BuzzerBeater Forums

BB Israel > בחירות לנבחרת - דיון

בחירות לנבחרת - דיון (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
224199.59 in reply to 224199.58
Date: 8/22/2012 3:25:35 PM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111
יש הגבלת זמן של התחברות, אם המשתמש לא פעיל פיזית באתר.
תתחבר לאתר אבל אל תעשה כלום, תחזור אחרי כרבע שעה 20דקות ותראה שכתוב לך שאתם בעצם לא מחובר.

From: Gal G

This Post:
00
224199.60 in reply to 224199.55
Date: 8/22/2012 3:30:53 PM
Overall Posts Rated:
3737
חברי לבאזר
מסכים איתכם בהרבה מהדברים לגבי התנסות לאורך עונות והשפעות שונות שמחייבות ניסיון
אך
הרבה ממה שלמדתי בבזאר העברתי לדניאל, הוא עבד איתי ובקשר איתי עד היום.
את התאווה למשחק יש בעונות הראשונות, כך גם למאמנים הנקראים ״צעירים״
זכור לי בעונות רבות את הדיונים על המשחק עם ניר, יהודה, דרור, אהוד וכיוב
אני באוח שלכל אותו דור כבר אין את אותו רעב במשחק כפי שהיה
ולכן
אולי בליווי צוות מנוסה יותר כעוזר מאמן טרי (מונח מתאים יותר) יכול להצליח.
לא יכול לשכוח את המחברת של יהודה ...
אני חושב שקצת הוקצן הדיון לוותיקים וצעירים ולא ראינו לרגע שאנו מוציאים את הרוח מהמיפרסים של אלו שרוצים לתרום
מזמנם למשחק.
ידע לשליטה בבזאר לדניאל יש, עזרה הוא יקבל
את הגלגל כנראה הוא לא ימציא , אבל את הרעננות לנבחרת ולמשתמשים החדשים אולי כן

This Post:
00
224199.61 in reply to 224199.57
Date: 8/22/2012 3:32:01 PM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111
אתייחס רק למקטע האחרון ואני אחזור על רק על חמישה מילים שכתבתי בפוסט הקודם.

"תקרא את נאום הבחירות שלי

תודה.

This Post:
00
224199.62 in reply to 224199.61
Date: 8/22/2012 3:43:26 PM
the criminals
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
392392
צריך להדגיש שפיני יכול להיות שלח לי את ההודעה
שקרא את הנאום שלך לפני

This Post:
00
224199.63 in reply to 224199.61
Date: 8/22/2012 3:44:15 PM
the criminals
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
392392
צריך להדגיש שיכול להיות שפיני שלח לי את ההודעה
לפני שהספיק לקרוא את הנאום שלך

Message deleted
This Post:
11
224199.65 in reply to 224199.58
Date: 8/22/2012 4:03:35 PM
Overall Posts Rated:
114114
קודם כל אני שמח לראות שיש דיון ונזכה להכיר מי מועמד, בעיקר שמחתי שברוך נרשם כמועמד ואני מודיע "רשמית" שלא אמשיך בנבחרת ולא אתמודד עכשיו שאני רואה שיש מישהו רציני ומשקיען(מתמודדים אחרים- לא להעלב.. הוא פשוט כבר הוכיח את זה ולכם עדיין לא הייתה הזדמנות) כמוהו. אני אתמוך ואעזור אם יחפצו בעזרתי לכל מאמן שלא יהיה ובטח ובטח לברוך שעשה את אותו הדבר בשבילי בהתנדבות ומכל הלב וכמובן גם בצורה מאוד טובה ומקצועית יש לציין. בהזדמנות זו אני יודה לו וגם לגל שעזרו מאוד במהלך התקופה וגם לארבל שכשהיה לו קצת זמן עשה את זה.

לגבי דברים שנאמרו כאן- היו כמה דברים לא מדויקים
1. צריך שינוי ועוד בהדגשה- לא צריך שינוי בכלל! צריך המשכיות ,השקעה המשך עבודה בחיזוק הסגל קצת מזל ונסיבות מתאימות וההישגים יבואו.למה לדוגמא אתה חושב שצריך שינוי מהקדנציה שלי- הוכחת במהלך התקופה שלך בבאזר הישגים שהם יותר או אפילו קרובים למה שעשיתי בקבוצה שלי? ידעת כשאמרת את זה שגם בעולם הנבחרות אימנתי בעבר את הצעירה ולקחנו מדליית כסף באליפות העולם וזכינו בגביע אירופה? זו אמירה ממש מקוממת! המאמנים שהיו בנבחרת הם כולם בין הטובים ביותר שיש לנו כאן וחלקם בעלי הישגים נהדרים שגם אני לא התקרבתי אליהם. הם גם הוכיחו את זה מול המאמנים שטוענים אחרת מספיק פעמים כשנתנו להם בראש במשחקים ביניהם... קני ,אהוד,ניר, ערן, אני ,יהודה,דרור וגם מאמנים מוקדמים יותר כולם עמוסי הצלחות ונצחונות בכל ליגה שהיו בה לאורך עונות רבות והם מוכיחים את עצמם עונה אחרי עונה. יותר מזה - בכל קדנציה הייתה התקדמות של הנבחרת אם מבחינת הסגל ואם מבחינת היכולת. יש פציעות, הגרלות, כושר, קראנצ'ים מפתיעים ומשחקים הזויים בתוצאתם ולפעמים זה קורה. לדוגמא בעונה הקודמת הייתי חותם מראש על המאזן שהשגנו של 5-2 עם ההפרש סלים הטוב שהיה וכל אחד אחר היה חותם בבית עם רוסיה אוקראינה צרפת ונבחרות טובות נוספות.בחלק גדול מהבתים המאזן שלנו היה מספיק אבל על 9 נקודות הפרש סלים סיימנו במקום שלישי באכזריות- האם אפשר לבוא בטענות על משהו?לא חושב.דברים דומים קראו גם לקודמיי.
יכאב לי אם תבחר ובמקום להמשיך להשקיע בסגל המדהים(באמת מדהים- אני משאיר אחרי סגל עם צעיר מוכן לחמישיה ברמה הגבוהה) בכל עמדה וותיקים נהדרים שאנחנו בנינו(כל המאמנים לעיל וסקאוטים שעזרו)) בהמון עבודה
- במקום זה תלך ותתחיל להשתמש בסגלים הזויים שיחזירו אותנו אחורה
2.
חסר גיוון- מי שאמר את זה פשוט לא מעורה, לא מעודכן ואולי גם לא ממש מבין. מדובר בסגל שאין בו בכלל שחקנים לא מגוונים. הקפדתי מאוד להשלים את עמדת הסמול שהייתה בעייתית ואת ההגנה הפנימית, את הגארדים שהיו בינוניים בגיוון שלהם כמו קרני ומילוא ובראדפורד וכו' או החלפתי או דרשתי אימונים ספציפיים כתנאי לכניסה לסגל ולשמחתי הצלחנו מאוד בחיזוק הסגל לאיו דווקא בזכותי כי לא שמתי על זה דגש כי קיבלתי גבוהים מגוונים ביותר כבר מניר, אולי בזכות השינויים בשכר למיניהם(ובזכות משוגעים לדבר כמו איגור )אפילו החלק הזה שלנו הפך מגוון קצת יותר. אגב, אין לי ספק שזה תהליך והוא התחיל לפניי בחלק מהמקרים ואם לחזור לנושא השינוי- אני שוב אומר שצריך עוד מאמנים שישקיעו בזה ורצוי כאלו שמבינים את המשחק ומנוסים

3. פיני- עם כל הכבוד לזה שאתה חושב שאפשר לתקשר דרך אחרים עם הקהילה
גם אם הייתי מקבל את הטענה המוזרה שהגיוני ואפשרי שתשלח לאורך הקדנציה מיילים למישהו שיעלה אותם. אני ובטח גם עוד כמה אחרים שעצבנת בגישה שלך לא רוצים שתעלה אותם- יש סיבה שהורחקת מהפורומים

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
Message deleted
This Post:
00
224199.67 in reply to 224199.66
Date: 8/22/2012 5:44:25 PM
Overall Posts Rated:
492492
אני אתחיל בזה שהחלפת ההאשמות הזאתי בין שני מועמדים היא מאוד לא מחמיאה ואני מציע שכל מועמד יענה לשאלה שמופנית אליו תוך התייחסות רק אל עצמו - בוא נשאיר את זה נקי

עכשיו כמה שאלות לפיני:
1) מי אמר לך שסגל הנבחרת כיום הוא לא מגוון - כל מה שאתה יודע זה משכורת, איך אתה יודע שכל הגארדים שם הם אותו דבר וכל הגבוהים אותו דבר????

2) ההשוואה לנבחרת ארה"ב באולימפיאדה היא שגוייה מהייסוד מסיבה פשוטה - במציאות המאמן יכול לשנות טקטיקה במהלך המשחק ולכן יכול לשחק פעם אחת עם צ'נדלר ואחר כך עם לאב - כי כאמור הם שונים לחלוטין בסגנון נמשחק שלהם.
בבאזר אין שינוי טקטי במהלך המשחק אז מה אתה מציע - לעלות לאו פוסט או לוק אינסייד ושהסנטר המחליף יהיה אחלה קלעי משלוש - מה זה ייתן?

3)מצד אחד אתה הודעת שאם צריך אפשר להפסיד משחקים בכוונה לטובת המטרה הכללית, ומצד שני אתה מבקר את ההפסד לפקיסטון של המאמן הקודם - למרות שהוא עשה בדיוק את מה שאתה מודיע שתעשה - תפסיד משחקים שלדעתך פחות חשובים ואל תבוא ותגיד שההפסד לפקיסטן היה טעות כי בגללו ירדו בדירוג כי כדי שתדע שכל הפסד יוריד את הנבחרת בדירוג.

תודה ובהצלחה

Last edited by Shadamher at 8/22/2012 5:48:22 PM

From: Ehud

This Post:
00
224199.68 in reply to 224199.67
Date: 8/22/2012 6:32:58 PM
Overall Posts Rated:
274274
מאוד מסכים עם מה שנאמר פה. בעיקר על ידי גל וגל.
דם חדש זה נפלא, גם פיני וגם דניאל מספקים את זה. אני לא פוסל אף אחד מהם על זה, העובדה שגל לימד את. דניאל על המשחק היא נכס, אני עוד זוכר את הימים הראשונים במדחק שאני למדתי המון מאנשים כמו גל, דרור. ארתור ויניב.

חבל רק שאחת מהם לא נותן פורמיל של כבוד למאמנים אחרים ומרכז את מרבית מאמציו בהכפשה של מאמני עבר או מועמדים אחרים.

עוד אנקדוטה לא קשורה לבחירות, המצב שכותבים בשם פיני הוא מאוד חריג ומתאפשר רק כי הוא מעוניין לרוץ ואין סיבה שלא אפשר לו. לכל הכותבים בשמו, כל פוסט במקום אחר שלא קשור לבחירות לא יתקבל

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: Cedar
This Post:
11
224199.69 in reply to 224199.68
Date: 8/22/2012 8:06:02 PM
Overall Posts Rated:
1414
שלום,
שאלה לכלל המתמודדים:
1) בעונה שעברה 4 ההפסדים שלנו (אנגליה, פקיסטן, בלגיה וסרביה) היו נגד לוק אינסייד.
האם אתם רואים את נושא ההגנה הפנימית של הנבחרת כבעיה? אם כן, כיצד אתם מתכוונים לתקוף אותה?

Advertisement