Από: ALEXANDROS7
ase re megistana!!!pes posa exeis sthn akrh? :-)!
εμείς ιστορικά πάντα σε ψαροχώρια μέναμε...και ότι λεφτά είχαμε τα τρώγαμε σε γυναίκες-ποτό-και ταξίδια....
το ίδιο ισχύει και στο μπασκετάκι....:))) θα γίνουν περικοπές πάντως....στα φάρμακα :))))
Από: praktoras
φαγωθηκες......με γλωσοφαγες......γι αυτο κι εγω σας αποχαιρετω......θα βρω την ηρεμια μου στις κατηγοριες του κατω
.....BuzzerBeater....κοσμου!!!!!για ποσο θα σε ανεχτω ακομα?????υπομονη μνημονιο ειναι θα περασει!!!
αααα όχι κύριε...δεν θα φύγεις έτσι απλά...σε όποια κατηγορία και να πάς...θα έρχομαι να γράφω στο φόρουμ :))) άσε που μπορεί να κανονίσω να κάνω κανα 2-3 ομάδα bot...ώστε να μείνεις μαζί μας και να μας ακούς και του χρόνου ...;)
---------------------------------------------------
και επειδή ο λαός το ζήτησε ορίστε:
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013 6 UFO - 2
PAO : Το Ufaki συνεχίζει την 3ημερη εκδρομή στην Θεσσαλονίκη με πικνικ στο PAOK SPORTS ARENA. Οι γηπεδούχοι αναμένονται να είναι καλοί οικοδεσπότες, και θα τρατάρουν τους καλεσμένους τους ντολμαδάκια,φάβα και άλλα λαδερά μαζί με μία 20άρα.... To Ufaki δεν αναμένεται να θέλει να φάει κόλυβα για αυτό δεν θα επιχειρήσει να κάνει κηδεία...
1 POL - 2
AVK : Ωωωωω μπαμπά παίζουμε με τους πρωτοπόρους !!!! Σκάσε βλαμένο...και ακόνιζε το τσεκούρι σου...σήμερα θα φάμε Πολύκαστρο στα κάρβουνα μιας και η μάνα σου έκαψε το χταπόδι χτες...Βέβαια θα τους χτυπήσουμε σαν το χταπόδι γιατί πήγαν και έπαιξαν με τους 3 τελευταίους έκαναν 3-0 στο πρωτάθλημα και σήμερα τους βλέπω ήρθαν ντυμένοι σαν γαμπροί να πάρουν την Valhalla....Καλά θα περάσουν απόψε....;)
4 FEL - 6
SMI: Απο τα πιο αμφίροπα παιχνίδια της αγωνιστικής μου φαίνεται... η ομάδα Fellowship έχει κερδίσει τον σεβασμό μας απο πέρυσι, αλλα οι σμηνίτες έριξαν μια σφαλιάρα στους Villagkoures που ακόμα πονάει...;) Alexandros7 εδώ μην το παίξεις....αν και γέρνει λίγο προς τους γηπεδούχους...(το γήπεδο γέρνει γιατί ο πολιτικός μηχανικός που το έφτιαξε είχε πιεί λιγάκι...)
4 DIO - 8
SNE - Οι φιλοξενούμενοι ακόμα δεν έχουν ανοίξει το στοματάκι τους στο φόρουμ και όποιος δεν τον κάνει τον τρώει ο Λύκος...στην προκειμένη περίπτωση οι αποκωδικοποιητές της nova, τα καμάρια μας, τα υποδήματα της elite,πόση ακόμα ξεφτίλα να αντέξουν εκεί στην 8η θέση...;))))) έχουν και τον άλλον να τους δουλεύει...+10 η έδρα
5 BAR - 1
OLY - Τα barceliosia μετά το κυνήγι της αλεπούς πάνε να παίξουν με τους πρώτους....(και απο πέρυσι έδειξαν ότι μια χαρά κηδείες κάνουν...) Ο πρωτοπόρος των κόκκινων...έχει τηλεοπτικό ματς...θα βάλει και το λαμέ...θα βάλει και κρέμα στα μαλλιά, θα καθαρίσει και τις τρίχες απο την μύτη για όταν θα μιλήσει στα κανάλια...αλλα μέσα του φοβάται...λές να γίνουμε ρόμπα σήμερα τηλεοπτικώς???? ωχχχ και μετά θα φύγουν οι χορηγοί και μετά θα αρχίσω να πουλάω πάλι καλαμάκι σουβλάκι μπας και βγάλω τα έξοδα...μακάρι να κερδίσουμε να μπορώ να κοροιδεύω τους elites...σε παρακαλώ θεούλη μου, σε παρακαλώ....
3
OUS - 8 PRO: περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς...ο procrustes mάλλον Κύπριος είναι και έχει αγχωθεί για όσα γίνονται με την τροικα....Oust και εδραινώμαστε στην 3άδα.....:)))
5
VIL - 7 OMD : Ομαδάρα, Ομαδάρα είσαι εδώ???? πάρε εμπρός γιατί οι Villakoures τα χουν πάρει...ακόμα χτυπιούνται που δεν είναι αυτοί στο 3-0...και μου φαίνεται θα ξεσπάσουν σήμερα. Όμως το κύπελλο τους τα χάλασε....τι θα κάνουν θα ρισκάρουν?????μπαααα
3
PF - 7 ALE - Παιδιά το κυνήγι της αλεπούς τελειώνει τον Απρίλιο για αναπαραγωγή...αφήστε μέχρι τότε μερικές και για εμάς τους μπλέ...Παλαιό Φάληρο...άσε τα κόλπα για σωτηρία και ελευθερία κτλ κτλ...δεν περνάνε αυτά σε εμάς...τα κάναμε και εμείς για αυτό :)))) να περάσετε καλά στον απογευματινό σας καφέ...
ΠΡΟΣΟΧΗ: απο σήμερα υπάρχει επιπλέον 10% φόρος για τα επιτυχημένα δελτία
Last edited by Thor at 3/19/2013 5:14:25 AM