Nosze sie z zamiarem zakupu PF lub Centra w wieku max do 28 i teraz pytanie:na PF'a chcialbym przeznaczyc cos kolo 1.5-2 mln.(nie wiecej na pewno) a widze ze mozna wyrwac centra juz od 1 banki do gdzies 1.5-1.7 z bardzo dobrymi skillami,wiec czy lepiej miec rzeznika na centrze? czy zaplacic moze troche wiecej za PF'a z np. zbiorkami i obrona nizsza o 1 czy 2 skille,ktory jednak bedzie umial wejsc pod kosz,rzucic z wyskoku i dystansu?...ogolnie atakuje z obwodu i bardzo by mi sie przydal PF z rzutem z dystansu<<tylko,ze malo ktory na TL w moim zasiegu ma fajny rzut z dystansu i do tego podstawowe skille niezle rozwiniete...rozchodzi mi sie o to czy wiecej daje dobry badz bardzo dobry PF czy rzeznik na centrze z pensja kolo 60-100k?
Moglby ktos podac przyklad jak powinnien wygladac dobry PF na III lige,w zespole ktory atakuje glownie z obwodu?
i 2 pytanie do tych,ktorzy obserwuja TL dosc czesto:ceny dalej spadaja i beda spadac?...czy moze nastapi jakas podwyzka w tym sezonie?.Z moim transferem mi sie nie spieszy,bo i musze jeszcze troche kasy uzbierac...kiedy najlepiej kupowac w polowie seoznu? przed PO czy na poczatku?
z gory wielkie dzieki za odpowiedz i pozdro.