Haha,vazi,dva poraza u najavi ali bice ih vise do kraja sezone.Iskreno nisam ocekivao ni kuci da vas pobedim.Pa,posto vidim da me neki jos uvek svrstavaju u grupu favorita za osvajanje lige,prokomentarisacu svoju ekipu,makar i na svoju stetu.Iako mi je kupovina jednog superstara na kraju prosle sezone delovalo kao super ideja,sve vise sumnjam u svoju odluku.Prvo tu je pitanje finansija,dao sam veliki novac i veliku platu.Sa prosirenjem hale i cene karata imam -8500 nedeljno,sa novcem koji imam mogu da izguram nekoliko sezona ali nije to to.Drugo i ono sto me najvise nervira je manjak opcija za napadacku taktiku.Vecina pobeda ove sezone je na misice a ne neka takticka premoc,zbog cega i igram ovu igru,da se nadmudrujem sa ostalim menadzerima.Zelim da imam odlicnu ekipu a ne fenomenalnog pojedinca.Tako da ja sebe ne vidim kao jednog od favorita,jer su me iskusniji igraci vec provalili dok ce manje iskusni to uraditi do kraja sezone,tesko da cu nekog takticki iznenaditi.Sa druge strane planiram da provedem par sezona u Trecoj,da podmladim ekipu i finansijski ojacam,tako da i ne razmisljam o Drugoj ligi.Naravno,sve ovo sto sam napisao neznaci da ne zelim da i dalje pobedjujem ali za mene je realno da budem izmedju 3 i 5 mesta,a ako udjem u PO cetvrtfinale je max.
Last edited by Garincha at 2/29/2012 6:10:37 AM