BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > ΣΕΖΟΝ 12

ΣΕΖΟΝ 12

Set priority
Show messages by
This Post:
00
135921.59 in reply to 135921.58
Date: 4/24/2010 4:05:47 PM
Overall Posts Rated:
1717
Ενδιαφερον ειχε αυτη η αγων.εκπληξη σε αυτη την αγων.ηταν η ηττα των νταντι απο τους κυνηγους..τωρα πλεον ειναι δυσκολο να παρουν την πρωτη θεση απεναντι που ειναι οι αηττητοι γρικ ματζικ που δειχνουν πολυ σοβαροι..τα υπολοιπα παιχνιδια ηρθαν οπως τα περιμεναμε..ευκολες νικες για τα φαβορι..MVP νομιζω οτι ειναι ο Dagas απο νικη βολου αφου αφου εβαλε ουτε λιγο ουτε πολυ 50 ποντους με τελεια νουμερα..αρα αξια νομιζω ειναι ο MVP της αγωνιστικης..

This Post:
00
135921.60 in reply to 135921.59
Date: 4/24/2010 5:00:44 PM
Overall Posts Rated:
4141
Καλησπέρα και από μενα,

Φυσιολογικά τα σημερινά αποτελέσματα σε γενικές γραμμές, δεν αποτέλεσε τόση μεγάλη έκπληξη η ήττα των Νταντί, αφού οι Κυνηγοί πιστεύω ότι έχουν καλή ομάδα και τους αξίζει καλύτερη θέση στη βαθμολογία από αυτή που έχουν...Σώστα ο Dagas MVP,2η φορά μέσα στον Απρίλιο που κάνει ρεκόρ καριέρας!

Στον δικό μου αγώνα, να σημειώσω ότι η ομάδα μου έκανε ρεκόρ κλεψιμάτων και ταπιδίων για τη σεζόν ως τώρα!Βέβαια βρήκαμε και τα κάναμε, αφού ο Mpouroupoupoum, αν και η αρχαιότερη ομάδα του ομίλου, είναι ίσως η χειρότερη ομάδα αυτή την σεζόν (χωρίς παρεξήγηση φίλε bomber26!). Όλα αυτά βέβαια δεν έχουν και τόση σημασία, κουβέντα να γίνεται, στα playoff είναι η ουσία, και εκεί μπορεί να έχουμε+εκπλήξεις, όπως είπε και ο Αίζ! ;-p

This Post:
00
135921.61 in reply to 135921.60
Date: 4/25/2010 11:57:17 AM
Overall Posts Rated:
7676
Για μενα εξαιρετικη και η παρουσια του Πρινιανακη καθως περα απο τους 26 ποντιυς τρομακτικη ηταν η αποδοση του στα ριμπαουντ καθως τα 30 ειναι ενας σεβαστοτατος αριθμος...Και η δυναμικη του αντιπαλου βεβαια ηταν αντιστοιχη...Απο κει και περα δυο παρατηρησεις εχω να κανω για την σεζον μεχρι τωρα εξ ολοκληρου...Ο Dadi οπως φαινεται δεν ασχολειται,γεγονος που μαρτυραει αφ ενος η μη παρουσια του στο φορουμ και αφ ετερου η απαξιωτικη αντιμετωπιση του απεναντι στα θεωρητικα ντερμπι καθως καταβαινει με χαλαρη διαθεση και με καθαρο σκοπο την προπονηση...Περιμενω και σε αυτο το μετωπο εκπλήξη...Τελος θελω να εκθειασω για ακομη μια φορα τον πλει σεντερ Balmacceda του ΑΓΟΡ καιθως σπαν9ια βλεπεις πενταρι να φιγουραρει στην δεκαδα των ασσιστερ..Πραγματικα εντυπωσιακο...Αυτα,τα υπολειπα τα λεμε εν καιρω...

This Post:
00
135921.62 in reply to 135921.61
Date: 4/27/2010 1:30:18 PM
Overall Posts Rated:
1717
Αγωνιστικη χωρις εκπληξεις η σημερινη..ο Αγορ καθαρισε ευκολα..το ιδιο κ η ομαδα μου συνεχιζει να ειναι σε φορμα..οι κυνηγοι ανετα..οι Αιζ λιγο πιο δυσκολα απο τη περιμενα..τα καμινια στο ντερμπι μετα γουρουνια δεν τα καταφεραν και εχασαν..ενω και στο αλλο ντερμπι οι σερρες με μεγαλυτερη προσπαθεια δεν κατεφεραν να παρουν το διπλο..οι μαγοι νικησαν με τεραστια διαφορα την νικη βολου και απ οτι φαινεται θα εχουμε καλο παιχνιδι το σαββατο οπου θα παιξουν οι δυο αηττητοι..τελος ο αρης πηρε την πρωτη τους νικη αν και δυσκολα θα ξεφυγουν απο την τελευταια θεση..

MVP για μενα ο Mar Zueros απο dadi λογω και δυσκολιας του παιχνιδιου..

This Post:
00
135921.63 in reply to 135921.62
Date: 4/27/2010 2:54:22 PM
Overall Posts Rated:
4141
Για μένα έκπληξη ήταν η νίκη του Άρη εκτός, δύσκολα βέβαια θα κάνει την υπέρβαση για να μπεί στα play-out...Κατά τ'άλλα φυσιολογικά τα αποτελέσματα όπως είπε και ο Στέφανος, συμφωνώ με τον MVP (που ήταν αυτός όταν έπαιξα με Dadi να δούμε τη ψάρια πιάνει απέναντι στις αμυντικάρες μου???? :-pp)

Στο δικό μου μάτς άγγιξε το triple-double ο...Μπουτσαρέλα (για 2 ποντάκια και 3 ασσίστ μόνο του ξέφυγε!), κρίμα γιατί θα απογοητευτήκε ο Αίζ, ο μεγάλος θαυμαστής του! :-))) Παρεπιπτόντως και ο Gourlis από Αστερίες πιάνει πολύ καλή απόδοση...

Το Σάββατο θα δούμε ποιος θα συνεχίσει αήττητος την πορεία του στον όμιλο, μέχρι τότε αύριο έχουμε κυπελλάκι και αντίπαλο έναν παθιασμένο με τον κύπελλο από την από κάτω κατηγορία που αρέσκεται να παίζει δυνατά!Ότι να'ναι, α να δούμε αν θα πάρουμε τα 50 χιλιάρικα! :-)))

This Post:
00
135921.64 in reply to 135921.63
Date: 4/27/2010 3:43:24 PM
Overall Posts Rated:
7676
Για τον MVP θα συμφωνησω φυσικα...Στο μοναδικο υψηλης βαθμολογιας δυσκολο ματς εκρινε απτελεσμα...Κατα τα αλλα για να υπερασπιστω την ομαδα μου στο τελος παιξαν οι αλλγες και χωρις πολυ διαθεση και ετσι δεν παρεμεινε η διαφορα σε μεγαλα επιπεδα...Στα αγαπημενα μου,ο μπαλμασεντα συνεχιζει να κανει τα δικα του και ειμαι πολυ χαρουμενος γι αυτον..Μεχρι που σκεφτομαι να αλλαξω πουλεν απο τον μεχρι στιγμης μπατμανοβας....Οσο για τον Γουρλη ειναι φυσικα ο τυπος του Σεντερ που μου αρεσει καθως ηταν κατα καποιο τροπο δικη μου προταση και φανταζομαι καπως ετσι θα ειναι και ο μπαλμασεντα ε?Την αλλη βδομαδα αρχιζουν τα ωραια...

This Post:
00
135921.65 in reply to 135921.64
Date: 4/28/2010 8:06:25 AM
Overall Posts Rated:
1717
Οταν εκανα την ανανεωση ζητησα απο τον Χαρη να μου βρει ενα C Ελληνα με κοστος μεχρι 1,6Μ..τοτε μου βρηκε τον Gourli και το αποτελεσμα εδειξε οτι ηταν επιλογη που κανει την διαφορα..θα συμφωνησω με τον Χαρη οτι την επομενη βδομαδα ξεκινανε τα καλα γιατι αρχιζουν καποια ντερμπι και θα ξεκαθαρισει το τοπιο κατα μεγαλο βαθμο για τις θεσεις που θα παρουν οι ομαδες για τα πλευ οφ..αν και για μενα 99% ξερουμε ποιος θα ανεβει..ο Αγορ φυσικα :-)))

This Post:
00
135921.66 in reply to 135921.65
Date: 4/28/2010 11:19:48 AM
Overall Posts Rated:
7676
Φιλε μου Στεφανε θα διαφωνησω μαζι σου...Δεν τελειωνει ετσι ευκολα το πρωταθλημα...Περσι λεγαμε να τραυματιστει ο Βογιατζης,φετος εχουμε μια πιο ολοκληρωμενη ομαδα να ξεχωριζει,αλλα....Ο Δαδι κανει ανανεωση και προπονηση ολη τη χρονια,αν δεν τα εχει παρατησει μαλλον κατι ετοιμαζει για να μας εκπληξει ολους...Απο την αλλη μενουν 8 εβδομαδες περιπου νομιζω,δεν νομιζεις οτι μεχρι να δουμε τι λεφτα υπαρχουν στο τα,ειο της καθε ομαδας δεν μπορουμε να κρινουμε?Εννοεις τι εννοω ε?;)

This Post:
00
135921.67 in reply to 135921.66
Date: 4/28/2010 4:02:16 PM
Overall Posts Rated:
4141
Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, ούτε στη μέση του πρωταθλήματος δεν είμαστε και τα play-off είναι το κυριώς πιάτο...Έχουν δεί πολλά τα μάτια μου τόσες σεζόν, και εφόσον υπάρχουν καλές ομάδες και ένας κύριος ανταγωνιστής αποτελεί ερωτηματικό, τα πάντα είναι πιθανά!Δεν θα με αγχώσετε δίνοντας μου τον τίτλο του φαβορί, ουουουου! :-p Εγώ θα ανέβω όταν ανέβει ξανά το Ρέθυμνο στην Α1! :-)))

Γιατί C έλληνα?Υπάρχει κάποιος λόγος???Πάντως όπως και να'χει, πολύ καλό παικτάκι! :-)))

Με αφορμή τα λεφτά των ταμείων που αναφέρθηκαν,θα κάνω ένα ρητορικό σχόλιο... Δεν μου αρέσει η τακτική που έχουν κάποιοι να αγοράζουν και να πουλάνε παιχτάκια σχεδόν άμεσα, δεν αναπτύσσουν τον παίκτη απλά συμμετέχουν στο trade-off (πχ ένας παλιός μου αντίπαλος (89134)), αυτά δεν είναι καθόλου ρεαλιστικά! Παιχνίδι είναι βέβαια και όλα επιτρέπονται και αυτός πιθανότατα είναι ένας τρόπος να βελτιωθεί η ομάδα πιο γρήγορα απ'ότι με την προπόνηση...Για να μην παρεξηγηθώ, δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα στον όμιλο, ούτε έχω κάποιο πρόβλημα με την ομάδα που ανέφερα, κουβέντα να γίνεται!

Vamos Barcaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

This Post:
00
135921.68 in reply to 135921.67
Date: 4/28/2010 5:02:30 PM
Overall Posts Rated:
1717
θα ξεκινησω απο το τελευταιο..δεν νομιζω οτι να παιρνεις παιχτες και να τους πουλας αμεσως γιατι πολυ απλα μονο και μονο οι χρεωσεις που υπαρχουν σου δινουν το 75% της τιμης που θα τον πουλησεις οποτε μια η αλλη ειναι..προπονηση και παλι προπονηση!!!
παμε παρακατω..ο λογος που ηθελα Ελληνα ειναι για να προσπαθησω να μαζεψω οσο γινεται περισσοτερους Ελληνες ωστε να αυξηθουν και τα εμπορικα εσοδα..
Τελος ξερεις οτι εχεις ενα επιπεδο παραπανω καλυτερη ομαδα απο τους υπολοιπους και μονο αν κανει καποιος απο τους διεκδηκητες καποια μεγαλη μεταγραφη μπορουν να αλλαξουν τα δεδομενα..αρα δικαιως εισαι το φαβορι..απο κει και περα βεβαια ολα μπορουν να συμβουν..ιδωμεν!!!

και ενα σχολιο για την μπαλα..κριμα που περασε το αντιποδοσφαιρο και εμεινε εξω η Barca..αδικια μεγαλη!!

This Post:
00
135921.69 in reply to 135921.68
Date: 4/28/2010 5:06:49 PM
Overall Posts Rated:
1717
κατι που πρεπει να προσθεσω στα παραπανω..δεν νομιζω οτι να παιρνεις παιχτες και να τους πουλας αμεσως ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ...

για να βγαζουμε νοημα:-)))

Advertisement