קודם כל אני שמח לראות שיש דיון ונזכה להכיר מי מועמד, בעיקר שמחתי שברוך נרשם כמועמד ואני מודיע "רשמית" שלא אמשיך בנבחרת ולא אתמודד עכשיו שאני רואה שיש מישהו רציני ומשקיען(מתמודדים אחרים- לא להעלב.. הוא פשוט כבר הוכיח את זה ולכם עדיין לא הייתה הזדמנות) כמוהו. אני אתמוך ואעזור אם יחפצו בעזרתי לכל מאמן שלא יהיה ובטח ובטח לברוך שעשה את אותו הדבר בשבילי בהתנדבות ומכל הלב וכמובן גם בצורה מאוד טובה ומקצועית יש לציין. בהזדמנות זו אני יודה לו וגם לגל שעזרו מאוד במהלך התקופה וגם לארבל שכשהיה לו קצת זמן עשה את זה.
לגבי דברים שנאמרו כאן- היו כמה דברים לא מדויקים
1. צריך שינוי ועוד בהדגשה- לא צריך שינוי בכלל! צריך המשכיות ,השקעה המשך עבודה בחיזוק הסגל קצת מזל ונסיבות מתאימות וההישגים יבואו.למה לדוגמא אתה חושב שצריך שינוי מהקדנציה שלי- הוכחת במהלך התקופה שלך בבאזר הישגים שהם יותר או אפילו קרובים למה שעשיתי בקבוצה שלי? ידעת כשאמרת את זה שגם בעולם הנבחרות אימנתי בעבר את הצעירה ולקחנו מדליית כסף באליפות העולם וזכינו בגביע אירופה? זו אמירה ממש מקוממת! המאמנים שהיו בנבחרת הם כולם בין הטובים ביותר שיש לנו כאן וחלקם בעלי הישגים נהדרים שגם אני לא התקרבתי אליהם. הם גם הוכיחו את זה מול המאמנים שטוענים אחרת מספיק פעמים כשנתנו להם בראש במשחקים ביניהם... קני ,אהוד,ניר, ערן, אני ,יהודה,דרור וגם מאמנים מוקדמים יותר כולם עמוסי הצלחות ונצחונות בכל ליגה שהיו בה לאורך עונות רבות והם מוכיחים את עצמם עונה אחרי עונה. יותר מזה - בכל קדנציה הייתה התקדמות של הנבחרת אם מבחינת הסגל ואם מבחינת היכולת. יש פציעות, הגרלות, כושר, קראנצ'ים מפתיעים ומשחקים הזויים בתוצאתם ולפעמים זה קורה. לדוגמא בעונה הקודמת הייתי חותם מראש על המאזן שהשגנו של 5-2 עם ההפרש סלים הטוב שהיה וכל אחד אחר היה חותם בבית עם רוסיה אוקראינה צרפת ונבחרות טובות נוספות.בחלק גדול מהבתים המאזן שלנו היה מספיק אבל על 9 נקודות הפרש סלים סיימנו במקום שלישי באכזריות- האם אפשר לבוא בטענות על משהו?לא חושב.דברים דומים קראו גם לקודמיי.
יכאב לי אם תבחר ובמקום להמשיך להשקיע בסגל המדהים(באמת מדהים- אני משאיר אחרי סגל עם צעיר מוכן לחמישיה ברמה הגבוהה) בכל עמדה וותיקים נהדרים שאנחנו בנינו(כל המאמנים לעיל וסקאוטים שעזרו)) בהמון עבודה
- במקום זה תלך ותתחיל להשתמש בסגלים הזויים שיחזירו אותנו אחורה
2.
חסר גיוון- מי שאמר את זה פשוט לא מעורה, לא מעודכן ואולי גם לא ממש מבין. מדובר בסגל שאין בו בכלל שחקנים לא מגוונים. הקפדתי מאוד להשלים את עמדת הסמול שהייתה בעייתית ואת ההגנה הפנימית, את הגארדים שהיו בינוניים בגיוון שלהם כמו קרני ומילוא ובראדפורד וכו' או החלפתי או דרשתי אימונים ספציפיים כתנאי לכניסה לסגל ולשמחתי הצלחנו מאוד בחיזוק הסגל לאיו דווקא בזכותי כי לא שמתי על זה דגש כי קיבלתי גבוהים מגוונים ביותר כבר מניר, אולי בזכות השינויים בשכר למיניהם(ובזכות משוגעים לדבר כמו איגור

)אפילו החלק הזה שלנו הפך מגוון קצת יותר. אגב, אין לי ספק שזה תהליך והוא התחיל לפניי בחלק מהמקרים ואם לחזור לנושא השינוי- אני שוב אומר שצריך עוד מאמנים שישקיעו בזה ורצוי כאלו שמבינים את המשחק ומנוסים
3. פיני- עם כל הכבוד לזה שאתה חושב שאפשר לתקשר דרך אחרים עם הקהילה
גם אם הייתי מקבל את הטענה המוזרה שהגיוני ואפשרי שתשלח לאורך הקדנציה מיילים למישהו שיעלה אותם. אני ובטח גם עוד כמה אחרים שעצבנת בגישה שלך
לא רוצים שתעלה אותם- יש סיבה שהורחקת מהפורומים
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...