еволюція дядінька, еволюція. почали бухати, запої, сплять де попало а в ночі буває холодно ось вони еволюцінували в пінгфініф, і сидять пяні співають"а ми пінгвінчікі, а нам не холодно" Х)П.С. я трезвий честно)))))))))) просто дурка цепляється.ЛОЛ=) только шось дороговатая эволюция, 100к;)
еволюція дядінька, еволюція. почали бухати, запої, сплять де попало а в ночі буває холодно ось вони еволюцінували в пінгфініф, і сидять пяні співають"а ми пінгвінчікі, а нам не холодно" Х)П.С. я трезвий честно)))))))))) просто дурка цепляється.
як то кажуть, любий каприз за ваші гроші тільки шо нагадав: в мене є 7,7 ляма на фермі на майл.ру, забирай хоч всі
як то кажуть, любий каприз за ваші гроші
ну чо так категорично. в нас є менеджери, що тільки після водки з пивом виставляють правильні тактики )) треба тобі в них стажуватись
ну чо так категорично. в нас є менеджери, що тільки після водки з пивом виставляють правильні тактики )) треба тобі в них стажуватись :)Только так можно добраться до глубин подсознания и принять самое верное решение)
ну чо так категорично. в нас є менеджери, що тільки після водки з пивом виставляють правильні тактики )) треба тобі в них стажуватись :)
Демони пішли вище))))
Демони пішли вище))))Это они в 3.14 были Демоны, а поднялись выше, огляделись на соседние команды и поняли, что никакие они не Демоны)))