Konacno prodje i ovo prvo kolo,probili smo led :)
Evo rezultata i komentara na ucinak ekipa ...
Velikih 8
BEE BIG MAMA vs Iskra KK - 104:125 - iznenadjenje,svi su ocekivali pobjedu mame,ali ovo nije prvi put da izgubi kad je favorit
B.C.Bielefeld vs KK BOSNA ASA BHT SARAJEVO - 93:78 - ocekivana pobjeda Bielefeld-a
KK Blue Jet vs drle - 89:87 - interesantna tekma,napeta do samog kraja,ali ekipa Blue-a odnosi pobjedu
aLcOhoL_Un!TeD vs kupres - 112:101 - Alcosi bolji u derbyu
Moćnih 8
Zeljanica vs LukasCom - 111:97 - sjajna pobjeda Zeljanice nad novajlijom u ligi :)
Euphoriaa vs Lithium - 97:80 - ubjedljiva pobjeda Euphoriaa-e,nad drugim novajlijom u ligi
KK Samac vs BH diamante - 95:89 - pobjeda Samca nad proslosezonskim rivalom,ekipa Samca pokazala kvalitet i sjajnu formu za ovu sezonu
bRCrew vs kk bosna tesanj,, - 101:99 - jako teska utakmica,za ovo trebaju jaki zivci,ovaj novajlija me dosta namucio,igrao sam laganicu protiv njega,nezz sta je on igrao mozda i trgaonu,napeto bilo do kraja,3 sec prije kraja 1 produzetka je bilo 99:99 i tu prave prekrsaj,sto igraci moje ekipe koriste i postizu lagane poene kroz slobodna bacanja,pravi poklon,ali pobjeda je pobjeda,ovo je tek pocetak,idemo dalje u jos boljem ritmu :)