Lenne egy kérdésem az illetékes főmufti felé!
Vegyük adottnak (mivel az) a játékoshirdetések topicot. A szabályzat szerint csak magyar játékos hirdethető.
Ugyanakkor jártamban-keltemben belefutottam a többi ország játékoshirdetés topicjába, ahol megrökönyödve tapasztaltam, hogy bizony más nemzetiségűek is szerepelnek, nemcsak a célországé. Ezek után elkezdtem tanulmányozni az ottani szabályzatokat (már ahol van pl. a norvég fórumon csak úgy megindult a hirdetés, norvég (jó-jó bokmól meg nyorsk asszem) szabályzat nélkül).
Itt hivatkozási alapnak a francia és amerikai fórumot jelölném meg, mivel ezeket értem.
Tehát az ottani szabályzat szerint az bennszülött felhasználók csapataik bármely játékosát kirakhatják (nemzetiségre való tekintet nélkül) hirdetni, és csak a nem bennszülött (bocs a kifejezésért, de nem jutott jobb eszembe) felhasználóknak lehet csak a célország nemzetiségével egyező játékost hirdetniük.
Nagy nehezen eljutok a kérdésig is, tehát: nálunk különleges intézkedések léptek érvénybe (amit elfogadok, csak tudjak róla) avagy csak véletlenül (értsd: figyelmetlenségből, de ezt nem piszkálásképpen írom) alakultak így a dolgok?
Köszönettel: Bandi99
Ui.: Remélem kristálytisztán fogalmaztam, és nem hagytam helyesírási hibát.