BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
283238.57 in reply to 283238.55
Date: 12/10/2016 3:20:04 AM
BC Hostivař
II.2
Overall Posts Rated:
11991199
Second Team:
Jirkov
Vadí mi, že ses nedokázal rozhodnout včas a přihlásit se do voleb do pátku 6:00. Kdyby tam nebyla ta systémová chyba, tak by byl vajns jediným kandidátem a bylo by už dávno rozhodnuto. Taky to může vyvolávat otázku, jestli se v jiných věcech dokážeš rozhodovat včas.
Může se stát teď cokoli, třeba to někomu může v nějaké zemi vadit, nahlásit to na bug forum a pokud mají někde v datech evidované, v kolik se kdo zaregistroval do voleb, můžou třeba všechny zaregistrované později než v pátek 6:00 zpětně z voleb vyloučit.

This Post:
00
283238.58 in reply to 283238.56
Date: 12/10/2016 3:29:38 AM
BC Hostivař
II.2
Overall Posts Rated:
11991199
Second Team:
Jirkov
To není žádný fór, myslím, že to ti potvrdí každý současný nebo bývalý NT/U21 trenér nebo skaut, že to je to nejtěžší z čím je potřeba se vyrovnat, že oslovíš třeba 10 manažerů po draftu a trénink, ať už v mateřském klubu nebo po přestupu se povede rozjet někdy 5, někdy 7, záleží trochu na štěstí, kdo ty hráče draftnul, trochu na vyjednávacích dovednostech. A když se nepovede rozjet trénink u hráčů jako Zimek, který jsou draftovaní v 19 se součtem 59, cílová pozice guard, je to velká škoda. Včetně loňského draftu je jeden malý hráč nyní s vyšším součtem (61) a jeden se stejným (můj Leksa, ale má hůře skilly rozhozené). Celkově je Zimkova velká výhoda, že má ID "od narození" na 8 a IS na 6. Z 18 letých jen můj Šmahel by na tom mohl být stejně nebo líp po sezoně tréninku v porovnání se současným stavem Zimka, ale má úplně dole ID.

This Post:
11
283238.59 in reply to 283238.57
Date: 12/10/2016 3:40:10 AM
Dynamo J. Hradec
První liga
Overall Posts Rated:
493493
Pokud ti to vadí, mám pro tebe snadné řešení - nehlasuj pro mě.

Nakonec to s tím tvým nedostatkem času nevypadá tak zle, jak někdy przentuješ. Jestli tam to tlačítko je, přihlaš se, v minulých volbách si nevedl zle ani "noname" kandidát bez volební řeči.

Neber si to osobně, ale přijde mi, že jsi do toho zahloubaný až moc a řešíš to až příliš vážně. Pro mě je to jen hra. Baví mě, věnuju jí čas, kolik je potřeba a často i víc, ale je to jen hra.

This Post:
00
283238.60 in reply to 283238.58
Date: 12/10/2016 3:43:48 AM
Dynamo J. Hradec
První liga
Overall Posts Rated:
493493
Jak jsem psal výše, tohle se mnou opravdu nepohne.

This Post:
00
283238.61 in reply to 283238.59
Date: 12/10/2016 4:26:29 AM
BC Hostivař
II.2
Overall Posts Rated:
11991199
Second Team:
Jirkov
Jedna věc je, jestli mi to vadí, s hlasováním se samozřejmě nějak rozhodnu (do 12.12. 6:00, snad už potom hlasy nepůjde měnit :-)), druhá věc, jak jsem psal, že ten systémový bug může dopadnout jakkoli a to už neovlivním.

Nenadále se mi změnil víkendový program, takže je to s mou dostupností o tomto víkendu trochu jinak, než jsem včera avizoval. Ale jak to bude dneska odpoledne a celý zítřek, zatím nevím, nějak se to vyvrbí. Snad ještě trochu času na diskuzi budu mít :-)

Já se rozhodl včas, zda kandidovat nebo ne a mám pro to své důvody a měnit toho rozhodnutí a využívat bugu už vůbec nechci. S velikou pravděpodobností budu více než půlku druhé sezony volebního období někde v Andách nebo džungli (byť letenky na konkrétní termín ještě nemáme) a k internetu se budu dostávat na skok velice nepravidelně. S pomocí skautů by to sice asi nějak šlo překlenout a sestavu bych nastavoval v předstihu, byť bych třeba nebyl schopen reflektovat mezi pátečním tréninkem a pondělním zápasem změny formy. Na cestách ale budu pravděpodobně v období draftu, kde je role NT manažera dost podstatná, skauti ji nejsou schopni plně nahradit, maximálně by mohl pomoci trenér U21, který je jedinou další osobou, která si kromě trenéra NT může prohlídnout nabráním na soupisku U21 18/19 leté hráče z draftu.
Dalším důvodem pro nekandidaturu je, že zájem o hru mi teď kolísá v sinusoidách s kratšími či delšími amplitudami. A u sebe si nejsem jistý tím, na co jsem se ptal tebe, na kolik by ty neúspěchy v domluvách tréninků neznamenaly pokles chuti dále se o skauting pečlivě starat a věnovat mu ten čas, minimálně by určitě v nějaké době znamenaly posun po sinusoidě dolů a chvíli by trvalo, než bych se dostal zase nahoru. Takže pokud to opravdu u tebe bude tak, že ztracené talenty tě neodradí se tomu věnovat pořád stejně, tak to bude jenom dobře.
Navíc jednou už jsem se ke kormidlu vracel a sám jsem s tím výsledkem nebyl vůbec spokojený, nedokázal jsem silnou generaci na vrcholu sil dovést k medaili na ME ani postupu na MS a následná spanilá jízda Turnajem útěchy byla velmi slabou náplastí.

Je to jen hra, ke hře se dá přistupovat dvojím způsobem - buď si zahrát nebo hru vyhrát. Neříkám, že to tak mám vždy a všude při každé hře, ale tady rozhodně ano, zajímají mě jen výhry. A z minulosti víme, že když manažeři spojí síly a následují nějakou vizi, že ten úspěch je možný, i když posledních 10 sezon jsme žádnou medaili nedovezli, předtím jsme je vozili pravidelně (8 medailí během 10 sezon). Tady u té hry už mě drží jen trénink hráčů pro reprezentaci a kdybych neviděl perspektivu, že ti hráči můžou být součástí silného týmu, který obnoví zašlou slávu, asi bych to dříve nebo později zabalil úplně. Naštěstí trénovat pro NT je časově nenáročný styl hry. 3x týdně zkontroluješ tým a nastavíš sestavu na další zápas, domluvíš přátelák. Jendou za čas obměníš trénované hráče nebo trenéra. A zcela nepravidelně si najdeš čas rozproudit diskuzi na foru:-)

Kandidáta bez volební řeči, bych raději nezmiňoval. Myslím, že kdyby byl býval vyhrál, že momentálně bychom byli v mnohem horší situaci, než jsme. Hlasy, které dostal, byly protestní hlasy proti vajnsovi a jeho podporovatelům.
Já určitě nikdy nedám hlas nikomu, kdo ve volební kampani aspoň trochu neodkryje karty, natož nesepíše volební řeč, neúčastní se diskuze. Takže z tohoto pohledu hodnotím tvojí kandidaturu velice kladně, řeč si sepsal, tady v diskuzi se snažíš na všechno odpovídat. A je super, že se našel další člověk, který má čas a chuť se věnovat vedení NT. I to, že už sis nějaké věci sondoval u vajnse ukazuje, že to myslíš vážně a není to žádná sranda kandidatura jako u některých expertů v minulosti. Já určitě budu spolupracovat a podporovat NT dále, ať vyhraješ ty nebo vajns.

This Post:
00
283238.62 in reply to 283238.61
Date: 12/10/2016 4:51:56 AM
Dynamo J. Hradec
První liga
Overall Posts Rated:
493493
já zas doufám, že si najdu ve svém programu čas tohle přečíst

ok, nějak jsem to zvládl, v podstatě těžko k tomu co dodávat, je to prostě tvůj pohled na věc v románové podobě;)

Last edited by NO-15 (Слава Україні!) at 12/10/2016 7:01:07 AM

From: flumpinka

This Post:
00
283238.63 in reply to 283238.27
Date: 12/10/2016 8:15:34 AM
Flumpaci
III.3
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
Docela překvapení, když jsem tu ve středu dávala první příspěvek, kolik jich tady najednou v sobotu je :-)

Co se týče té U21, byl by si ochoten příští U21 volby kandidovat s koncepcí expování hráčů pro NT, pokud vyhraje teď NO-15?

Last edited by flumpinka at 12/10/2016 8:15:44 AM

This Post:
00
283238.64 in reply to 283238.62
Date: 12/10/2016 8:22:02 AM
Flumpaci
III.3
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
Snad jsem to tu nikde nepřehlídla a nebudu se ptát na něco, co už bylo řečeno.

Diskuze před zápasy tedy bude probíhat na nějakém foru podobně jako teď pro U21? Jak se cítíš silných v taktikách? Před zápasem nám představíš sestavu a taktiku nebo před určením sestavy a taktiky budeš očekávat od ostatních nějakou diskuzi?

Druhá oblast, která by mě zajímala, je směřování hráčů pro jednotlivé posty, jaké vlastnosti do jaké úrovně by měli trénovat - budeme pokračovat v zajetých kolejích nebo máš nápady na nějaké změny? Nebo o tom budeme diskutovat a pak teprve zvolíš směřování tréninku?

From: vajns

This Post:
00
283238.65 in reply to 283238.63
Date: 12/10/2016 8:26:32 AM
Czech Young Boys
První liga
Overall Posts Rated:
143143
Second Team:
Czech Young Boys II
Určitě, to by pro mě byla oddechová varianta. Takže pokud tím přiměju voliče hlasovat pro NO-15, tak slibuju, že ve volbách do U21 budu kandidovat s koncepcí na expování hráčů :)

This Post:
00
283238.66 in reply to 283238.39
Date: 12/10/2016 8:36:13 AM
BK Slavia Praha
První liga
Overall Posts Rated:
4545
Jsem rád, že tady jsem položil dotaz, který zde ještě nepadl. Vím, že nemáš rád, když se dotazy opakují sezóna co sezóna. :-)

This Post:
11
283238.67 in reply to 283238.50
Date: 12/10/2016 10:16:20 AM
Overall Posts Rated:
913913
Ale to jde brát i jinak. Ze ty taky budeš svou nečitelnosti oslabovat ostatní. Každopádně tady chápu, že ty dohody jsou spíše pozitivní. Ale zkusit to bez nich - proč ne.

Tož mě neštvi. Proč to pořád obracíte a předhazujete jinak, než to říkám.

Já jsem nikde nepsal, že se řekne, bude se hrát Motion. To je blbost. Řekl jsem, že se otevře skauting a nápady k takitkám a sestavě. Více možností...různé názory, různé pohledy. Trenér se pak rozhodne podle sebe a dopředu to vědět nedá.
Tímto snad už přestanete podsouvat něco, co není pravda!

Kandidaturu nedám z časových důvodů. Navíc by bylo potřeba více lidí okolo NT, než je ted běžné...

Advertisement