I am pleased with the team's performance last season
2I am pleased with the team's performance this season
4The team had a good run in the cup this year
3The team played well in our last league game
5The team played well the last time they were on TV
4.5The team played well in our last game against Oust, our hated rival
5I am familiar with the star players, and am not afraid that they will be transferred
3The general manager is doing everything he can to try to improve the team
4.5All things considered, I am happy with the direction the team is going in
3.53.5 μ.ο., όταν κάτω από 3.5 έχουν τρεις απαντήσεις. Αν υποθέσουμε ότι δεν φταίει αυτό που λέει για μεταγραφή των σταρ παιχτών (γιατί όντως δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο, έχει τύχει να είναι στο 0.5 και να βγαίνει μια χαρά το survey), καταλήγουμε στο ότι το κύπελλο ή η περσινή επίδοση το επηρεάζει πάρα πολύ. Και μάλλον η περσινή σεζόν φταίει...
Δεν είναι ακριβώς έτσι γιατί οι θέσεις που γεμίζεις θα είναι με πιο ακριβά καθίσματα....Αν δηλαδή γεμίζεις 10.000 θέσεις με 3000 στο κάτω διάζωμα και κάποιος άλλος 10.000 θέσεις με 1000 στο κάτω διάζωμα ,σίγουρα θα βγάζεις αρκετά περισσότερα...!
Συμφωνώ 100%, αλλά αυτό είναι θέμα επιλογής μου, το να χτίσω ακριβά. Ακριβώς για να καλύπτω τις χασούρες στις κακές χρονιές. Θα έπρεπε να δίνει κάτι παραπάνω το παιχνίδι και όχι να το ισορροπεί... Π.χ. και εσύ είχες στην ΙΙΙ πολύ καλύτερο γήπεδο και γεμάτο σε όλες τις θέσεις, αλλά τέτοιο πέναλτυ δεν αντιμετώπιζες. Τέλος πάντων, νομίζω (και ελπίζω) ότι φταίει το survey και να αλλάξει αυτό του χρόνου όταν (λογικά) θα έχω καλύτερη απάντηση στην περσινή χρονιά.
Με Σκορπιό π.χ. τελευταία αγωνιστική είναι τηλεοπτικό, εντός, είμαι 2ος και παίζω με τον 1ο ύστερα από νίκη. Και έχω και νορμάλ τιμές. Κανονικά πρέπει να είναι τίγκα.