Dzień 15 (Wtorek 30 Kwiecień 2024) : Występy
Wyniki kolejki
99 Problems 94 - CKS Chotomów 117
Alpacas of Fate 116 - Czarni Kobyle 133
STS BOBRY KĘTRZYN 111 - KS Społem 113
KS Aluminium Konin 93 - AZS Magnuszew 72
Omonia Lipnica 76 - Pruszcz All Stars 99
mocarna 77 112 - Młode Willki 125
ZKS 1938 Stal Stalowa Wola 97 - Manieczki 112
lady riders 96 - KKS Limanowa 117
Najlepsze drużynowe osiągnięcia kolejki
Punkty : 133 : Czarni Kobyle
Zbiórki : 62 : Czarni Kobyle
Asysty : 38 : Młode Willki
Przechwyty : 9 : Alpacas of Fate, Manieczki
Zablokowane rzuty : 11 : KS Aluminium Konin
Najlepsze indywidualne osiągnięcia kolejki
Punkty : 43 : K. Hornbostel (KKS Limanowa)
Zbiórki : 21 : M. Tutoraitis (KKS Limanowa)
Asysty : 17 : E. Lamie (KKS Limanowa)
Przechwyty : 3 : M. Treacy (CKS Chotomów), E. Valin (KS Aluminium Konin), M. Rakušček (Młode Willki), O. Selecký (Manieczki)
Zablokowane rzuty : 6 : B. Terzić (Czarni Kobyle)
Najlepsza piątka kolejki
Point Guard : A. Katsikoyiannis (CKS Chotomów) (26 Punkty, 7 Zbiórki, 6 Asysty, 0 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 32
Shooting Guard : D. Pokorný (mocarna 77) (31 Punkty, 6 Zbiórki, 8 Asysty, 0 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 34
Small Forward : M. Treacy (CKS Chotomów) (27 Punkty, 4 Zbiórki, 4 Asysty, 3 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 34
Power Forward : K. Bednarski (STS BOBRY KĘTRZYN) (31 Punkty, 15 Zbiórki, 3 Asysty, 1 Przechwyty, 2 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 41
Center : M. Tutoraitis (KKS Limanowa) (13 Punkty, 21 Zbiórki, 0 Asysty, 2 Przechwyty, 1 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 32
MVP kolejki
K. Bednarski (STS BOBRY KĘTRZYN) (31 Punkty, 15 Zbiórki, 3 Asysty, 1 Przechwyty, 2 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 41
Najsłabszy występ kolejki
W. Pope (mocarna 77) (2 Punkty, 2 Zbiórki, 0 Asysty, 0 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty)C. Brönneke (ZKS 1938 Stal Stalowa Wola) (5 Punkty, 1 Zbiórki, 0 Asysty, 0 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : -3
Wszystkie rodzaje statystyk
Zawodnik, który zapomniał zdjąć rękawic zimowych : M. Skórnicki (99 Problems), J. Zygart (Czarni Kobyle), K. Derventski (KS Społem), M. Trojnara (AZS Magnuszew), P. Ødegård (Omonia Lipnica), E. Górniak (Pruszcz All Stars), D. Veiga (mocarna 77), E. Herzog (ZKS 1938 Stal Stalowa Wola) : 4 Straty
Zawodnik dostrzeżony przez sędziego : T. Mor-Yossef (STS BOBRY KĘTRZYN), F. Milan (AZS Magnuszew) : 6 Faule
Iron man : W. Grządkowski (99 Problems), M. Skórnicki (99 Problems), Z. Drinčić (KS Społem), P. Baldi (STS BOBRY KĘTRZYN), K. Derventski (KS Społem), L. Wei Kiet (KS Społem), A. Papis (AZS Magnuszew), L. Runfeng (mocarna 77), R. Barlow (Manieczki), B. Guolo (Manieczki), K. Hornbostel (KKS Limanowa) : 48 Minuty
Snajper : B. Kabus (lady riders) : 8 3 punkty
Najlepszy zawodnik : E. Lamie (KKS Limanowa), M. Tutoraitis (KKS Limanowa) : Ocena : 17.0
Najsłabszy zawodnik : A. Miarka (CKS Chotomów) : Ocena : 5.0