cek cek cek jel cete mene sad zajebavat radi 1 na 1?
Ne, samo sam rekao da je takav bio dogovor, ali da tako ne može postići one brojke. Ništa više. Čemu ljutnja?
oprosti ibarix ali ja sam fino i kulturno pitao kakav trening se oce od njega i pital budem opet bil ti izbornik ili neko sasvim sesnaesti,a 19 strelica je naivno ocekivati.
Ja kažem da može 19. :) Ti misliš da ne može. Ok, ne moramo se slagati u svemu. Bar treba težiti da dobije što više.
evo ti primjer bas mustaka IS se trenira 1,95 tjedana,ID 1,75,RB 1,95 s trenerom 5 i treningom na 1 poziciji,ako ti imas volju placat trenera 7 samo ti daj,to je preskup sport za mene za dobiveno/ulozeno.
Ja sam one brojke spomenuo uzimajući u obzir trenera level 4!! Trenirao sam već te malce i izvedivo je. Samo su uvijek morali otić zbog fauliranja. :) Ili da dovedem druga pojačanja.
uostalom kaj nije prica da se vi kao stozer i izbornik savrseno slazete i svi redom komunicirate?
po ovom sad izrecenom covjek se zapita...
Ja s treningom skautiranih sam imao malo veze. Možda prvu sezonu dok sam ih pratio sam davao vlasnicima savjete, ali dalje ih je netko drugi preuzimao i davao upute.
I slažem se sa izbornicima, ali to ne znači da moram dijeliti njihovo razmišljanje što se tiče treniranja, zar ne?
Živio