no wiesz ja tam wiele się nie znam , skili do treningu jest 10 więc wielkiego prochu się nie wymyśli , dla jednych lepsze DV dla innych JS a to sa i tak w sumie szczegóły :-))
W chwili obecnej cała gierka nastawiona jest na LI i tak jest wszystko trenowane , nie tylko u nas ale i za granicą . Cały TL- jak przeglądam to wszystko jest nastawione w tym kierunku , wiec i trening jaki tu Huaniot nakreślił też idzie w tym kierunku . Nie twierdzę że coś jest źle , skoro to przynosi zamierzony efekt to jest ok . Ale mam małe ale a mianowicie takie że już BBki na forum zapowiedzieli ze znaczenie bloków wzrośnie ( co mnie i PeWu , bardzo cieszy :-)) ) Następna sprawa to taka że w tym poście o blokach juz są przymiarki żeby zwiększyć znaczenie czegoś co w całej filozofii nastawionej na LI nie było od wieków trenowane a mianowicie JR . Zobaczymy co oni tam namieszają , może i LI będzie dalej dominować ale już bym trzymał rękę na pulsie i w jakimś tam niewielkim procencie u podkoszowych i u Sf-ów szedł w tych kierunkach , przynajmniej dla takich prezesów którzy chcą sie w taki tren bawić . Nie wiem czy to wypali czy nie , bo komu tam te śmieszne bloki/ czy JR chce sie trenić i niejako odwracać wszystko do góry nogami skoro cos działa od x sezonów ale moim zdaniem absolutnie warto próbować , żebyśmy sie nie obudzili z ręką w nocniku ;-)
tu jest link do tego postu :
http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...Domyślam sie że to będzie tak że większość sobie oleje jakieś tam treny bloków skoro coś działało do tej pory to i tak będzie działać dalej , zmieni sie dopiero coś w momencie jeżeli ktos pokaze ze można grać skutecznie inaczej .
Między innymi dlatego nie chce oddawać nigdzie ludera bo jak przeglądam TL to pomijając inne skile relacja JR do Bloków taka jak u niego nie występuje prawie w ogóle na TL ( chociaż nie jest jakaś cudowna ) :-)) . Grajków trenowanych w tych kierunkach po prostu nie ma , bo po prostu nikt w tych kierunkach nie szedł bo wszyscy szli na LI .