pa nije se logirao. kako se logirao taj tjedan? logirao se 04.01. koji spada pod tjedan koji počima 03.01. (ponedjeljak). računa se od ponedjeljka do ponedjeljka. pr. uzmimo baš 01.01. i da je on ponedjeljak i s njim započima prvi tjedan u godini. kud drugo spada 04.01 neg pod prvi tjedan jer drugi tjedan bi započeo 08.01. tako i u tom slučaju gore. 04.01. spada pod tjedan od 03.01. i 10.01. je prvi tjetan u kojem nije aktivan. sad kužiš?
nego, gledam ja ovog centra kojeg prodaješ i nije mi jasno. imam centra s istim ocjenama na 3 glavna skila, al nema shot blocking. i razlika u plaći duplo. koji je vrag tim centrima? strong shot blocking mu poduplava plaću? wtf?!još mu je sad pala plaća na poćetku sezone ..prošlu sezonu je imal 67 000 plaću, i ipak je moj Kinez njima su inaće plaće malo veće od ostalih......a još k tome je i puno mlađi od tvoga....
nego, gledam ja ovog centra kojeg prodaješ i nije mi jasno. imam centra s istim ocjenama na 3 glavna skila, al nema shot blocking. i razlika u plaći duplo. koji je vrag tim centrima? strong shot blocking mu poduplava plaću? wtf?!