Beyler bundan 5 sezon önce salon kapasitem yeterli olmadığı halde 2. lige çıkıyordum (salonumu hiç genişletmemiştim.) yeterli olmıcak diye düşündüğüm için tüm kadroyu sattım ve gelen paranın nerdeyse 4te 3ünü salona yatırdım. Belli bir para bıraktım ki 18lik türk oyuncuları alıyımda geliştiriyim diye, lakin öyle olmadı all-star potlu oyuncular bile 300k-400k ya gidince ben de yabancı 18lik adamlara yöneldim. Babalar gibi de ekvador ve izlandaya iki tane sağlam oyuncu yetiştirdim, aldığım fiyatların 7-8 katınada sattım. Burda anlatmak istediğim biz alt liglerdeki takımlar edo, efsane ve tzei'si potlu adamlara yüksek ücretler veremiyoruz genelde, onun yerine hazır oyuncu almak daha çok işimize geliyor. Edo, efsane ve tzei potlu adamları 2. Lig ya da TBL ligindeki adamlara bırakalım onların durumları daha iyi, ekonomileri zaten ortada, antrenörleri daha iyi ama draftı çeken alt liglerdeki arkadaşlarda oyuncularını makul fiyatlara listeye koysunlar ki, onlarda para kazansın, üst liglerdeki adamların cebinden fazla para çıkmasın ve U21 ve A Milli takım kazansın. Yoksa iyi draftlarımız başka ülkelerdeki kullanıcıların eline geçip harcanıyorlar. Milli takımımız iyice yaşlandı, biraz kazanıcağımız paralardan, elde edeceğimiz başarılardan vazgeçelim. Okuduğunuz için teşekkür ederim.