Evo gotova prognoza za utorak...
3/8/2011 6:00:00 PM 8 kk ponko - 5 Critters
Suvišno je već ponavljati da je ponko postao bot i da će ovo biti tekma za popravljanje koš razilke i dizanje enta. Momčad Critters ima dosta hrvatskih igrača na rosteru što je za svaku pohvalu njihovom manageru Rayu, a tu se nalazi i potencijalni reprezentativac Jakša Pejković, jedan od najboljih šutera lige i nostielj igre ove momčadi u narednim sezonama. Uvjerljiva pobjeda Critters.
3/8/2011 6:00:00 PM 2 SuperMachine - 1 KK Lokarda TV
Jedan od derbija kola koji to neće biti, jer momčad Lokarde je izraziti favorit ovdje i sve ispod 50 razlike bit će super za mene. Što reći još o Lokardi a da nije već napisano, prejaki za ovu ligu, na svim pozicijama višestruko pokriveni, bez slabe točke, definitivno sazrela ekipa za I. ligu...šteta što mi je baš ovo TV tekma. SuperMachine i dalje bez pravih igrača pod košem, ali možda se i to uskoro promjeni, tko zna. Uvjerljiva pobjeda KK Lokarda.
3/8/2011 6:00:00 PM 7 The Sith - 4 KK Plutoni
Prošlo kolo momčad Plutona me ugodno iznenadila postavivši rezervni sastav i tako mi omogućila laku pobjedu kojoj se nisam nadao ali vjerujem da sada ipak neće imati problema protiv Sitha na svom terenu, iako se lagano i Sith pojačava kako se bliži kraj sezone, jer ipak treba izboriti ostanak i dovedena su dva pojačanja, centar Alexandre Bolonha 24g. koji se čini sjajna investicija za uložene novce i PG Kwok Ming Yiu.
3/8/2011 6:00:00 PM 1 Istra Pula - 2 ZG-Nomads
Pravi derbi kola gdje se sastaju prvoplasirana momčad crvene i drugoplasirana momčad plave konferencije. Istra ovdje ima ogromnu prednost na bekovskim pozicijama, dok je Nomad nesumnjivo jači pod košem i tu treba tražiti put do pobjede. Teško je prognozirati tko bi tu mogao dobiti, ZG-Nomads ima prednost domaćeg terena i možda bi to moglo presuditi, iako mislim da je Istra trenutno za nijansu jača ekipa, ali evo pobjeda Istra Pula kad već moram nekog izabrati 51-49%.
3/8/2011 6:00:00 PM 6 Jugoplastika Hvar - 6 Gripe Team
Jugoplastika se nije logirala više od mjesec dana ali uspjela je dobiti Dugave i Majstora u zadnje dvije tekme. Forma igrača se malo popravila i odmah su došle pobjede iako više greškom njihovih protivnika, ako Gripe ne shvate ozbiljno ovu tekmu mogle bi vrlo lako i one izgubit, čak mislim da će im trebati trgaona za pobjedu jer forma domaćih isto nije baš sjajna i bit će velikih problema. Pobjeda Jugoplastika Hvar.
3/8/2011 6:00:00 PM 5 KK Grnica - 8 KK MAJSTOR Bednja
Nakon poraza od Jugoplastike Majstoru treba pobjeda doma i mislim da će to i napraviti, iako forma igrača nije baš bajna a i ozljeda Spinksa ne pomaže, iako bi on do utorka mogao biti spreman. Definitivno ekipa koja više vrijedi od ovog 8. mjesta i to treba dokazati do kraja sezone jer u protivnom slijedi III. liga. KK Grnica ima samo tri značanja igrača, naše Kruneša i Peroša na bekovima i američkog centra Mcqunnisa, što je mislim nedovoljno da se dobije nabrijani Majstor na njegovom parketu.
3/8/2011 6:00:00 PM 4 Zvijer-zmaj - 3 dugave
Ovo je jednosmjerna ulica, marijola će ovo dobit sa pola gasa iako je forma vanjskih igrača dosta loša, što je posljedica igranja u kupu, ali Kinezi su zato u punoj formi i vjerujem da neće biti većih problema za Dugave. Ekipa se dosta pojačala prošli tjedan i potrošeni su veliki novci i sigurno je da manager ima velika očekivanja, cilj je prva liga u naredne dvije sezone...Pobjeda Dugave.
3/8/2011 6:00:00 PM 3 Olympiacos Pulaeus -7 udruga za mesopusne običaje bribir
Ovdje bi Olympiacos trebao ostvariti pobjedu, ima puno bolji roster i ako ozbiljno shvati ovu tekmu trebao bi dobiti ovo. Forma je dosta šarolika, ali nije loša, dok kod domaćina isto tako, jedina dobra vijest je da je novi centar Leht u impresivnoj formi i on je ustvari jedina svijetla točka u ovoj ekipi i nedovoljno da se dobije Olympiacos...Pobjeda Olympiacos Pulaeus