esetek, eddig szerencsére általában mindig volt valaki (köszönet érte), aki megmentette, és eltartja, edzi tovább. ha választanom kellene, inkább ezt választanám, hogy néha kirúgnak valakit, és gyorsan kell reagálni, mint hogy szisztematikusan gyengébb képességű, de eltartható embereket edzünk. de persze, ha szerintetek 22+ évesen is feledzhetőek a főskillek, akkor én kérek elnézést. ÉN se tudom, hogy működik-e a dolog, a kérdésem az, hogy ti biztosak vagytok benne, hogy menne-e? mert ha jól gondolom, mostantól minden NT-re esélyes centert így edzenétek, ami kockázatos lehet, ha balul sül el.

From: Wenger92

This Post:
00
237319.62 in reply to 237319.61
Date: 3/5/2013 3:38:00 PM
Overall Posts Rated:
145145
Inkább multiztatnánk igen, a tapasztalatok egyértelműen azt mutatják, meg le is van írva, hogy a kiegyenlített skillek jobban fejlődnek.

A csapatunk egyébként újabb taggal bővült, Cyruss (160512) megfigyelői szerepet vállalt kérésemre egy sikeres választás esetén.

This Post:
00
237319.63 in reply to 237319.61
Date: 3/5/2013 3:52:49 PM
Overall Posts Rated:
117117
Akkor visszadobom a lasztit egyből...tudjuk, h nem lehet befejezni az edzetést? Ezek szerint nem...ergo, meg kell próbálni. Csak akkor még nem volt ekkora fa**nk, h be is merjük vállalni?! És én itt most csak a multiztathatóakról beszélek... Természetesen a többi, Aczél félékkel mehet a főskill edzés, így semmi kockázat nincs benne..had vonuljanak vissza 27évesen. "Nem kár értük"...

From: kaygee

This Post:
22
237319.64 in reply to 237319.61
Date: 3/5/2013 6:55:51 PM
Overall Posts Rated:
173173
Igen, multiznék. 10 szezon óta a multizás híve vagyok a válogatottnál, a saját csapatomnál meg még régebb óta. De kizárt, hogy így csinálnám, mert az tényleg le van írva, hogy a főskill edzés lelassult. Bizonyos, hogy nem hagynám ennyire a végére, és merem remélni, hogy nem kell magamat ezredszer is elismételni, hogy jelenleg az a legnagyobb gond magas játékosok nevelésénél, hogy nem edzik legalább a védekezést magas szintre. 2 pontos nélkül meg mostanában nincs magas ember, mert a benti taktika fölénye él, ezt aligha vitatja el bárki. Wenger is azt írta korábban, hogy 17-18-at képzel ez 2 pontosban és védekezésben, ezt már most is nehéz elérni bárkinél is, nemhogy majd akkor, ha ezt idősebb korban kell megcsinálni a tulajnak. Rég kipróbáltuk, simán eltart idősebb korban 8 hétig is egy szintlépés, de erre mindig jobb tüzet hányni, mint felfogni. A magam részéről nagyon nem szeretném, ha ott kötne ki a válogatott, hogy 15-16 körüli védők rohangálnak a keretben, mert amit mondanak, az könnyen oda vezethet. Lehet itt hőzöngeni, szidni a jelenlegi rendszert, de aligha hinném, hogy ezen bárkinek a karizmája is sokat tudna változtatni, az edzés az olyan gyors, amilyen gyors és kész. Külföldön pedig senkit sem fogsz találni, aki megcsinálja, írd és mondd, senkit. márpedig azt kötve hinném, hogy kizárólag itthon el lehet majd tartani mindenkit.

This Post:
00
237319.65 in reply to 237319.63
Date: 3/5/2013 7:14:03 PM
Overall Posts Rated:
173173
Akkor visszadobom a lasztit egyből...tudjuk, h nem lehet befejezni az edzetést? Ezek szerint nem...ergo, meg kell próbálni. Csak akkor még nem volt ekkora fa**nk, h be is merjük vállalni?! És én itt most csak a multiztathatóakról beszélek... Természetesen a többi, Aczél félékkel mehet a főskill edzés, így semmi kockázat nincs benne..had vonuljanak vissza 27évesen. "Nem kár értük"...

Igen, pontosan tudjuk azt, hogy nem lehet befejeztetni az edzetést. Ha nem hajtanátok a magatokét, és nem a f**-tokkal gondolkodnátok, hanem szétnéznétek magatok körül, akkor ez már rég látható lenne. Pont eleget kommunikáltuk. Ráadásul az edzésrendszer is ellene dolgozik, mert minden edzett skill edzése lassabb, mint a korábbi edzésrendszerben volt.

szia!
én meg csak annyit kérdezek vissza, hogy mennyivel jobb az, ha valakit szétedzetünk fő skillekből, majd 25éves korában visszavonul, mert a kutyának sem kell 300ezres fizetéssel és kezdjük újra egy fakezű gyökérrel..mert a jelenlegi becses stábnak legyen igaza alapon legalább "odaért" a kívánalmak szerint?! Mert, h ezért rinyál a kapitány nagyjából amióta kapitány és fakad sírva minden kidobott center után..lássuk be.. Még ha nincs is olyan szinten fő skillekből, DE igényesen multiztatott játékosról beszélünk...mondjuk 100ezerrel alacsonyabb fizetéssel (most csak a hasamra ütöttem ezzel az összeggel), akkor is szívesebben tartják rosterben 31-32éves koráig magasligás játékosok (vagy tovább), mint hogy kuka legyen 25évesen. ;) ennyit lehet megér 1-1 főskillel gyengébb érték (már ha nem lehet elérni...esetleg ti tudjátok, h nem lehet?), hogy 6-7 szezonnal tovább legyen játékban egy játékos és 6-7 szezonnal több időnk legyen pótolni, vagy jobbat kinevelni még több tapasztalatra alapozva.
Legmélyebb tisztelettel kérdezem Tőled, természetesen... remélem a pályázóknak is szabad ilyet tenni, nem csak ők vannak falhoz állítva...az már kicsit uncsi kör :)

Ez meg közröhej, mert a 300k-s keresetű monstre edzése senkinek sem célja, főleg nekem nem. De felteszek neked egy kérdést, a 18/18/15-ös multis mennyit fog keresni? Mert az is ott lesz bőven 200k felett (ha nem még feljebb). Az hót evidens, hogy multist kell nevelni, csakhogy a 18-at nem fogja megcsinálni senki. Ezért nem hagynám a végére. Biztos vagy abban, hogy az alacsonyabbra hagyott védekezést kompenzálni fogja valami más? Biztos vagy abban, hogy rá tudod majd venni a tulajdonosokat arra, hogy megcsinálják azt a 18-at? Vagy bevállaljátok az alacsonyabbat? Nem gondolod, hogy egy idő után meg kell majd növelni azt a fizut, hogy jó legyen a játékos? Biztos vagy abban, hogy végre fogja hajtani a tulaj, és bevállalja azt a magsabb fizut?

Emlékeztetni szeretnélek benneteket, hogy Hegeace a saját maga által felvázolt programból nem csinált meg két szezon alatt semmit. Én pontosan ebből indulok ki, amikor a ti tettre készségeteket meg kell ítélni. Ezért szükségtelen becsmérelni a stábomat, seperjetek először a saját házatok táján.

De ha már itt tartunk, akkor fel is teszem nektek a kérdést, hogy ti hogyan óhajtjátok elérni azt, hogy egy tulajdonos felvigye 25 éves korban 18-ra a 2 pontost és a védekezést? Szólsz neki, hogy légyszi?

From: LA-Hukli

This Post:
33
237319.66 in reply to 237319.64
Date: 3/5/2013 7:16:15 PM
Overall Posts Rated:
9797
Leszkoven jelenleg 247 ezret keres, és még kértél tőlem védekezés edzést, illetve a kétpontosa is fentebb fog menni akarva-akaratlan a kieg edzés miatt.

Mit javasolsz, hogy tartsam el majd 290 ezres fizu körül?

Ha jól látom, ő csak magyar csapatoknál nevelődött, és nyílván jó tulajok alatt, hiszen edzették becsülettel.

Miért ilyen magas a kétpontos/lepattanó kombója?

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, hogy nem tudom tovább edzeni, mert ordenáré lesz a fizetése?

Tapasztalatom, hogy idősebb korban nehezebben nő a fizu az edzéstől (erről régebben ha jól emlékszem dzsevasszal beszélgettem még lakatos kapcsán), nem lett volna jobb későbbre hagyni a főskilljeit?

(csak, hogy tisztázzuk, fogom edzeni, más kérdés, hogy lehet nem fogom tudni eltartani hosszabb távon)

Advertisement