Azt láttam,hogy a másik csoport 6-7 elég gyenge de ha mondjuk ahelyett 2 bot csapat lenne akkor se probálnám meg megszerezni a 6.helyet, meg szerintem az a 1 plussz meccs és 1 plussz győzelem nem ér annyit 2 otthoni meccs és 1 idegen tényleg jobb mint 1 idegen ez tény és jobbat is lehet draftolni ez is tény de ha benne vagy a rájátszásban és mondjuk 11 csapatszellemed van és az ellenfélnek 5 és otthon van akkor bármi megtörténhet és onnantól kezdve még egy meccs és döntő.Látom az utolsó 2 meccsed elvesztetted de ha ehelyett 2-szer győztél volna akkor 3-4 lennél és nagy nehezen talán talán 2. is lehetnél és ott már...de a 4.helyet biztos elérted volna.Tudom,hogy logikusabb az amit te teszel mármint a 6.hely megszerzése laza meccsekkel és így most a centereidet passzolás is gyúrhatod meg a külsőidet lepattanóra meg hasonló extrem dolgokra ezt értem de én akkor is megküzdenék a feljutásért ha semmi esélyem sem lenne,mert hátha történik valami!Jah és,hogy mit ronthatsz el hát erre ebben a szezonban az első meccsem a legjobb példa lesérült az 1.vagy 2.negyedben a kezdő játékosod és a gyenge cseréd végig játssza a mecccset egy nagyon sz mutatóval....meg ha ő eltalálja a taktikát...bár a sérülésre kevés az esély!Jah és a 21-1 nem hinném,hogy elég lenne IV.osztályban eddig 15 olyan csapat van aki eddig veretlen és a bot csapatok helyére csak(ami nem lesz/lehet több)10 csapat és 2 olyan csapat is van akinek jobb a gólkülönbsége tehát 17 csapat áll előttem és ezek szerint 8 csapatnak kellene rontani a szezon végéig na most erre nem látok túl sok esélyt bár ki tudja....
Last edited by TonyG at 2/19/2010 1:53:32 PM