Τον Γιαννη δεν τον φωναξε κανεις. Ειναι μελος της ελληνικης κοινοτητας και του φορουμ ακομα κι αν δεν παιζει εδω, αλλα στην Κυπρο. Ουτε κατευθυνει ατομα, ουτε ειπε ποιον να ψηφισουμε, ουτε την επεσε σε εναν οπως λες. Εκτος αν ειμαι στραβος και δεν διαβαζω καλα το αρχικο του ποστ...
Προς όλους τους υποψηφίους: Θα ήταν ωραίο να ακούσουμε την φιλοσοφία σας σε σχέση με το παιχνίδι, αλλά και τον τρόπο αντιμετώπισης των μάνατζερς που έχουν παίκτες που ενδιαφέρουν την εθνική. Το να είσαι γνωστός, ή να προέρχεσαι από ψηλή κατηγορία ναι μεν δείχνουν κάποια πράγματα όπως την εμπειρία ή το πόσο δημοφιλής είναι κάποιος αλλά ταπεινή μου άποψη δεν αρκούν.
Προγραμματικοί στόχοι λοιπόν, πως σκοπεύετε να αντιμετωπίσετε διάφορα ζητήματα που αφορούν την εθνική, αγαπημένα συστήματα πιθανόν (και γιατί) κλπ.
Μπα καλα βλεπω. Σε
ολους αναφερεται. Απο κει και περα βγηκε ο Mamu, εκανε χιουμορ(οπως ειπε) με το ποστ του και οι αλλοι υποψηφιοι ηταν αφαντοι. Εκτος απο τον ανταρτη. Συζητηση θελαμε και τιποτα παραπανω. Ουτε στον Mamu συγκεκριμενα ειχα σκοπο να επιτεθω, εγω ή ο Γιαννης, ουτε σε κανεναν. Ισα ισα, πιστευω οτι η τριαδα που κατεβαινει εχει ολα τα φοντα να πετυχει στην Εθνικη σε περιπτωση που εκλεγει. Η αντιδραση σου ομως προς το προσωπο του Γιαννη με εξοργισε και δεν το κρυβω. Νομιζω οτι ειναι αδικη.
Υ.Γ. Μην ανησυχεις και το βραδυ θα ειναι ετοιμη η δουλεια μου. Μπες να την διαβασεις. Ζητω συγγνωμη απο τους υπολοιπους χρηστες για την αργοπορια μου, απλα ετυχαν καποια πραγματα εκτος παιχνιδιου και δεν προλαβα....Καλυτερα βρες κατι αλλο να μου την πεις!!!!