Evo i mog osvrta na rezultatski najgoru sezonu u povijesti
Očekivanja su bila samo da se ne ispadne odmah u III. ligu, ali eto poklopilo se da su dvije ekipe postale bot, neki su tankirali sezonu poput Sitha i na kraju je još ispalo da sam uspio ući u playoff, iako kroz sezonu sam dugo razmišljao šta napraviti sa ekipom, prvo se pojačao, pa onda sve rasprodao i sad napokon znam šta ću napraviti...
Što se treninga tiče, samo jedan igrač je vrijedan spomena, to je Antiša Menart, ostali su tek pristigli i odradili jedan ili nijedan trening.Najviše sam razočaran treningom Telaka koji je bio stvarno prespor.
Od sljedeće sezone očekujem da završim među 2-3 najlošije ekipe i ispadanje, ulagat će se dosta u draft, tjedni prihodi bi trebali biti oko 200k (računam da ću samo od prihoda zaraditi 2M+zarada od preprodaje igrača), bavit ćemo se malo preprodajom igrača

na kojoj smo ove sezone dosta zaradili (od Uzala 1M i danas Iriguraya 400k), imam 4 mlada super trenirca, od kojih najviše očekujem od Selima Khourya, mladog rep. UAE, ukratko radujem se narednim sezonama