BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Nagyválogatott/U21 átigazolás - 2

Nagyválogatott/U21 átigazolás - 2 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: csote
This Post:
00
158402.6 in reply to 158402.5
Date: 10/3/2010 5:34:06 AM
Overall Posts Rated:
1414
Apró kis megjegyzés, hogy jelenleg az sem derül ki, hogy kinek kéne írni. :)

This Post:
00
158402.7 in reply to 158402.6
Date: 10/3/2010 5:41:09 AM
Overall Posts Rated:
9999
Mivel kapcsolatban?

This Post:
00
158402.8 in reply to 158402.5
Date: 10/3/2010 5:52:47 AM
Overall Posts Rated:
190190
Nem véletlenül, mivel teljesen jó iránya edzed Barisicet.

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
From: kaygee

This Post:
00
158402.9 in reply to 158402.5
Date: 10/3/2010 5:55:48 AM
Overall Posts Rated:
173173
Mi pont azért nem szóltunk bele Barisic edzésébe, mert U21 esélyes. Pedig ötletem lenne.

This Post:
00
158402.10 in reply to 158402.8
Date: 10/3/2010 6:03:34 AM
Dombó KC
II.4
Overall Posts Rated:
1818
Rendben, ennek örülök! Akkor nem szóltam ... :-)

From: Precki

This Post:
00
158402.11 in reply to 158402.9
Date: 10/3/2010 6:09:57 AM
Dombó KC
II.4
Overall Posts Rated:
1818
Igen, ezt annak idején megbeszéltük. Amennyiben majd aktuális lesz, állok rendelkezésedre, mert hogy nem engedem el innen Barisic-ot az biztos. :-)

From: Mikhail

This Post:
00
158402.12 in reply to 158402.2
Date: 10/3/2010 7:06:10 AM
Overall Posts Rated:
188188
Hali

Igen éppen Veled beszéltem meg a játékosaim válogatott esélyeit. Örültem is Neki, hogy kaptam segítséget. Viszont részedről csak a "nagy" válogatottat vettem magamra. Az U21-s kérdésben ha jól emlékszem nem nyilatkoztál.

Illetve nem csak arra gondoltam, hogy a játékosok edzését meg fejlődését lehet/kell megbeszélni, hanem azt is hogy ne legyen az, hogy egy nevelő egyesület (mármint olyan csapat aki vállalja egy vagy több játékos hosszú távú nevelését) elvesszen. Lehet tudni akkor többet az adott csapatról, ki mennyire aktív és mennyire követi az általa vagy Scout-ok által javasolt edzéseket. Ne legyen az hogy botul a csapat (pl. mint egy-két régi csapat, mint idén a III.8-ból Palota Boys, vagy ne legyen egy osztályozós kiesés utáni rosszkedv miatt /lásd Tudi-t, szerencsére nem hagyja magát és felveszi a kesztyűt/).

Szóval én úgy gondolom azért mert valakinek esetleg csak egy kiegészítő/válogatott esélyes a játékosa örül neki ha kap egy biztatást vagy tanácsot, útmutatást. Illetve nem látják a nevelő csapatok azt, hogy más csapatokban milyen játékosok vannak akikkel a saját játékosának versenyeznie kell majd. Szóval kaphat egy visszajelzést arról hogy is áll "ranglistán" a játékosa az adott kapitánynál.
Gondolom nem kell sorolnom tovább... :-)

Meg azt is figyelembe kell venni, hogy nem mindenki fórumozik és szól hozzá. Ismerek olyanokat aki csak olvassák a fórumot és nem szólnak hozzá. Ettől még aktívak, hetente többször belépnek és egyengetik a csapatukat. Sőt van akinél U21-be esélyes is akad. A magyar BB-s közösség tagjai és talán egy két levél hatására aktív szerepet is fognak vállalni minden téren.

Remélem nem sértettem senkinek az érzéseit eme okfejtéssel.

üdv.
M.

This Post:
00
158402.13 in reply to 158402.7
Date: 10/3/2010 8:04:29 AM
Overall Posts Rated:
1414
Eddig megjelent a játékosnál az U21 hirdetésnél, hogy hová töltsön adatot és, hogy kinek lehet üzenetet küldeni. Most nincs ott, hogy kikkel lehet felvenni a kapcsolatot.
De egyszerűbb, ha bemásolom. Szóval ez maga a hirdetés:

"Ha látod ezt a hirdetést, akkor töltsd fel/frissítsd a játékos adatait az adatbázisunkban / If you see this ad, please upload/update your player's skills in our database: (http://buzzerbeater.hu/index.php?menu=6) és vedd fel a kapcsolatot az illetékes scouttal / and make contact with the competent scout."

This Post:
00
158402.14 in reply to 158402.13
Date: 10/3/2010 8:17:59 AM
Overall Posts Rated:
9999
Sajnos valamiért néha felülíródik ez a vacak, nekem meg nincs olyan játékosom, akinél látszana, úgyhogy nem veszem észre. Javítottam, most már benne van minden illetékes neve.

Legközelebb ha ilyen van, akkor ne féljetek már szólni, ha nem tudjátok, hogy ki az illetékes, akkor itt a fórumon. Egy csomószor előfordul, hogy "ó már régóta nem megy" vagy "hát sokáig az volt kiírva, hogy...,de már egy ideje nem" üzenet jön. Ha ilyen van akkor az első alkalommal szólni kell, mert nem fog magától megjavulni.

Last edited by RTFM-urimate at 10/3/2010 8:21:08 AM

This Post:
00
158402.15 in reply to 158402.14
Date: 10/3/2010 8:51:21 AM
Overall Posts Rated:
1414
Szóltam, most tűnt fel. :)
Aki egyszer már elolvasta a játékosánál, az nem nagyon olvasgatja többet, csak ha kimondottan keresi az illetékest, ami meg engem illet nem is szoktam így külön nyitogatni a játékosokat. Nekem egy darabig az sem tűnt fel, hogy nem Albanardi lenne az illetékes DH ügyben, de gyanús lett, hogy csak bedobókról írogat, és csak Pintér érdekli. :)
Bár most már őt sem látja, mert a rendszer visszaképezte DH-nak.

Last edited by csote at 10/3/2010 8:53:04 AM

From: kaygee

This Post:
00
158402.16 in reply to 158402.12
Date: 10/3/2010 10:13:17 AM
Overall Posts Rated:
173173
"Ne legyen az hogy botul a csapat (pl. mint egy-két régi csapat, mint idén a III.8-ból Palota Boys, vagy ne legyen egy osztályozós kiesés utáni rosszkedv miatt /lásd Tudi-t, szerencsére nem hagyja magát és felveszi a kesztyűt/)."

Nem értem, hogy egy scout-nak ehhez mi köze van. Mit vársz, mit tegyünk? Minden héten írjuk ki a hírek közé, hogy "Fiúk, lányok, élvezzétek jobban a játékot és ne botuljatok el"? Aki akar, az játszik, aki nem, az nem. Ez ellen aligha tudunk tenni.

"Illetve nem látják a nevelő csapatok azt, hogy más csapatokban milyen játékosok vannak akikkel a saját játékosának versenyeznie kell majd. Szóval kaphat egy visszajelzést arról hogy is áll "ranglistán" a játékosa az adott kapitánynál."

Ilyet ne is várj, annyi bizonyos, hogy én senkinek sem fogok információt kiadni más tulajok játékosairól. Azt sem fogom megmondani senkinek, hogy ennél vagy annál valamilyen szempontból van egy jobb játékos. Nem lenne etikus.

"Örültem is Neki, hogy kaptam segítséget. Viszont részedről csak a "nagy" válogatottat vettem magamra. Az U21-s kérdésben ha jól emlékszem nem nyilatkoztál."

Na jó, de ha én azt mondom neked, hogy a nagyválogatottra nincs reális esélye (ahová pedig 26 évesen is bekerülhetne), akkor az U21-re, ahová sokkal hamarabb el kellene érnie, mennyivel lesz esélyesebb? Ha most rosszul áll időarányosan a nagyválogatotthoz, az U21-hez szerinted mennyivel állhat közelebb? Ettől függetlenül tényleg nem írogatok senkinek az U21-ről, a saját véleményemet viszont szerintem elmondhatom.

Nem hinném, hogy bárkinek is sértenéd az érzéseit, csak nem értem, hogy miért kell többször elmondani ugyanazt. Tudom, hogy mindenki szereti a saját játékosait, de tényleg nem tudom, hogyan segíthetnék többet annál, minthogy megírom, hogy szerintem nem esélyes. Ettől függetlenül havonta kiírhatod a fórumra, hogy szerinted esélyes játékosaid vannak, és hogy nem kapsz segítséget, csak ne várd el senkitől, hogy havonta mindig más legyen a válasz.

Advertisement