Σεβαστή η προσωπική σου άποψη. Αν βασίζεις όμως την άποψη αυτή στα στατιστικά, τότε μάλλον αυτά σε διαψεύδουν. Αν θες τα ξανακοιτάς για να δεις πως στατιστικά είχα ελαφρώς καλύτερη ομάδα από τον Astamatito. Δεν χρειάζεται να στα αναλύσω, υπάρχουν να τα δεις συνοπτικά.
Από το μεταξύ μας ματς και μετά μεσολάβησε μια μεταγραφή, εκεί ακριβώς που είχα το πρόβλημα, οπότε άλλο εκείνο το ματς και άλλο οι τελικοί. Βάλε και πως είχα προπονήσιμους νεαρούς και εξελίξιμους παίκτες, σε αντίθεση με τον Astamatito που μάλλον είχε ελάχιστα popups, έχεις όλη τη συνταγή που με βοήθησε να κερδίσω τους τελικούς. Τα περί "αποκατάστασης της αδικίας", ήταν αχρείαστα και υπερβολικά, δείχνουν δε κάποιο είδος ακατανόητης εμπάθειας, χωρίς μάλιστα να έχω προκαλέσει ή να έχω ενοχλήσει κανέναν με οποιοδήποτε τρόπο. Όπως λένε και οι αμερικάνοι, αυτό ήταν uncalled for.
Ασήμαντο το αν θίχτηκα ή όχι. Το σημαντικό είναι πως ενοχλήθηκες από την νίκη μου. Όλα τα υπόλοιπα ήταν αποτέλεσμα της ενόχλησης σου. Φαντάσου δηλαδή να ήσουν εσύ στη θέση του Astamatitou, τώρα θα έπρεπε ίσως να απολογηθώ...
Τα λέμε.
Last edited by candlebox71 at 5/18/2023 6:59:43 PM