Holandsko - Slovensko Pondelok 16.11. 2009 19:00
poradie v rebríčku: 27 - 30
porovnanie platov 5.najlepších hráčov v tíme
podkôš: 686 tis. –447 tis.
obvod: 325 tis. –288tis.
Čaká nás najdôležitejší zápas sezóny – prvé kolo play-off, v Holandsku! Súper patril vždy k tým kvalitnejším tímom v Európe a to potvrdzuje aj v tejto sezóne, keď prehral jediný zápas – o dva body 95-97 vo Fínsku. Pred zápasom pripísal na súpisku najlepšie plateného centra a tretieho najlepšieho plateného guarda..
naša taktika:
Look inside (Rýchlo dnu)
3-2 Zone
PG: Frenko / Frenko / Bombara
SG: Tesarík / Štefranko / Štvrtok
SF: Sopko / Cuchral / Burcík
PF: Capela / Závracký / Kokoš
C: Drunek / Drunek / Kokoš
V útoku budeme hrať mnohými neobľúbenú taktiku Look inside (Rýchlo dnu). Mám na to viac dôvodov, dva by som nemal uviesť, aby som budúcim súperom veľa neprezradil,. vo vlákne federácie ho nájdete, tým tretím dôvodom je to, že podľa mňa na túto taktiku máme viac ako na Low post (pomaly dnu) napríklad..
V obrane hráme 3-2 zónu, opäť viac na vlákne federácie..
V čom budeme mať navrch my?:
Holandsko má vyvážený tím pričom jeho starteri majú vynikajúcu formu, čiže, navrh môžeme mať snáď len v tom, že ich prekvapíme vnútornou taktikou, očakávam, že zahrajú 3-2 zónu, prípadne osobku, tá by nám vyhovovala viac podľa mňa..
Naše šance:
Bude to ťažké, sme outsider, i keď asi nie až taký veľký. Vždy chceme vyhrať a chceme aj dnes, ale domáce prostredie je významná výhoda Holanďanov, keď si k tomu pripočítame, že majú všade o malý kúsok navrch, aj vo forme, vychádza mi nízke číslo našich šancí, snáď nám to práve taktika vylepší..: 35% .
Dnes by sme museli mať aj kus šťastia, aby sme postúpili, dúfam, že ho mať budeme, lebo nechcem, aby toto bol môj posledný súťažný zápas pri seniorskej reprezentácií.. Držte nám palce! Uvítam aj ak by niekto pozrel výsledok dopredu cez starú stránku a oznámil mi ho..
Last edited by LA-zajino at 11/16/2009 12:58:32 PM