Już mnie niczym nie możesz zaskoczyć. Ja to wszystko znam:D Na imię Ci Print, a na nazwisko Screen;-) Taki właśnie jesteś...Wycinasz jakieś wycięte z kontekstu wiadomości, przekręcasz, manipulujesz, wykorzystujesz. Później siedzisz w koncie i płaczesz, że nie masz kolegów i nikt Ci nie pomaga, a opinii publicznej wciskasz kit, że wszyscy wypięliśmy się na kadrę. Tym razem nie uda Ci się wyprowadzić mnie z równowagi:P
Niech będzie, że płaczę bo przegrałem...(zrób print screena bo się przyznałem;-] i będziesz mógł to na pewno kiedyś wykorzystać). W każdym bądź razie nie chcę mieć z Tobą nic wspólnego. Jeśli moja nieobecność przy kadrze ma jej zaszkodzić to trudno. Tak zadecydowali wyborcy, a ja pisałem o tym przed wyborami i na pewno nie jest tak, że się na kadrę wypiąłem.
PS.1 Nazwa pliku koz12, a szczególnie ta 12 oznacza, że się solidnie przygotowałeś do tej kadencji;-)) Na innych też masz takie teczki? Pozdrawiam i gratuluję. Oby tak dalej, a atmosfera na pewno będzie super i wszyscy będą się rwać Ci do pomocy;-)
PS.2 Dlaczego scauci nie dostali jeszcze baz i kiedy je dostaną? Chciałbym żebyś odpowiedział na te pytania (specjalnie je pogrubiłem). Mija 4 tydzień sezonu...masz czas na screeny, a co z rozwojem zawodników? Masz swoje urządzenia, a aktualizacje zrobiłeś w pierwszy tygodniu. Dlaczego to tak długo trwa?