BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Οι ΒΒήδες μίλησαν

Οι ΒΒήδες μίλησαν

Set priority
Show messages by
This Post:
00
211095.58 in reply to 211095.56
Date: 2/21/2012 8:23:40 AM
Overall Posts Rated:
11571157
Στην πραγματικότητα υπάρχουν τρόποι να ´παντρευτούν´ οι δύο σχολές σκέψεις.

Π.χ να υπάρχει ένα πάνω όριο μισθών ας πούμε 3 φορές το τηλεοπτικό (το 3 δεν είναι ακριβές)

Εάν μία ομάδα περνά το όριο αυτό ας τρώει ένα πρόστιμο (ως ποσοστό του τηλεοπτικού).

Εάν το περνάει πολύ ας τρώει ακόμη μεγαλύτερο εβδομαδιαίο πρόστιμο.

Δηλαδή να υπάρχει μία κλιμάκωση που να επιτρέπει και την υπέρβαση αλλά όσο πιο μεγάλη είναι αυτή να ματώνει οικονομικά τον χρήστη παραπάνω

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι μια πρώτη ιδέα είπα. Το θέμα είναι ότι οι ΒΒήδες ξεκαθάρισαν ότι δεν τους ενοχλεί κάτι όποτε ´να χαμε να λέγαμε´ η δουλειά

υγ Για την τάπα και το Look Inside κανείς;

Last edited by GM-sarithin at 2/21/2012 8:26:59 AM

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
211095.59 in reply to 211095.58
Date: 2/21/2012 8:26:59 AM
Overall Posts Rated:
170170
Γιατί δεν σας αρεσε η προτασή μου mister????

This Post:
00
211095.60 in reply to 211095.59
Date: 2/21/2012 8:28:01 AM
Overall Posts Rated:
11571157
Ποιος σου είπε ότι δεν μου άρεσε;

Ότι κάνεις εσύ μου αρέσει ;P

Last edited by GM-sarithin at 2/21/2012 8:28:27 AM

This Post:
00
211095.61 in reply to 211095.59
Date: 2/21/2012 8:33:29 AM
Overall Posts Rated:
4343
Καταρχην συγχαρητηρια Sarithin για ολη αυτη την πολυ καλη δουλεια.

Εγω αυτο με την ταπα δεν το πολυεπιασα.
Δηλαδη με λιγα λογια, επειδη υποτιμισαμε την ταπα αυτοματα υπερεκτιμηθηκε το LI?
Αυτο που καταλαβα ειναι οτι αφηνουν να υπονοηθει πως η ταπα εχει μεγαλυτερη επιδραση στην αντιμετωπιση αμυντικων συστηματων (ή και σε σκοραρισματα απο drives οπως ειπες κ συ σε αλλο ποστ) απο οτι νομιζαμε ως τωρα.
Αυτο γιατι ομως? Κανεις που να ειχε καλους αμυντικους με υψηλη ταπα δεν ειδε διαφορα σε σχεση με αλλους αδυναμους σε ταπα?
Και κατι ακομα, οταν ριχνει ενας παικτης ταπα μετα η φαση παει σαν Αμυντικο Ριμπαουντ, Κλεψιμο, κατι αλλο ή και τα 2-3?

This Post:
00
211095.62 in reply to 211095.60
Date: 2/21/2012 8:38:59 AM
Overall Posts Rated:
129129
Αυτο με το look inside εχει καταντησει γελοιο...Οι ιδιοι ακριβως παιχτες ελεγαν πριν 6-7 σεζον,οτι δε μπορεις να παιξεις look inside,κι οτι το run n gun ειναι πολυ πιο ευκολο,επειδη οι μισθοι των κοντων ειναι πολυ χαμηλοτεροι...

Αποτελεσμα,μπουκωσαν τους κοντους σε OD για να σταματησουν το run n gun,προπονησαν σωστα τους ψηλους για να παρουν καλυτερο value for money,και τωρα το look inside εγινε θεος..

Τωρα σιγα σιγα θα αρχισουν να προπονουν ταπα και JR,και 6-7 σεζον οι ψηλοι θα αδικουνται..Απλος κυκλος..

I want what all men want...I just want it more.
This Post:
00
211095.64 in reply to 211095.60
Date: 2/21/2012 8:45:30 AM
Overall Posts Rated:
150150
καταρχήν θα σου δώσω συγχαρητήρια για την μετάφραση που έκανες...τώρα όσον αφορά τις απαντήσεις:

1)η αδιαφορία για το θέμα των μισθών με εκνευρίζει κάπως..το θέμα είναι ότι αυτό με τους μισθούς δεν γίνεται μόνο στο βββ όπως όλοι ξέρουμε, γίνεται σε σχεδόν όλες τις κατηγορίες...κάθε σεζόν όταν πλησιάζει το τέλος όλοι αγοράζουν 2 τέρατα(για τα δεδομένα της κατηγορίας τους) είτε για να ανεβούν, είτε για να μην πέσουν...πιστεύω πρέπει να βρεθεί μια λύση στο θέμα αυτό...δεν κατηγορώ τα παιδιά που το εφαρμόζουν...κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για την ομάδα τους και καλά κάνουν...

2)όσο για το θέμα της τάπας, εμβέλειας τακτικών κτλ...το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών δεν έχει καλή γνώση των τακτικών...εγώ παίζω ΙΙΙ κατηγορία..μπορώ να πω ότι έχω ψαχτεί αρκετά στο συγκεκριμένο θέμα....στην κατηγορία μου βλέπω πολύ συχνά ομάδες που παίζουν συστήματα που η ομάδα τους δεν μπορεί να εφαρμόσει...ή έχουν στο ρόστερ τους παίχτες απαράδεκτους(πχ12 σουτ-15 εμβέλεια?????) και τους πληρώνουν ακριβά...το θέμα είναι ότι αν οι περισσότεροι χρήστες δεν ξέρουν πως είναι ένας καλός παίχτης πως μπορούν να προπονήσουν έναν τέτοιο;;;

3)αυτό με τις μεταγραφικές περιόδους που λέει το pazinok είναι πολύ ενδιαφέρον...αν είχαμε μια στην αρχή της σεζόν και μια στη μέση, θα γίνονταν χαμός αυτές τις περιόδους...:P

This Post:
00
211095.68 in reply to 211095.61
Date: 2/21/2012 8:53:23 AM
Overall Posts Rated:
11571157
Εγω αυτο με την ταπα δεν το πολυεπιασα.
Δηλαδη με λιγα λογια, επειδη υποτιμισαμε την ταπα αυτοματα υπερεκτιμηθηκε το LI?

Η υποτίμηση της τάπας οδήγησε σιγά-σιγά στην ´κυριαρχία´ του Look Inside. Αυτό με την σειρά του οδήγησε στην ανάγκη ψηλών με υψηλό IS οπότε έγινε και άλλο ψαλίδισμα στην τάπα και ο κύκλος συνέχισε.

Κανεις που να ειχε καλους αμυντικους με υψηλη ταπα δεν ειδε διαφορα σε σχεση με αλλους αδυναμους σε ταπα?

Το πρόβλημα είναι ότι τα παιδιά κοιτάνε να δουν πόσες τάπες έκανε ένας παίχτης για να αξιολογήσουν την τάπα. Αυτό είναι λάθος!

Πράγματι ένας παίχτης που έχει υψηλό skill στην τάπα θα κάνει λίγο παραπάνω τάπες. Αλλά η πλειοψηφία των manager έλεγε ´χρήσιμη η τάπα αλλά δεν αξίζει τον μισθό της´

Δεν είναι έτσι όμως γιατί η τάπα ρίχνει και τα αντίπαλα ποσοστά (ειδικά σε κάποια ήδη σουτ) χωρίς να καταγράφεται στην στατιστική! Δηλαδή κάνει χρήσιμη δουλειά που δεν φαίνεται!

Και κατι ακομα, οταν ριχνει ενας παικτης ταπα μετα η φαση παει σαν Αμυντικο Ριμπαουντ, Κλεψιμο, κατι αλλο ή και τα 2-3?

Νομίζω το μετράει σαν REb αλλά δεν είμαι σίγουρος

Advertisement