BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Hvaljenje, cuganje i jos po nesto 100 deo..

Hvaljenje, cuganje i jos po nesto 100 deo.. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
171403.59 in reply to 171403.53
Date: 1/20/2011 6:43:19 PM
KK Sloga PnM
III.2
Overall Posts Rated:
5252
Hteo sam da se suzdrzim i nista da ne napisem, ali ne mogu.
Mnogo mi se smucio ovaj forum. Pre par sezona smo bili u ovakvoj situaciji. Totalno rasulo na forumu, vredjanja i prepucavanja na sve strane. Tada su bukvalno bili isti tabori, da ih tako nazovem. Ne znam kome to moze biti zanimljivo. Ajde ako ste vec suprotnih stavova, otvorite jednu temu, tipa ove, i polivajte se, ne morate sve teme da spamujete i da ljude koje dolaze na forume, da se edukuje i procitaju nesto pametno, terate odavde. Jabus, Martinenko, i ostali koji se trude da urade nesto oko mlade repke, a i Dumba oko matore, se trude ovde po forumima, traze pomoc za skautovanje ovo, ono. Koliko se ljudi javilo za pomoc ? Necu da gresim dusu, meni se javilo par momaka, ali posto vec imaju nekog posla oko skautovanja nisam hteo da im dam jos posla. Jel moguce da od 1000 korisnika kod nas niko nece da pomogne, a svi su za svadju. Manite me. Kada je Sirko dosao na celo repke i kada su poceli rezultati da dolaze, ratne sekire su se zakopale, ali nakon dana x, opet su neki nasli razloga za nezadoljstvo i podsticanje starih prepirki. Igrom slucaja sam dosao u situaciju da sa nekim malopre navedenim ljudima ucestvujem u vodjenju mlade repke. Meni je iskreno muka kada vidim kakav fond igraca imamo. Ne trazim nikakav izgovor za rezultate, mi cemo neki svoj cilj ispuniti. Ali zar je moguce da smo toliko prokleti ljudi. Da svoje igrace koje smo dobili na draftu prodajemo za par miliona i onda posto nece niko da ih kupi ostavljamo ih da trunu. A potencijal su 8+. A kupimo strane za par stotina hiljada i od njih pravimo zveri. Zar nije sramota da u generaciji nema vise od jednog sutera ? Krila kvalitetnih skoro da i nema. Spolja smo tanji od Senegala. A posle kad se izgubi od Ugande ce BOSKOVIC da bude kriv zajedno sa nama. Zapitajte se malo. Ako vec igrate ovu zemlju zbog patriotizma i ako stvarno podrzavate tim kao sto se prica, uzmite i trenirajte nase klince. Niko nece propasti rezultatski ako bar jednog naseg klinca trenira. A BB Srbiji ce mnogo znaciti. Zamislite da od 1000 korisnika pola trenira bar jednog naseg klinca. Neka svaki deseti uspe. 50 igraca. Kakve crne Svajcarske. Najjaci bi bili. Zato dajte malo da se organizujemo. Za koji dan ce na forumu izaci plan treninga igraca, za svaku poziciju zasebno. Od 18-23 godine kako trebaju da se treniraju igraci da bi se dobile one Sirkove zveri o kojima je pricao. Pridrzavajmo se toga, bar oni koji treniraju i doci ce neka bolja vremena za BB Srbiju. Zivi bili

Trbazzi i ostatak u21 tima Srbije !

U potpunosti se slazem, dosta kenjanja vise rada tj. treninga nasih igraca;-)
Like, like:-)

This Post:
00
171403.60 in reply to 171403.59
Date: 1/20/2011 7:42:09 PM
Бесни Цветићи
III.3
Overall Posts Rated:
491491
Second Team:
Mad Mamba Academy
Ma nikoga ja nisam molio niti cu. Ovo je na dobrovoljnoj bazi. Sad se vidi kome je do cega stalo. Svi sad ispravljaju neke krive Drine i svi se ujedno i brane i napadaju(citajte vredjaju i ujedaju). Ok, skapirali smo svi da jedni igraju posteno, savest im je cista i mogu mirno da spavaju. Ovi drugi koji ne igraju posteno oni imaju nesanice i nesto ih ízjeda iznutra, a povrh svega ce da popiju ban i onda ce da im bude jos gore.
Znaci to smo rezimirali i evo, ovaj post bih zamolio Kivana da stavi u temu Pomoc novim korisnicima cisto da ljudi odaberu kako ce da igraju igricu, u zavisnosti da li vole mírno ili nemirno da spavaju.
Sad bih zamolio da se vise ne raspreda o bilo cemu, da se ne psuje i ne vredja jer forum treba da bude pomoc, da na njega upucujemo nove korisnike jer mogu mnogo da nauce, a ne da se plasimo da ce da otkriju link foruma. Ako necete da pomazete, nemojte bar da odmazete.
HVALA!!!
Martinenko Ivan

No guts, no glory!
Message deleted
From: kotoor
This Post:
33
171403.62 in reply to 171403.60
Date: 1/20/2011 10:03:12 PM
Overall Posts Rated:
500500
evo ja spuštam loptu. priznajem da sam preterao u svim ovim glupostima. jednostavno neke stvari zabole, pa se pređe granica. uspeo sam da za ovih 10 dana saznam istinu i zadovoljicu se sa time.

neću više opterećivati ovaj forum, sa minulom temom, ali bi molio i druge da me ne provociraju.

From: Trbazzi

This Post:
00
171403.63 in reply to 171403.62
Date: 1/21/2011 2:56:01 AM
Overall Posts Rated:
309309
Svaka cast na ovome !

From: Dock

This Post:
00
171403.64 in reply to 171403.53
Date: 1/21/2011 3:21:51 AM
Hajlenders
III.10
Overall Posts Rated:
109109
Hteo sam da se suzdrzim i nista da ne napisem, ali ne mogu.
Mnogo mi se smucio ovaj forum. Pre par sezona smo bili u ovakvoj situaciji. Totalno rasulo na forumu, vredjanja i prepucavanja na sve strane. Tada su bukvalno bili isti tabori, da ih tako nazovem. Ne znam kome to moze biti zanimljivo. Ajde ako ste vec suprotnih stavova, otvorite jednu temu, tipa ove, i polivajte se, ne morate sve teme da spamujete i da ljude koje dolaze na forume, da se edukuje i procitaju nesto pametno, terate odavde. Jabus, Martinenko, i ostali koji se trude da urade nesto oko mlade repke, a i Dumba oko matore, se trude ovde po forumima, traze pomoc za skautovanje ovo, ono. Koliko se ljudi javilo za pomoc ? Necu da gresim dusu, meni se javilo par momaka, ali posto vec imaju nekog posla oko skautovanja nisam hteo da im dam jos posla. Jel moguce da od 1000 korisnika kod nas niko nece da pomogne, a svi su za svadju. Manite me. Kada je Sirko dosao na celo repke i kada su poceli rezultati da dolaze, ratne sekire su se zakopale, ali nakon dana x, opet su neki nasli razloga za nezadoljstvo i podsticanje starih prepirki. Igrom slucaja sam dosao u situaciju da sa nekim malopre navedenim ljudima ucestvujem u vodjenju mlade repke. Meni je iskreno muka kada vidim kakav fond igraca imamo. Ne trazim nikakav izgovor za rezultate, mi cemo neki svoj cilj ispuniti. Ali zar je moguce da smo toliko prokleti ljudi. Da svoje igrace koje smo dobili na draftu prodajemo za par miliona i onda posto nece niko da ih kupi ostavljamo ih da trunu. A potencijal su 8+. A kupimo strane za par stotina hiljada i od njih pravimo zveri. Zar nije sramota da u generaciji nema vise od jednog sutera ? Krila kvalitetnih skoro da i nema. Spolja smo tanji od Senegala. A posle kad se izgubi od Ugande ce BOSKOVIC da bude kriv zajedno sa nama. Zapitajte se malo. Ako vec igrate ovu zemlju zbog patriotizma i ako stvarno podrzavate tim kao sto se prica, uzmite i trenirajte nase klince. Niko nece propasti rezultatski ako bar jednog naseg klinca trenira. A BB Srbiji ce mnogo znaciti. Zamislite da od 1000 korisnika pola trenira bar jednog naseg klinca. Neka svaki deseti uspe. 50 igraca. Kakve crne Svajcarske. Najjaci bi bili. Zato dajte malo da se organizujemo. Za koji dan ce na forumu izaci plan treninga igraca, za svaku poziciju zasebno. Od 18-23 godine kako trebaju da se treniraju igraci da bi se dobile one Sirkove zveri o kojima je pricao. Pridrzavajmo se toga, bar oni koji treniraju i doci ce neka bolja vremena za BB Srbiju. Zivi bili

Trbazzi i ostatak u21 tima Srbije !

Potpisujem!

This Post:
00
171403.65 in reply to 171403.1
Date: 1/21/2011 10:19:48 AM
KK Sloga PnM
III.2
Overall Posts Rated:
5252
Ljudi mogu vam reci da se ovaj trener lvl 7, bas isplati, prvi trening i odmah 3 skil upa, na jednoj poziciji, ako ovako nastavi plate centara ce mi odu preko 500k na kraj sezone:-)))

From: LIK

This Post:
00
171403.66 in reply to 171403.65
Date: 1/21/2011 10:30:20 AM
Overall Posts Rated:
4343
Nece se tako nastaviti ;)
Moje misljenje je da je lvl 5 maksimum sa ekonmskog stanovista...a oni koji hoce da treniraju reprezentativce, mogu da imaju i 6 ili 7.

From: Jabus

To: LIK
This Post:
00
171403.67 in reply to 171403.66
Date: 1/21/2011 10:33:16 AM
Overall Posts Rated:
9393
Po meni je 6 najbolji. Ubrzava za 15% u odnosu na 5, što je 1-2 skila po sezoni. Nije mnogo skup (ja sam svog sa platom 25k kupio za 800k), s obzizom da ta dva skila mogu da povećaju spoljnem igraču cenu i za 500k.

Sa druge strane, mislim da nije prevelika razlika u odnosu na trenera 7. Koliko sam gledao statistike, trener 7 napravi razliku u 1 skilu, za sezonu i po.

From: DACHO

This Post:
00
171403.68 in reply to 171403.67
Date: 1/21/2011 10:38:55 AM
Overall Posts Rated:
5151
Po meni je 6 najbolji. Ubrzava za 15% u odnosu na 5, što je 1-2 skila po sezoni. Nije mnogo skup (ja sam svog sa platom 25k kupio za 800k), s obzizom da ta dva skila mogu da povećaju spoljnem igraču cenu i za 500k.

Sa druge strane, mislim da nije prevelika razlika u odnosu na trenera 7. Koliko sam gledao statistike, trener 7 napravi razliku u 1 skilu, za sezonu i po.

A na koju foru ? :)

From: Jabus

This Post:
00
171403.69 in reply to 171403.68
Date: 1/21/2011 11:09:29 AM
Overall Posts Rated:
9393
Konkretno, pleju koju napuni 19 god. Ta dva skila mu prave razliku sa 10k plate, na 12k, čak i više.

Da se nisam zeznuo sa treningom, moj prošlogodišnji draftić bi imao skil OD više, plus po skil na HA i DR. Umesto za milion, prodao bih ga za 1,5 milki (jer bi imao perfektno istrenirane PG skilove sa 19 god: JR i JS 7, OD 9, PA 10, HA i DR 8) I to povećava cenu za 500k. To jesu 3 skila, ali je to upravo taj jedan trening razlike koji može napraviti trener 6 u odnosu na 5.

Advertisement