"Ne legyen az hogy botul a csapat (pl. mint egy-két régi csapat, mint idén a III.8-ból Palota Boys, vagy ne legyen egy osztályozós kiesés utáni rosszkedv miatt /lásd Tudi-t, szerencsére nem hagyja magát és felveszi a kesztyűt/)."
Nem értem, hogy egy scout-nak ehhez mi köze van. Mit vársz, mit tegyünk? Minden héten írjuk ki a hírek közé, hogy "Fiúk, lányok, élvezzétek jobban a játékot és ne botuljatok el"? Aki akar, az játszik, aki nem, az nem. Ez ellen aligha tudunk tenni.
"Illetve nem látják a nevelő csapatok azt, hogy más csapatokban milyen játékosok vannak akikkel a saját játékosának versenyeznie kell majd. Szóval kaphat egy visszajelzést arról hogy is áll "ranglistán" a játékosa az adott kapitánynál."
Ilyet ne is várj, annyi bizonyos, hogy én senkinek sem fogok információt kiadni más tulajok játékosairól. Azt sem fogom megmondani senkinek, hogy ennél vagy annál valamilyen szempontból van egy jobb játékos. Nem lenne etikus.
"Örültem is Neki, hogy kaptam segítséget. Viszont részedről csak a "nagy" válogatottat vettem magamra. Az U21-s kérdésben ha jól emlékszem nem nyilatkoztál."
Na jó, de ha én azt mondom neked, hogy a nagyválogatottra nincs reális esélye (ahová pedig 26 évesen is bekerülhetne), akkor az U21-re, ahová sokkal hamarabb el kellene érnie, mennyivel lesz esélyesebb? Ha most rosszul áll időarányosan a nagyválogatotthoz, az U21-hez szerinted mennyivel állhat közelebb? Ettől függetlenül tényleg nem írogatok senkinek az U21-ről, a saját véleményemet viszont szerintem elmondhatom.
Nem hinném, hogy bárkinek is sértenéd az érzéseit, csak nem értem, hogy miért kell többször elmondani ugyanazt. Tudom, hogy mindenki szereti a saját játékosait, de tényleg nem tudom, hogyan segíthetnék többet annál, minthogy megírom, hogy szerintem nem esélyes. Ettől függetlenül havonta kiírhatod a fórumra, hogy szerinted esélyes játékosaid vannak, és hogy nem kapsz segítséget, csak ne várd el senkitől, hogy havonta mindig más legyen a válasz.