Е, баш хоћу да откријем то легло проституције, мита и корупције, махинација и привредног криминала највише класе. ☻
Како те бре није срамота да продајеш толике цигарете на комад, на половче, итд. ? ☺
И све то испод једине шљиве у Србији (или је она цела стала под ту шљиву па немаш где другде) :P
п.а. Видим само да је у последње време испливало неколико туцета "нових" тимова који дају подршку "другим" тимовима ═ а да су контролисани од стране једне особе (укупно њих 5÷6) ► те отуд толико дивљење менаџерима којима скоро сви тренсфери "миришу" на њу ═► једноставно гладни су пажње и дивљења па кад то изостане ─ а ето подршке од својих филијала да угоде Нарцисима.
п.с. Напокон после ол-стара преломих да останем у овој лиги ─ у ствари закаснио сам 1 недељу са куповином (због форме купљених играча) као што сам имао 1 кикс због негатања (када се и са Плутона видело шта ће ривал играти) те нећу бити учесник лига већма превараната. Гледано с позитивне стране, бар ће ови тренирци имати прилика да се покажу у мало бољем светлу у овом рангу. Ја немам резервни тим који би ми откупио неког мог тренирца за > 2.5 милиона $ нити сам члан неких "слободних удружења грађана" који међусобно прослеђују ненормално преплаћене играче који на крају заврше у фармама па да могу да се зјбвм тако.