Cieszy mnie to ze jest 3 godnych kandydatow
Jax - wiem ze mnie zlejesz za to w pierszej kolejce ale chyba zgodze sie z Misterem, sa pewne braki w doswiadczeniu, oczywiscie nie mowa o PLK ;)
BB King - szacun bo twoja sprawa jest sluszna, gdybym bym w V lidze to pewne ze bym tak zaczal, w II lidze a tym razem w PLK niestety nie dam rady, ale za sezon kto wie, wszak JD jest tego godnym przykladem
Kozlik4 - Twoje zaangazowanie mnie przekonuje, ciesze sie ze mimo watpliwosci startujesz a moj glos masz gdyz dopuki BB KING nie wprowadzi swoich odwroconych, Twoja wizja wydaje mi sie najbardziej realna
To ze spadles nie znaczy dla mnie nic, wiem tak samo jak Ty jak trudno odkleic sie od sentymentow
To dzieki tobie sprzedalem moja gwiazke i wymienilem na inna gwiazdke (oki, moglbym to zrobic sam ale to Ty podales powody ktore zmienily calkiem moj punkt widzenia :-)))) Wiec moj awans do PLK to po czesci Twoj dlatego niech ludki nie mysla ze Twoja ekipa tak doluje bos kiepski menago, na pewno jestes taktyczny
a w PLK bedziesz mial komfort bo nie chodzi o kase
Ja jestem zajebistym montazysta, ale moje filmy wygladaja beznadziejnie bo sa robione przeze mnie, a jak mam dobre zdjecia krecone przez profesjonaliste to od razu widac roznice ;)
i tak jest z kozlikiem4 ;), wystarczy mu dac ekipe a da rade, bo ekonomia zajma sie inni ;)
Z A. bedzie jeszcze zawodnik w NT a z M. jak wszystko pojdzie po mysli tez bedzie zawodnik dla NT czyli jesli kiedys zagraja razem to pamietaj ze dzieki Tobie ;)))
kurde nie dpisalem dosadnie, ja glosuje na kozlika4
jesli by ktos tego nie wyczul ;)
Last edited by Boro_ELIT at 1/12/2011 7:00:37 PM