BuzzerBeater Forums

BB Poland > [NT] Dyskusja ogólna (sezon 15)

[NT] Dyskusja ogólna (sezon 15) (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
77
171604.576 in reply to 171604.575
Date: 2/8/2011 6:21:44 PM
The French Bulldog's
II.4
Overall Posts Rated:
11501150
Second Team:
The French Bulldogs II
sam dokładasz wszelkich starań, żeby klimat był jak najgorszy.
od kiedy wygrałem wybory, to każdy Twój post w wątkach kadrowych pisany jest tylko w celu pogorszenia atmosfery. nawet jednego neutralnego postu nie znalazłem, a co dopiero pozytywnego. same zarzuty, pretensje, napinka, oskarżenia.

Człowieku weź się ogarnij... Już nic nie można napisać do Ciebie bo wszystko uznajesz za atak, zarzut, pretensje, oskarżenia...
Jeszcze chwila to już nikt nie będzie mógł nic napisać bo biedny B.B.King znowu się rozmaże i popłacze. Weź się w garść i nie zachowuj jak baba wszystkich oskarżając o psucie klimatu i atmosfery.

This Post:
00
171604.577 in reply to 171604.576
Date: 2/8/2011 6:26:49 PM
This Post:
00
171604.578 in reply to 171604.576
Date: 2/8/2011 6:29:34 PM
Overall Posts Rated:
12061206
Jasne, że można pisać. Ale nazywajmy po imieniu. Pretensje to pretensje, zarzuty to zarzuty, napinka to napinka.
Są na forum bb dozwolone - skoro chcesz, to je sobie pisz. Tylko nie miej potem pretensji, że się klimat psuje...
Mimo że napisałeś w tym wątku wiele postów do mnie, to znajdziesz ani jednego, który by nie zawierał jakiejś pretensji, oskarżenia, zarzutu, insynuacji, itd.

This Post:
00
171604.579 in reply to 171604.578
Date: 2/8/2011 6:33:49 PM
The French Bulldog's
II.4
Overall Posts Rated:
11501150
Second Team:
The French Bulldogs II
Ale Ty masz moc człowieku...

Masz tu coś ode mnie: (http://www.youtube.com/watch?v=m54WNWCUAE8)

This Post:
00
171604.580 in reply to 171604.579
Date: 2/8/2011 6:40:49 PM
Overall Posts Rated:
12061206
Bardzo lubię ten kawałek, znam słowa i nuty na pamięć.
Ale Twój post nie zawiera treści, które mogłyby poprawić klimat, wręcz przeciwnie... Więc potem nie dziw się, że klimat się pogarsza.

This Post:
1111
171604.581 in reply to 171604.576
Date: 2/8/2011 7:03:21 PM
Overall Posts Rated:
7272
Nie udzielałem się w tym temacie bo to jakiś cyrk, ale chyba przyda wam się jakiś głos z boku.

Oskarżasz kogoś o płakanie, a sam tu piejesz i marudzisz. Akurat dobrze napisał, bo kozlik ciągle ma jakieś zarzuty więc trochę Cię poniosło z tym płaczem i żalem, bo nie widzę nic dziwnego w tym co mu odpisał i tak podziwiam go że zrobił to łagodnie. I nie bronie go sam widziałem nie raz pierdoły pisał, ale nagonka też jest konretna.

Dajcie Wy już sobie najlepiej spokój bo zachowujecie się jak banda matołów z wiejskiej, a wasza dyskusja przebija poziomem duetTomaszewski vs Smuda... Dlatego jak wam tak wszystkim zależy na kadrze to odpocznijcie sobie parę dni od forum i skończcie robić tę żenadę wszyscy, bo kadrze to nie służy...

Może czas schować te animozje i zrobić coś dla dobra kadry, spróbujcie nic nie macie do stracenia, no chyba że wzorujecie się na polskich politykach którzy tylko pajacują i nic nie robią, a cała ich dyskusja dla dobra kraju tylko wszystko pogarsza...

Nie musicie się kochać, ale jesteście dorośli współpracować na pewno się da. A jak się nie da to dajcie sobie spokój i poczekajcie do następnych wyborów, bo od tych płaczów, żali, wyrzutów, srutów itd. to się nie dobrze robi.

Tak właśnie wyglądacie z boku chłopaki,,,, nieciekawie.

This Post:
11
171604.583 in reply to 171604.577
Date: 2/8/2011 11:23:43 PM
Baltic Strong
IV.29
Overall Posts Rated:
17181718
(http://i31.tinypic.com/352jgow.jpg)

MuzGu nie wiedziałem, że Ty cholera czarny jesteś ;)
Ale nawet do twarzy Ci w tym ;)

This Post:
11
171604.584 in reply to 171604.582
Date: 2/9/2011 1:05:22 AM
The Soulcrashers
IV.9
Overall Posts Rated:
12111211
Nic dodać, nic ująć.
Już się czytać nie chce jak pieprzą, istny cyrk.
Zamiast płakać to wzieliby się za trening młodych zawodników, żeby w przyszłości był z tego pożytek!!!
Tak to jest jak nic się nie robi, to chociaż można zabłysnąć krytyką, żenada..

jaka krytyka? ;)

nic nie zauważyłem :)

p.s.

skoro już w wątku są i Tomek i B.B to może jakaś dyskusja na temat odwróconych? To dobra okazja do ponownego przedyskutowania tej teorii w kwestii przydatności w kadrze a nie tylko w klubie. Na pewno od ostatniego razu pojawiło się wielu nowych użytkowników może byście panowie ze dwa słowa przytoczyli o plusach i minusach odwróconych?

Jeśli Hawk tu zagląda to może z MTr coś by dodał

w końcu nowy użtwkonik z młodym graczem ma kilka dróg rozwoju (ze cztery plus nic nie robienie) ;)
może znalazłoby się pole do kilku słów w każdej z dróg by naświetlić sprawę możliwych rozwojów?

This Post:
11
171604.585 in reply to 171604.584
Date: 2/9/2011 4:05:25 AM
The French Bulldog's
II.4
Overall Posts Rated:
11501150
Second Team:
The French Bulldogs II
skoro już w wątku są i Tomek i B.B to może jakaś dyskusja na temat odwróconych? To dobra okazja do ponownego przedyskutowania tej teorii w kwestii przydatności w kadrze a nie tylko w klubie. Na pewno od ostatniego razu pojawiło się wielu nowych użytkowników może byście panowie ze dwa słowa przytoczyli o plusach i minusach odwróconych?

Ty to mnie zawsze zmobilizujesz...

Co ja mogę napisać? Trenuje "odwróconych" już czwarty sezon (co oczywiście jest zasługą B.B.Kinga) i chwalę sobie! Więcej, nie wyobrażam sobie w tej chwili powrotu do normalnego trenowania graczy;-))) jeśli chodzi o klub to gorąco polecam, a przykładem niech będzie mój wczorajszy mecz i ten Pan (9469659) jak widzicie pensja aż 18k pozycja domyślna SG i... spokojnie zagrał sobie na C, rzucił 24 pkt, miał 4 asysty, 116pkt/100 rzutów przeciwko C rywala z pensją ponad 40k i wyższa formą, wyciągnął atak spod kosza na silny wysoki, a co najważniejsze ta obrona na dystansie czyli wybitna też jest jego zasługą, gdyż bronił na obwodzie wraz z drugim "odwróconym" (10595337) o oszałamiającej pensji 15k! A to wszystko mam za pensje 18k! Chyba nie muszę juz bardziej reklamować "odwróconych";-)))

Co do "odwróconych" i reprezentacji to już zupełnie inna kwestia... Teoretycznie taki melanż jest możliwy i w optymistycznej wersji może zrobić "duży" wynik reprezentacji ale, ale, ale... Trochę dużo jest tych "ale" żeby tak się stało.

Pierwsze "ale" jest takie, że żeby to miało sens i działało optymalnie to wszyscy zawodnicy w kadrze musza być "odwróceni". W klubie jeszcze jakoś można sobie poradzić, nie mając kompletu "odwróconych" miksując ich z normalnymi zawodnikami delikatnie przesuwając krycie, kombinując z pozycjami, a na koniec maskując to wszystko strefą (nie strefą mtm;-) ) niestety jak wiadomo w reprezentacji takie numery już nie przejdą... Czyli trzeba mieć komplet "odwróconych"...

I to jest drugie "ale" komplet w reprezentacji to powiedzmy 15 zawodników (po trzech na każdą pozycję), dalej żeby było z kogo wybierać (forma, kontuzje) to lekko licząc potrzebujemy minimalnie po 9 zawodników na pozycję (choć to i tak śmieszne wciąż bo to abstrakcyjnie za mało) no ale dobra, pal licho znaczy się potrzebujemy do absolutnego minimum 45 zawodników (oszałamiająca selekcja ale chociaż nie będzie awantury o niepotrzebne powołania i uaktualnienia baz!!!) i to jest trzecie "ale"...

Potrzebujemy do tego projektu 15 userów, którzy zgodzą się trenować "odwróconych" nie bacząc na wyniki (mizerne) ku chwale ojczyzny!!! 15 userów finalnie czyli już po powiedzmy 6 sezonach treningu, a więc musimy zacząć dla bezpieczeństwa trenowanie "odwróconych" przez minimum jakiś 30 userów, bo jak wiadomo w tak zwanym międzyczasie, gro osób może odpaść (znudzi im się, zbanują ich, ożenią się, czy stracą kontakt z netem na jakiś czas... tak, tak podobno w tych czasach jest to możliwe;-) ) Czas na kolejne "ale"...

Kolejne to takie, że nie dość, że ktoś musi się stać koordynatorem takiego przedsięwzięcia i to na minimum 6 sezonów to jeszcze potem ten który zostanie selekcjonerem NT musi zechcieć korzystać z takiej pięknej spuścizny zbudowanej z wyrzeczeń całego grona userów, nie wspominając o tym, że wypadałoby wiedzieć jak to robić... Kolejne "ale"...

Jest takie, że co z pozostałymi graczami??? Już nie mieliby motywacji trenować "normalnie" zawodników bo po co skoro i tak nie zagrają w NT gdyż tam rządzą "odwróceni" i nie argumentujcie mi tu, że "przecież zostają jeszcze konkursy" ;-)))

Więc co wtedy???? Wszyscy musieli by zacząć trenować odwróconych! (o jest jeden plus)

To tyle ode mnie, w życiu nie napisałem tak długiego wypracowania nawet na maturze, więc jak ktoś przeczytał całe i jeszcze udało mu się wyłapać kontekst moich wypocin jest dla mnie kozakiem i może zacząć trenować "odwróconych".

This Post:
00
171604.586 in reply to 171604.585
Date: 2/9/2011 5:16:13 AM
Overall Posts Rated:
6363
Rozumiem, że trenujesz głównie podkoszowych z odwróconą obroną?

Advertisement