BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [REP U21] Tekme

[REP U21] Tekme

Set priority
Show messages by
From: braco
This Post:
11
161466.6 in reply to 161466.2
Date: 10/27/2010 12:30:09 PM
Overall Posts Rated:
3434
Slovenija U21 proti Sverige U21 114 - 94 (12399)

Presenetljivo visoka zmaga, to pa zato ker so na moje začudenje igrali Švedi z levo roko, mi pa normalno. Predvideval sem da, bodo Švedi proti nam igrali z normalno zavzetostjo, saj se proti Francozom "šparali", vendar pa so očitno ocenili da smo tudi mi prevelik zalogaj in so raje nabrali si razpoloženje tudi proti nam. Torej zmaga za dvajset točk, vendar pa je naše rapoloženje majčkeno padlo proti 5. Sedaj imamo dve lahki tekmi proti Škotom, nato pa še proti Cipru in proti njim bomo igrali z levo roko da povečamo razpoloženje pred tekmo z Francozi kateri so pomoje favoriti te skupine, nato proti Turkom, katere računam da bomo zmagali in nato še proti Slovakom, katera bo pomoje najpomembnejša tekma, saj se mi zdi da so oni večji favoriti za drugo mesto kakor Turki. Vendar pot to tam je še dolga.
Na tekmi z Švedi nismo igrali slabo, vendar pa se je izkazalo da nismo tako močni kot sem mislil. Posamezna ocena igralca se giba okrog 11.5, kar je preslabo da bi bili konkurenčni zelo dobrim reprezentancam, vendar pa upam da z pravilno taktiko lahko še vedno posežemo po drugem mestu. Najboljši igralec tekme je bil 20letni center Dule Gačič, kar je dobra spodbuda za naslednjo sezono.

Lp, braco

Last edited by braco at 11/3/2010 2:28:43 PM

This Post:
11
161466.7 in reply to 161466.2
Date: 11/2/2010 9:48:49 AM
Overall Posts Rated:
3434
Scotland U21 proti Slovenija U21 85 - 87 (12402)

Tesna zmaga proti Škotom na račun igre z levo roko, vendar pa mislim da se je izplačalo saj imamo sedaj 8 razpoloženje in naslednji tekmec je Ciper, kateri so še slabši od Škotov, tako da bomo tokrat igrali zopet z levo roko, da še malo zvišamo razpoloženje do tekme proti Francozom.
Torej na tekmi proti Škotom smo dobro začeli in vodili skozi cel prvi polčas, na odmor smo odšli z 8 točkami prednosti. Vendar pa se je pokazala slaba vzdržljivost naših igralcev in so nam Škoti do konca 3.četrtine prišli na samo eno točko zaostanka. V 4.četrtini so tudi prevzeli vodstvo in smo jih mi lovili skozi celotno četrtino. minuto in 44sekund pred koncem so nas vodilii za 5 pik (85-50) potem so pa naši stopili na "plin" in so zaigrali boljše v obrambi ter napadu. Dve sekundi pred koncem je pa Eron Švegel zadel trojko za končni izid 85-87.
Tako tesen rezultat se nam je zgodil zaradi slabega skoka v obrambi, saj so Škoti velikokrat pobrali žogo v napadu.

lp, braco

Last edited by braco at 11/3/2010 2:27:58 PM

From: DavidM96

This Post:
00
161466.8 in reply to 161466.7
Date: 11/3/2010 12:26:43 PM
Overall Posts Rated:
170170
Spet si dal napačen link.
Ta prav link daš tako da:

(12402)

oziroma klikneš tisto "žogo" na desni strani in pol napišeš v ta match, ID tekme(npr 15426).

Lp

This Post:
00
161466.9 in reply to 161466.1
Date: 11/15/2010 3:26:53 PM
Overall Posts Rated:
3434
Slovenija proti France 101 - 102 (12410)

DRAMA!!!! V dvorani Mac Dome je bilo noro napeto, saj smo po 14točk zaostanka po 3.četrtini prišli v zadnji četrtini tudi do vodstva! Vodili smo za tri točke, potem so pa udarili kontro Francozi in so s trojko dosegli izenačenje. Rezultat je bil 100-102, ko so Francozi naredili osebno napako nad Ratko Satlerjem, ki je zadel nato za 101-102, drugi prosti met je pa zgrešil, vendar pa je Dule Gačič osvojil skok v napadu. Jaša Pretnar je v zadnji sekundi tekme poskusil z polaganjem, vendar pa na našo žalost ni hotela žoga skozi koš.
Tako, drugi poraz, tokrat proti favoroziranim Francozom, mislim da nimamo več možnosti napredka, vendar pa se bom potrudil da dosežemo vsaj še eno zmago.

lp, braco

This Post:
00
161466.10 in reply to 161466.7
Date: 11/23/2010 7:54:15 AM
Overall Posts Rated:
3434
Türkiye U21 proti Slovenija U21 105 - 151 (12413)

Visoka zmaga nad Turki, bila bi še večja če nebi Turki igrali na vso mož. Razlog za tako visoko zmago je ta da so Turki zamenjali celotno ekipo in jo sedaj sestavljajo sami 20letni igralci, vendar pa sem mnenja da bi premagali tudi prejšno ekipo, vendar ne s tolikšno razliko.
Ne bom veliko debatiral o tej zmagi saj je bila pričakovana, vendar pa bom povedal nekaj o naslednji tekmi.
Naslednja tekma je borba za drugo mesto v skupini proti Slovakom. Zmagati jih moramo za 24točk, saj je razlika med našimi koši 47pik, torej če mi zmagamo za 24pik, dobimo +24, oni pa -24 in bomo boljši od njih. Vendar pa je ekipa Slovaške zelo močna in že zmaga bo kar velik uspeh, vendar pa upam na najboljše.
Pozivam tudi vse trenerje ki imate reprezentančne igralce da tokrat posebej pazite na minutaže svojih igralcev, saj bo tokrat zelo pomembna pripravljenost in bilo bi nam v veliko prid če bi bili vsi igralci odlično pripravljeni.

lp, braco

This Post:
00
161466.11 in reply to 161466.7
Date: 11/23/2010 7:55:15 AM
Overall Posts Rated:
3434
Türkiye U21 proti Slovenija U21 105 - 151 (12413)

Visoka zmaga nad Turki, bila bi še večja če nebi Turki igrali na vso mož. Razlog za tako visoko zmago je ta da so Turki zamenjali celotno ekipo in jo sedaj sestavljajo sami 20letni igralci, vendar pa sem mnenja da bi premagali tudi prejšno ekipo, vendar ne s tolikšno razliko.
Ne bom veliko debatiral o tej zmagi saj je bila pričakovana, vendar pa bom povedal nekaj o naslednji tekmi.
Naslednja tekma je borba za drugo mesto v skupini proti Slovakom. Zmagati jih moramo za 24točk, saj je razlika med našimi koši 47pik, torej če mi zmagamo za 24pik, dobimo +24, oni pa -24 in bomo boljši od njih. Vendar pa je ekipa Slovaške zelo močna in že zmaga bo kar velik uspeh, vendar pa upam na najboljše.
Pozivam tudi vse trenerje ki imate reprezentančne igralce da tokrat posebej pazite na minutaže svojih igralcev, saj bo tokrat zelo pomembna pripravljenost in bilo bi nam v veliko prid če bi bili vsi igralci odlično pripravljeni.

lp, braco

This Post:
00
161466.12 in reply to 161466.1
Date: 11/29/2010 3:32:02 PM
Overall Posts Rated:
3434
Slovensko proti Slovenija 91 - 89 (12418)

Poraz tudi proti Slovak za dve točki, ponovno v zadnjem polčasu. Nekako se mi zdi da smo kot Union Olimpija, če začnemo super bomo zgubili. Torej začeli smo super, po prvem polčasu smo vodili za 12točk in glede na to da smo morali zmagati za 24točk je bilo to dovolj za prvo polovice tekmo, ko bi le šlo tako tudi v drugem polčasu. Vendar ni šlo, ponovno se je pokazalo kako slabo vzdržljivost imajo naši igralci in so nas v 4.četrtini Slovaki dohiteli in prehiteli in nakoncu premagali za 2 točki.

Škoda za to sezono, kljub temu da nimamo letos vrhunske mladinske ekipe, bi lahko z nekaj več sreče morda celo premagali čisto vse nasprotnike. Proti Azerbajčanu smo zgubili za 4 točke, zato ker sem se odločil za igro z levo roko. Proti Francozom smo zgubili za točko in sicer kljub dogovoru z francoskim selektorjem da naj bi obadva odigrala z levo roko, sem ga ukanil in sem igral z normalno zavzetostjo. Vem da to ni etično, vendar pa sem pripravljen vse narediti za zmago naše reprezentance. Zadnja tekma se je tudi končala klavrno za nas in sicer poraz za dve točki, kljub igri na vso moč, saj smo morali zmagati za 24točk za uvrstitev v drugi krog turnirja.
Torej 4zmage ter trije porazi, naj uvrščajo na tretje mesto v naši skupini, kar tudi ni tako slabo, saj smo bili boljši od Turkov ki so veljali za glavnega favorita naše skupine.

Lep Pozdrav, braco

This Post:
33
161466.13 in reply to 161466.12
Date: 11/30/2010 6:49:52 AM
NK AFRICA
SKL
Overall Posts Rated:
169169
"Proti Francozom smo zgubili za točko in sicer kljub dogovoru z francoskim selektorjem da naj bi obadva odigrala z levo roko, sem ga ukanil in sem igral z normalno zavzetostjo."

sicer sm jst bolj stara šola in tega ne bi naredu... ti dam lohk vseen en nasvet, če si ga že ukanu in si ga hotu premagat bi mogu igrat na vso moč, ne pa sm normalno!!! sam drugače pa si bil do zadnjega kroga v boju za napredovanje, res škoda prvega poraza! ps: všeč so mi sporočila na forumu, kjer poročaš kk slo igra in kaj nameravaš! lp

This Post:
00
161466.14 in reply to 161466.13
Date: 11/30/2010 7:22:33 AM
Overall Posts Rated:
3434
Ja jst sm se odločil da bom uporabil vsa sredstva da bi dosegel uvrstitev naprej, pa tudi če je že tako podlo bilo to od mene.
Če bi to bila zadnja tekma bi najverjetneje na vso moč igral, tako si pa nisem mogel privoščiti takšnega upada razpoloženja pred tekmama z Turki ter Slovaki, ker zmaga nad Francozi nebi veliko spremenilo če bi potem zgubili proti Turkom in Slovakom. Seveda pa takrat še nisem vedel da bodo Turki zamenjali celotno ekipo z 20letniki, vendar pa tudi če bi to že takrat vedel bi ostali Slovaki in ki bi nas z našim slabim razpoloženjem zagotovo potopili, tako so se pa morali kar pošteno namatrati.. Res je škoda zaradi prvega poraza proti Azerbajčanu, vendar smo zaradi visokega razpoloženja imeli nekaj možnosti proti Francozom in Slovakom, škoda ker se ni obrestovali, saj bi z zmagami nad njima dvema bilo naše druge mesto.

No sedaj pa v nabor na igralce za naslednjo sezono, vendar pa jih ne bom vpoklical do konca sezone zato da ta generacija dobi še kakšno zmago, mi pa upajmo da kakšno višje mesto na lestvici.

From: DavidM96

This Post:
22
161466.15 in reply to 161466.12
Date: 11/30/2010 8:51:05 AM
Overall Posts Rated:
170170
"Proti Francozom smo zgubili za točko in sicer kljub dogovoru z francoskim selektorjem da naj bi obadva odigrala z levo roko, sem ga ukanil in sem igral z normalno zavzetostjo."

Kje je kle spoštovanje do nasprotnika?
:P

Naj te bo sram.

This Post:
00
161466.16 in reply to 161466.15
Date: 12/1/2010 8:44:01 AM
Overall Posts Rated:
66
he,he,he...škoda da smo mi zgubil za piko, glede na demokratični nateg.

Advertisement