Jah zame je bil hec, zate pokroviteljski dovtip...vsak je občutljiv po svoje in zdaj vem, s kom se lahko hecam in s kom rajši ne.
Točno tako, kot si napisal: to je igralec, ki se bo uporabil na dveh-treh tekmah na sezono. Po drugi strani pa so tudi samo dve-tri tekme na sezono pomembne
MPK 12 ni tako velik problem, ker je njegov met iz skoka toliko višji od MPK, da bo v zunanjih taktikah več uporabljal MS. Res je, da pod košem ne bo zadel toliko kot nekdo, ki ima MPK 18, ampak ta igralec tudi nima takšnih začetnih skillov, da bi bil lahko KC s 140 skillpointi. Vendar večno slavnih nimamo dosti in moramo vsakega izkoristiti. Iz najboljših potencialov nastanejo najboljši igralci, iz povprečnih igralcev pa role playerji, ki lahko zasijejo 1-2x na sezono. Če zasijejo ob pravem času, so svoje "poslanstvo" več kot izpolnili.
Slavc Mikuž ni najboljše krilo, ki ga imamo (Cimerotič in Jovica sta pred njim), vendar nam je dal dve zelo dobri tekmi. Enako z Jožkom Roškarjem, Rožlejem Fugino itd. Če bi že v štartu obupali nad takšnimi igralci, se letošnjo sezono ne bi veselili drugega dela. Žal ne more biti vsak igralec Navršnik, Jerin ali Neumann.
Poleg tega imam kot selektor vpogled v prihodnje generacije in skladno s tem, kakšni naj bi bili na koncu, razvijamo tudi role playerje. Zato se mogoče tebi ali komu drugemu zdijo kakšni trening plani manj smiselni kot tisto, kar bi ti razvil iz takega igralca, vendar moram imeti v vidu tudi "the big picture". Zato, tako kot sem že napisal zgoraj, včasih ni najboljše, če vsak razvija igralce po svoje, ker lahko potem imamo na eni poziciji tri ali štiri enake igralce.
Drugače pa sprejemam kritiko in druga mnenja, sem se pa navadil, da nekateri prvoligaši malo "dol" gledajo na tiste, ki smo malo kasneje kot oni začeli igrati BB. Ne štejem tebe med njih, sem se pa že malo naveličal v večne dvomljivce glede treninga, taktike ali kaj tretjega. Včasih sem se glede tega kregal po forumih, zdaj pa se mi ne da več in rajši odgovarjam z rezultati.