Kurde tak patrze...gram na luzie a entuzjazm stoi w miejscu ... zle prognozy przed PO :/
Zapowiada sie chyba podobny sezon do poprzedniego gdzie Korona bez porazki przemknela przez caluski sezoni, tak teraz chyba bedzie z Pterodontami... no chyba ze jakas niespodzianka nagle wyskoczy :) Pograzacze - bez obrazy Mr New ale raczej nie przewiduje niespodzianki, nawet pomimo tego ze Pterodonty beda na luzie graly, a pozniej Bart, Mistrzowie i Kroliki, wiec spacerki... :)
a w PO - przewaga boiska i wszystkie mecze u siebie - przynajmniej w Waszej dywizji - i podobnie - nawet Bobry chyba nie ugraja nic w hali Pterodontow...takze wydaje sie byc wszystko jasne, choc zawsze pozostaje nutka niepewnosci - kontuzje, dzien konia przeciwnika...:)
a co u nas... ja mam spacerki do konca wiec mam nadzieje ze nie przytrafi mi sie jakas kontuzja, ktora moglaby mi pokrzyzowac plany... Cookies zawodza moim zdaniem i to maksymalnie w tym sezonie - sorki Fan ale to chyba Twoj najgorszy sezon odkąd pamietam... :) reszta sie u nas nie liczy... bo taka mamy wakacyjna dywizyjke :D ehehe
Takze powodzenia wszystkim - w typerku szczegolnie bo to juz koncowka typowania w tym sezonie...w przyszlym pewnie sklad sie zmniejszy - no chyba ze Comeinsky - szlakiem przetartym przez starego wyge Lukasza i mlodszego wyge Kelvina bedzie mial ochote sie z nami bawic - mimo wszystko stawiam ze to Pterodonty awansuja, choc oczywista nie bede ulatwial (nie zapominam oczywista o Fanie ktory na bank jakas niespodzianke szykuje na PO ;) )