BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Season 15

Season 15

Set priority
Show messages by
This Post:
00
169340.58 in reply to 169340.57
Date: 1/19/2011 3:24:37 AM
Overall Posts Rated:
7676
Εμενα φιλε μου Στεφανε να σου πω την αληθεια δεν με τρομαξε η εμφανιση του Αναστασακη αλλα οι αξιολογησεις της ομαδας σου...Πραγματικα εξαιρετικες...Ενω ο Χωραφα δεν μου εκανε τρομακτικη εντυπωαη πιατευω οτι μπορει να παρει θεση μεσα στην τερταδα..Βασικα βλεπω εκτος τετραδας τους παππουδες φετος ενω θα παλεψουν Αιας και Χωραφα...

This Post:
00
169340.59 in reply to 169340.58
Date: 1/19/2011 4:06:25 AM
Overall Posts Rated:
1717
Φιλε Χαρη ειναι φανερο οτι πας να μας ριξες σταχτη στα ματια...το ξερουμε το παιχνιδι μυαλου κυριε μουρινιου του μπαζερ αλλα δεν θα σας περασει :)...

This Post:
00
169340.60 in reply to 169340.59
Date: 1/19/2011 6:34:32 AM
Overall Posts Rated:
7676
Μολονοτι ο χαρακτηρισμος του εκλεκτου του θεου με τιμαει φιλε μου Στεφανε θα τον αποποιηθω...Εγω ειμαι ενα ταπεινο παιδι που βρεθηκε σε αυτη τη θεση λογω τυχης και οταν εντυπωσιαζεται απο κατι το λεει...Αλλωστε με δυο αξιοσεβαστος στην αμυνα οπως και να το κανουμε ειστε σοβαρη ομαδα...Αντιμπασκετικη βεβαια αλλα που παει για το πρωταθλημα και ας προσπαθειτε να το κρυψετε...

This Post:
00
169340.61 in reply to 169340.60
Date: 1/20/2011 5:48:50 PM
Overall Posts Rated:
7676
Ημερα κυπελλου σημερα και μαλλον δεν θα αρχισω απο τωρα την γκρινια καθως ξεκινησαμε καλα...Ηδη βεβαια 4 ομαδες απο τον ομιλο ειναι εκτος και αυτο μαλλον ευνοει τους υπολοιπους...Κατα τα αλλα κοιταμε μπροστα στην αυριανη προπονηση η οποια ειναι σχεδον καθολα επιτυχημενη...Αντα να δουμε...Σχετικα ευκολες παντως οι κληρωσεις και στον δευτερο γυρο για τους διεκδηκητες της ανοδου με πιο δυσκολη αυτη του φαιτκλαμπ που παιζει και αυτος με ομαδα 4ης κατηγοριας...

This Post:
00
169340.62 in reply to 169340.61
Date: 1/20/2011 6:35:38 PM
Overall Posts Rated:
44
Δεν με πήγε μία ακόμα κλήρωση...έπεσα με τον voutirostopsomimou n.52 εγχώρια όπου είχα ξανατύχει τη σεζόν 13...ελλεινό!!

This Post:
00
169340.63 in reply to 169340.61
Date: 1/21/2011 11:28:12 AM
Overall Posts Rated:
2525
Αντε να γκρινιαξω και εγω λιγο...αυτη η μηχανη θα μας ...... ο.κ. επαιζα με αρκετους μικρους, αλλα ειχα και καποιους βασικους, εεε δεν γινετε στο πρωτο λεπτο να τον βγαζει τραυματια...τι εγινε τον κοιταξε απιλητικα ο αντιπαλος και τρομαξε?Ευτηχος , που δεν κρατησε ο τραυματισμος...πανε τα φραγκα πανε!!

This Post:
00
169340.64 in reply to 169340.1
Date: 1/22/2011 8:22:58 AM
Overall Posts Rated:
44
Φτιάχνω ιδιωτικό..μου λείπουν άλλες 2 ομάδες!!εαν κάποιος θελει να συμμετάσχει ή ξέρει κάποιον γνωστό ας μου στείλει!

This Post:
00
169340.65 in reply to 169340.64
Date: 1/22/2011 1:54:37 PM
Overall Posts Rated:
7676
Και οταν ολοι ψαχνουν να βρουν πως να κανουν τον Ροντο στην κατηγορια τους εγω τον εχω ηδη ετοιμο...8 ποντοι(ολα μεσα),5 ριμπαουντ,6 ασσιστ και ενα κλεψιμο σε 12 λεπτα...Τι αλλο να ζητησω????

Ας σοβαρευτουμε και ας αφησουμε τις διαχυσεις...Ανειλημμενες υποχρεωσεις δεν με αφησαν να προγνωσω τα σημερινα αποτελεσματα και μαλλον καλως καθως δεν νομιζω να πετυχαινα με τιποτα την πρωτη βομβα της σεζον...Υποτιμησαν λοιον τους κυνηγους οι Σμερναοι και αποντος του αποχωρησαντος βουνου εκ λιθουανιας σημειωσαν μεγαλειωδη ηττα...Μια ηττα που καπως αλλαζει τις ισορροπιες αλλα κυριως δινει σημαδια...Αν παρατηρησετε αλλωστε τια αξιολογησεις του παιχνιδιου οι κυνηγοι υπερταιουν κατα λιγο σε περ αμυνα και επιθετικη ροη..Ωστοσο η πραγματικη διαφορα ειναι στο κομματι που δεν φαινεται απολυτα στην στατισικη,δηλαδη στην κακη αμυνα που δινει πολλα φαου και εν τελει δινει στους κυνηγους 28 ποντους(25+)..Αυτη ηταν η διαφορα..Οχι οτι ηταν καυτερη σε καποια στατιστικη κατηγορια οι γηπεδουχοι αλλα το μακρινο τους σουτ τους κρατησε στο παιχνιδι..Κατα τα αλλα ακομη μια εντυπωσιακη εμανιση απο τους Αστεριες που οι αξιολογξσεις τους θυμιζουν μεγαλα πραγματα...Συστημα με 2 θηρια κοντα στο καλαθι και μαλιστα με τον εναν να ειναι αμυντικων προσανατολισμων και βγαλανε σχεδον 9αρι στην εσωτερικη επιθεση και με εξαιρετικο ριμπαουντ..Κατα τα αλλα οι χωραφαδες επιβεβαιωσαν την ανωτεροτητα τους απεναντι στους σερραιους ...

Στα των κοκκινων οι φαιτκλαμπ φαινεται να ειναι η πιο συνεπης ομαδα φετος ενω δεν υστερουν αυτων οι ηρακλειδης και οι μικροι γερμανοι..Την τετραδα συμπληρωνει ο λενιαρνιακος,ενω οι ζαπας εμφανιζονται κατωτεροι του αναμενομενου και οι ο Αρης δειχνει να κλεινει εισητηριο για την ΙV...Αυτα και αλλα πολλα τρομακτικα λοιπον στον μικρο κοσμο της ΙΙΙ.8..Τα υπολοιπα ερχονται με τον καιρο...

This Post:
00
169340.66 in reply to 169340.65
Date: 1/22/2011 2:18:04 PM
Overall Posts Rated:
44
...και είμαστε ακόμα στην αρχή!!!

This Post:
00
169340.67 in reply to 169340.66
Date: 1/22/2011 2:46:06 PM
Overall Posts Rated:
1717
Ο Χαρης συνεχιζει τα κολπα του περι τρομερων εμφανισεων των Αστεριων και τα λοιπα αλλα δεν μας λεει πως περυσι ενω ειχα καλυτερη αξιολογηση αυτος κερδισε στο τελος..τα ξεχναει αυτα :)..
Στα σημερινα το φοβηθηκα πολυ το παιχνιδι γιατι ο αιας εχει καλη και αμυντικη ομαδα και ρισκαρα περισσοτερο απ'οσο επρεπε αλλα μονο και μονο για να ειμαι καλυτερος για το παιχνιδι της τριτης...μεγαλη εκπληξη απο τους κυνηγους που κερδισαν μεσα στη σμερνα και μου εδειξαν οτι εχασα το παιχνιδι της πρεμιερας μονο και μονο επειδη ημουν εγω κακος επιθετικα...πολυ κακες αμυντικες αξιλογησεις απο την σμερνα που νομιζω θα κανει και αλλες ηττες στην συνεχεια...αντιθετα ο χωραφα μου εδειξε οτι ειναι ετοιμος για 4αδα ενω οι Αιζ κλασσικα κατεβηκαν με πειραματικη 5αδα για να θολωσουν τα νερα οπως ξερουν να κανουν πολυ καλα!!!
Στους απεναντι νομιζω ο φαιτκλαμπ ειναι ενα σκαλι πιο πανω απο τους υπολοιπους και ειναι σοβαρο φαβορι για την ανοδο...ο ζαπα ειναι απογοητευτικος οπως και ο αρης που δεν νομιζω να εχει πολλες ελπιδες για να σωθει...ο κλειν με τα θηρια του συνεχιζει τις καλες εμφανισεις ενω λενι και Ηρακλης καθαρισαν τα παιχνιδια με τους καινουργιους οπως ξερουν να κανουν καλα...

This Post:
00
169340.68 in reply to 169340.67
Date: 1/22/2011 6:01:34 PM
Overall Posts Rated:
7676
Το οτι εχεις καλες αξιολογησεις δν σημαινει οτι θα μας κερδισεις κιολας κυριε Στεφανε...:)))Αλλα επειδη θα μου χαλασετε και την φημη,διαφωνειτε οτι βασει εποχης-ενθουσιασμου και αγωνιστικης καταστασης οι αξιολογησεις σας σημερα ηταν πολυ καλες?Εξισου καλες και οι δικες μου βεβαια που με μικροτερη διαθεση και οχι το καλυτερο μου συστημα πηρα ενα τοσο ευκολο αποτελεσμα...Τωρα για το ποσο πειραματικη ειναι η πενταδα νομιζω οτι ξερετε πολυ καλα...Ειναι θεμα προπονησης...Σχεδον με τα δευτερα θα παιξουμε την Τριτη αλλωστε:ΡΡΡ

Advertisement