a ja napiszę kilka swoich pomysłów:
uważam, że kontuzja powinna być liczona w dniach, a nie tygodniach, ewentualnie powinien być podawany przedział od 7 do 14 dni. druga sprawa to to, że fajniej byłoby mieć większy udział w meczu, kiedy ten faktycznie jest już rozgrywany. moi znajomi rezygnowali z gry po jakimś czasie, bo po prostu sam mecz i to, że nic z nim nie można zrobić, zniechęcało ich. samo branie czasu przez trenera wydaje się nieco śmieszne, bo raczej ogranicza się do tego, że po czasie nasza drużyna gra chwilę trochę lepiej, ale co tak faktycznie ten czas daje? uważam, że skoro jest 6 czasów to gracz powinien je mieć do dyspozycji, powinna być opcja przed meczem: trener prowadzi czas lub gracz (coś jak w stylu zmian: albo zmiany wg trenera, albo mojej listy) i wtedy w trakcie meczu możemy zmienić taktykę lub obronę. ciekawą opcją byłoby również dawanie komend w stylu: więcej penetrujcie..czy grajcie wolniej, które miałaby bezpośrednie odzwierciedlenie w naszej grze.
kolejna sprawa to to, że informacje pisane przez innych BB nie są tłumaczone, zgłosiłem się do naszego polskiego gm z tym, że sam mógłbym je tłumaczyć. nie dostałem żadnej, nawet najmniej odpowiedzi. bardzo nieprofesjonalnie.
King Crimson