για την ουσία δεν είπαν τίποτα πάλι. για το μπάσκετ δεν έγραψε κανείς .
για να γράψω για την ουσία πρέπει πρώτα να ηρεμήσω(έχω ηρεμήσει βασικά).
αλλά τι να πω ακριβώς μετά από τέτοια σφαγή?
κρατάω αρχείο και ματσάκια.και όποτε κάνω κέφι,τα βάζω κα ιτα βλέπω.όχι μόνο του ΠΑΟ.έχω τελικούς ΝΒΑ,έχω Final-4,έχω εθνική κτλ
τι να κάτσω να ξαναδώ?
τέσπα....
τώρα...
το βιντεάκι ενός παιδιού που στηρίζει αυτό που πιστεύει,δεν μπορεί ΠΟΤΕ να είναι απαράδεκτο.το να μην συμφωνείς,το σέβομαι.αλλά σου έχει βάλει ένα κάρο φάσεις.δεν μιλάμε για 1-2.
οι σπίκερ τώρα.να σου θυμίσω 2 φάσεις.στην φάση του Τσαρτσαρή τι λέει ο Συρίγος?απλό φάουλ λέει.να σου θυμίσω και άλλη μία προς το τέλος που είπε ότι υπάρχει φάουλ του ΠΑΟ σε σπρωξιματάκι ενώ έβγαινε η μπάλα έξω.
αλλά κυρίως να σου θυμίσω Συρίγο όταν στον ΠΑΟ έπαιζε ο Απόστολος Κόντος και νικήσαμε την ΤΣΣΚΑ στον τάφο του Ινδού όπου στην πιο κρίσιμη φάση που μας έδωσε τη νίκη υποστήριζε λάθος σφύριγμα.
γενικά πιο fair από τον Συρίγο,δεν υπάρχει.
το πρόβλημα της διαιτησίες που προκαλεί παράπονα είναι όταν σφυρίζει με άλλα μέτρα και άλλα σταθμά τις 2 ομάδες.είδαμε ένα πρώτο ημιτελικό όπου έπεφτε το ξύλο της αρκούδας και δε σφυρίζανε τίποτα. μόλις μια ώρα μετά, στο δεύτερο ημιτελικό τη σφυρίχτρα την έκαναν τσίχλα.
αθροιστικά Ολυμπιακός και Μπάρτσα σούταραν 27 βολές.όσες και η ΤΣΣΚΑ μόνης της δλδ!!!!!
στο δικό μας ματς 43 φάουλ,στο άλλο 40.
ενδείξεις είναι τα παραπάνω και όχι απόδειξη.
να φτιάξω κι εγώ ένα βιντεάκι μόνο με το ξύλο που έτρωγε ο Κιριλένκο
8 κερδισμένα φάουλ πάντως ο Κιριλένκο.
γενικά τα φάουλ 'ηταν 18-25 υπέρ της ΤΣΣΚΑ φυσικά.
πχ. ο ΠΑΟ ΔΕΝ εκτέλεσε την τελευταία επίθεση. πόσες φορές έχει συμβεί αυτό στα χρονικά ; απλά ασσύληπτο γεγονός
ρε συ Γιώργο τι να πρωτοθυμηθώ ρε φίλε!
όταν σε πιέζει ο χρόνος αυτά γίνονται εύκολα.
έκαναν ένα νταμπλ τιμ στον Μήτσο όπου κανανικά θα τραβιόταν πίσω και θα πήγαινε σε 1-1.
όταν σε πιέζει ο χρόνος όμως?
εδώ το 1995 στο ευρωμπάσκετ με την Γιουγκοσλαβία είχαμε 20 δεύτερα και δεν εκδηλώσαμε επίθεση γιατί δεν θέλαμε να τους μείνει χρόνος με αποτέλεσμα να πάει παράτα και να χάσουμε εκεί.
χιλιάδες αυτά τα παραδείγματα.
λοιπόν κλείνω εδώ.
θα ξαναδώ το ματς και θα σου πω την γνώμη μου υπεύθυνα και καθαρά αγωνιστικά.
το κλειδί πάντως ήταν ξεκάθαρα η άμυνα.δεν είμασταν τέλειοι αφού δώσαμε κάποια εύκολα και ελεύθερα σουτ.αλλά μεμενομένα και όχι σερί.
στην επίθεση ήταν δεδομένο ότι θα αντιμετωπίζαμε πρόβλημα απέναντι στα μακρυά τους χέρια και στα παρόμοια ύψη τους από 2 εώς το 4 που τους επιτρέπει να κάνουν αλλαγές στα σκριν και να ξεμπερδεύουν εύκολα με τα πικ εν ρολ μας.
αλλά στην πρώτη περίοδο δεν είχαν κατεβεί καν,είχαν εντελώς λάθος αποστάσεις και πήραμε την διαφορά που μας κράτησε μέχρι το τέλος.
ο Ομπράντιβιτς επίσης εκμεταλεύτηκε πλήρως τον Καιμακόγλου που του ταίριαζε το ματς απόλυτα.
αυτά χοντρικά έγιναν.
άμυνες και πάλι άμυνες ήταν το ματς.