Szerintem mindegy, hogy miért nyert pörköltszáj, egy biztos. Sokkal többen szavaztak, mint előtte. És ha már valaki szavazott, valószínűleg egy picit figyelemmel is fogja követni. és ebből csak profitálhatunk.
Az egyik scout én leszek, időm is van, kedvem is, tapasztalatom is, igaz most csak negyedik ligás vagyok, de ez ne tévesszen meg senkit. Válogatott-esélyes játékos is edződik nálam, és én is úgy látom a skillek fontosságát, meg az edzésrendszert mint a kapitány. A teljes koncepció még ugyan nem alakult ki, de egy nap nem is elég rá feltételezve, hogy felnőtt, dolgozó emberekről beszélünk. A szlovákozást meg szerintem hagyjuk abba, mindenki tudja, hogy nem az határoz meg egy embert, hogy hol él, hanem az, hogy minek érzi magát, és hogyan viselkedik. Per pillanat én sem otthon élek, mégis magyarnak érzem magam. Ezzel részemről le is zártam a témát.
Amire én mindenképpen törekedni fogok, az egy kellemesebb légkör, nyugodtabb hangnemű fórumozás és levelezés.
És persze mindenkinek a segítségét szívesen vesszük, aki részt akar venni a dolgokban valamilyen szinten.