BuzzerBeater Forums

BB Poland > [NT] Polska - Turcja

[NT] Polska - Turcja

Set priority
Show messages by
From: m4ti_

This Post:
00
130827.59 in reply to 130827.38
Date: 2/9/2010 5:00:10 PM
Overall Posts Rated:
2121
Wiadomo iż cięzko jest znaleźć nie tylko zawodników odpowiednich do treningu SFa czy PFa ale managerów którzy są chętni do ekstremalnego treningu takich zawodników. Przykłady Frymusa, Niedźwiedzkiego pokazują jednak iż tacy managerowie w Polsce są;]

Ale jak zauwazyłeś, problem z SFami jest sukcesywnie zmiejszany;]

Co do PFów to jeden manager trafnie zauważył iż ta pozycja jest za mało rozreklamowana, sam jakbym mial wybrac pomiedzy kupnem SFa a PFa to wybrał bym tego pierwszego;] bo wiem iż dam na PFa jakiegoś C i też będzie;] Moje myślenie jest błedne ale taka moim zdaniem jest opinia wśród większości managerów.
Szefciu miał rację iż należy zmienić myślenie managerów, tak jak to jest robione w stosunku do SFow, teraz trzeba uzmyslowić managerom iż trening JR jest lepszy od JS, ze na PFie powinien grać prawdziwy PF a nie C.

@czeslaw
Masz po części rację ze jakby bylo wiecej skautów od C to wyszło by to na dobre. Ale ja będę bronił kozlik4'a, ma w sobie zapał jaki w sobie posiada. Ma checi, czas to dlaczego mamy go za to krytykować. Kolejna kwestie poruszył Mr. President, iz malo osob grarnie się do pomocy kadrze i dlatego tym bardziej cenie kozlika4 za swoj wkład w kadrę.

This Post:
00
130827.60 in reply to 130827.58
Date: 2/9/2010 5:05:46 PM
Baltic Strong
IV.29
Overall Posts Rated:
17181718
Ja wiem, że Ty nie atakujesz i doskonale wiesz że Cię lubię Kogut ;)... ( no może jak mnie tylko ogrywasz to mi ciśnienie się podnosi ;)
Napisałem już wcześniej, że wprowadziłem zmianę aby skauci nie przejmowali kolejnych roczników. Kozlik ma 4 roczniki ale głównie dlatego, że od 2 sezonów ( z racji podniesienia kryterium potencjału ) w bazie miał zdecydowanie mniej zawodników niż inni skauci. Przeliczając na zawodników a nie na roczniki myślę, że to dużo więcej nie wyjdzie niż u innych skautów np obwodowców...
O ilości skautów tez napisałem - owszem to byłoby lepsze ale chyba jednak nie ma aż tylu gotowych do pracy managerów. Tak pół żartem - pół serio powiem Ci, że wpadła mi teraz do głowy myśl aby pod koniec sezonu ogłosić na forum, że poszukujemy skautów Zobaczy się ilu chętnych się zgłosi i po weryfikacji pod względem kompetencji można by zacząć działać

From: Czesław

This Post:
00
130827.61 in reply to 130827.59
Date: 2/9/2010 5:09:29 PM
Overall Posts Rated:
179179
Masz po części rację ze jakby bylo wiecej skautów od C to wyszło by to na dobre. Ale ja będę bronił kozlik4'a, ma w sobie zapał jaki w sobie posiada. Ma checi, czas to dlaczego mamy go za to krytykować. Kolejna kwestie poruszył Mr. President, iz malo osob grarnie się do pomocy kadrze i dlatego tym bardziej cenie kozlika4 za swoj wkład w kadrę.

Kolejny;))..jeszcz raz. Czy ja Go atakuję? Nie, więc po co bronić? Przecież napisałem, że Kozlik swym zapałem i włożoną pracę jest w czołówce polskiego BB. Inną sprawą jest to że chyba możemy podsykutować o sposobie rozwoju np. Możemy?
Nie twórzmy świętych krów. Każdy skaut się stara, ale uważam że każdy inny, zwykły użytkownik może zgłósić swoje uwagi. To nie jest żaden atak, to jest zwykłe zgłaszanie uwag:).
Powtórzę - doceniam i szanuję pracę włożoną przez Kozlika. Jednak warto przemyśleć czy to dobrze, że jeden skaut ma pieszę nad tyloma rocznikami. Tu nie chodzi o zangażowanie, o kontakt z Prezesami. Tu chodzi o wizję tworzenia tych C. Wiecej skautów=więcej pomysłów=więcej rozwiązań.

This Post:
00
130827.62 in reply to 130827.60
Date: 2/9/2010 5:12:56 PM
Overall Posts Rated:
3030
Tak pół żartem - pół serio powiem Ci, że wpadła mi teraz do głowy myśl aby pod koniec sezonu ogłosić na forum, że poszukujemy skautów Zobaczy się ilu chętnych się zgłosi i po weryfikacji pod względem kompetencji można by zacząć działać

To ja mniej żartem a bardziej serio wyrażam ewentualną chęć zrobienia czegoś dla kadry Wiedzy może jeszcze wybitnej na temat BB nie mam, ale "hodując" pod strzechą przyszłego reprezentanta (miejmy nadzieję) siłą rzeczy zaczynam więcej rozumieć ;)

A więc jeśli dobrze liczę to masz już dwóch chętnych Mr. President

This Post:
00
130827.63 in reply to 130827.62
Date: 2/9/2010 5:14:15 PM
Baltic Strong
IV.29
Overall Posts Rated:
17181718
No i brawo Może wiedzy nie masz ale dobre wrażenie robisz ;;;)) To żart więc się nie obrażaj

This Post:
00
130827.64 in reply to 130827.60
Date: 2/9/2010 5:15:52 PM
KS Goldena
PLK
Overall Posts Rated:
41344134
Second Team:
KS Golden Grizzlies
Jak w takim razie mam te słowa traktować?:)...wydaje mi się, że to co Ty napisałeś jest delikatnie mówiąc nie taktem. Jestem ciekawy z czego to wynika. Gdybyś mógł mi to wyjaśnić to byłbym wdzięczny. Czy ja kiedykolwiek, w którejś ze swojej wypowiedzi stwierdziłem, że C są najlepsi dlatego, że ja ich trenuję? Albo ja nie wiem co piszę...albo Ty źle rozumiesz co pisze i wypowiadasz swoje mocno naciągnięte i nieprawdziwe opinie zanim dobrze ochłoniesz i się zastanowisz. Uwierz mi, że nie chodzę po chmurach i wiem gdzie jest moje miejsce.

Pisał już o tym Mr.President...ale napiszę jeszcze raz ja. Pisałem o graczach z NT, w której moich zawodników jeszcze nie ma...z resztą Ci co są w U-21 też jeszcze niczym nie zasłynęli.

P.S. Co trzeba wpisać żeby móc zacytować jakiś tekst. Nie mogę się odnieść do konkretnych wypowiedzi bo nie działają mi te buttony na górze:/

Last edited by kozlik4 at 2/9/2010 5:16:23 PM

This Post:
00
130827.65 in reply to 130827.60
Date: 2/9/2010 5:16:03 PM
AC_Milan
IV.31
Overall Posts Rated:
231231
Problem jest właśnie taki, że mało osób jak na tak dużą społeczność interesuje się kadrą. Nie chodzi tylko o trening reprezentantów, ale "ogólnie" nie wygląda to jakoś porażająco. Najlepiej to widać na przykładzie konkursów, w których bierze udział mało osób i sam zastanawiam się jaki jest tego powód. I jedyne co mi przychodzi do głowy to lenistwo i obojętność ;)
Trochę szkoda, bo nasze społeczeństwo ma ogromny potencjał, ale jakoś ciężko go wyzwolić ;)
Dlatego ja bym nie krytykował nikogo komu się cokolwiek dla kadry chce coś zrobić ;)

This Post:
00
130827.66 in reply to 130827.63
Date: 2/9/2010 5:16:46 PM
Overall Posts Rated:
3030
No i brawo Może wiedzy nie masz ale dobre wrażenie robisz ;;;)) To żart więc się nie obrażaj

Trochę BB-korepetycji + mój niepodważalny wdzięk i na pewno kadra zdobędzie złoto

This Post:
00
130827.67 in reply to 130827.64
Date: 2/9/2010 5:21:45 PM
Baltic Strong
IV.29
Overall Posts Rated:
17181718
U mnie coś ten cytat z górnego paska nie działa... ale możesz wpisać sobie quote w kwadratowym nawiasie na początku a na końcu /quote również w kwadratowym nawiasie.

Last edited by Mr.President_ELIT at 2/9/2010 5:23:07 PM

From: MuzG

This Post:
00
130827.68 in reply to 130827.64
Date: 2/9/2010 5:21:51 PM
Overall Posts Rated:
3030
P.S. Co trzeba wpisać żeby móc zacytować jakiś tekst. Nie mogę się odnieść do konkretnych wypowiedzi bo nie działają mi te buttony na górze:/

Na nieszczęście mi również owe buttony przestały działać pomimo, iż gdzieś doczytałem się że od teraz te przyciski są tylko dla supporterów

Tak więc żeby zacytować musisz owe "cytowanie" wpisać ręcznie, czyli:

[ q ] CYTOWANY TEKST [ / q ] <= bez spacji w nawiasach kwadratowych

From: m4ti_

This Post:
00
130827.69 in reply to 130827.61
Date: 2/9/2010 5:22:58 PM
Overall Posts Rated:
2121
Wiem wiem wiem:P Ale i tak go będę bronił, bo chodź załóżmy, że robi to nie tak jak powinno być no ale przynajmniej robi...próbuje zmieniać a to jest ważne;]
Nie robie z niego krowy i tym bardziej swietej:P
Ja go doskonale rozumie, jakby ktoś powiedział mi naprzykład ze Grzona czy Frymus zmarnowali swoj potencjal albo sa niedorozwinięci skilowo to tez bym sie zdenerwowal:P hehehe

Advertisement