BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ομιλίες Υποψηφίων

Ομιλίες Υποψηφίων (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
169020.6 in reply to 169020.4
Date: 1/11/2011 2:10:55 PM
Overall Posts Rated:
3535
Το νήμα είναι ΜΟΝΟ για ομιλίες υποψηφίων.και ΜΟΝΟ μια ανα υποψήφιο.

This Post:
22
169020.7 in reply to 169020.6
Date: 1/11/2011 7:36:43 PM
Overall Posts Rated:
7070
Και εγώ θα ήθελα όπως είχα αναφέρει να ασχοληθώ με την Εθνική.Συμφωνώ ότι το τρίδυμο είναι δελεαστική πρόταση αλλά εγώ δυστυχώς είμαι διαφορετικής τακτικής σχολής.Τί εννοώ...Κάθε προπονητής έχει μια τάση να "κλείνει" περισσότερο προς συγκεκριμένες τακτικές.Από καιρό λοιπόν πίστευα ότι το υλικό της Εθνικής μας ανδρών προσφέρεται περισσότερο για τακτικές που ρίχνουν βάρος στο εσωτερικό σκοράρισμα και όχι στις εξωτερικές τακτικές που ακολουθούσε μέχρι τώρα η ομάδα.Επίσης δε βλέπω λόγο,αν κάποιος από αυτούς θέλει να βοηθήσει κ μένα με την Εθνική,γιατί να μην το κάνει.
Γιαυτό λοιπόν καλώ όποιον συμφωνεί μαζί μου να με εμπιστευθεί και να με ψηφίσει.Είμαι ο MartiouUnited για όσους από σας δεν με γνωρίζετε με το autokratoras.Ασχολούμαι συστηματικά με το παιχνίδι από την 4η σεζόν αλλά δεν συνηθίζω να συμμετέχω τόσο συχνά στα forums παρόλο που τα διάβαζω όλα με το που γραφτούν.
Καλή τύχη στον επόμενο Εθνικό προπονητή όποιος και αν είναι κ ελπίζω να δούμε την επίσημη αγαπημένη ακόμα πιο ψηλά στο μέλλον.

This Post:
44
169020.8 in reply to 169020.6
Date: 1/11/2011 7:41:53 PM
Overall Posts Rated:
5454
Mε λένε Βαγγέλη και είμαι 37 ετών απο Αθήνα.
Το buzzer beater για μένα δεν είναι απλά και μόνο ενα παιχνίδι που μπαίνω να ασχοληθώ 10' λεπτά,να φτιάξω την ομάδα μου και να μπω να δω το αποτέλεσμα.
Για μένα είναι σε μεγάλο βαθμό τρόπος ζωής,τρόπος σκέψης,τρόπος χαλάρωσης και ψυχαγωγίας.
Και δεν είναι μόνο για μένα αλλά και για την παρέα μου,μια μεγάλη παρέα που έχουμε ασχοληθεί πάρα πολύ όπως ο Kill Biil,ο Cursaros,o nikos28,o praktoras,o volvo,o elianara,o ksilas,o lakers και άλλοι ακόμα που δεν θα τούς αναφέρω για συντομία λόγου έχουν το ίδιο πάθος και μεράκι για το παιχνίδι...
Όλοι αυτοί είναι έτοιμοι να προσφέρουν λίγες απο τις γνώσεις τους για να φτιάξουμε μια ακόμα καλύτερη Εθνική που θα την οδηγήσουμε στο υψηλότερο βάθρο,και θα αποτελέσουν τούς συνεργάτες μου σε περίπτωση εκλογής.
Είμαι λάτρης της στρατηγικής και πιστεύω οτι τα μάτς μπορούν να κερδηθούν όχι μόνο απο τούς καλούς παίκτες,αλλά και απο τις έξυπνες και ικανές τακτικές,για να ωφεληθώ γιατί όχι;..."σημαδεύω" παιχνίδια αρκεί στο τέλος το ταμείο να είναι θετικό.
Βασικό μειονέκτημα μου ότι σπάνια γράφω στο forum,και πλεονέκτημα οτι δεν εχω δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα αλλά μόνο φιλίες.

Ξέρω οτι οι πιθανότητες είναι λίγες...αλλά θα παίξω με αυτές,όπως τα δύσκολα μάτς που δίνω με την ομάδα μου και πολλές φορές τα έχω καταφέρει.....

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Αntartis

Last edited by antartis at 1/13/2011 7:57:04 AM

This Post:
00
169020.9 in reply to 169020.2
Date: 1/13/2011 5:50:20 AM
Overall Posts Rated:
22
Φίλες και φίλοι,

Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που κάνετε τον κόπο να διαβάσετε την ομιλία μου. Βλέποντας τα στατιστικά μου θα πείτε: "καλά μας δουλεύει αυτός και θέλει και να τον ψηφίσουμε;" Η απάντηση είναι ότι τα οικονομικά προβλήματα στην ομάδα μου, με ανάγκασε να επιλέξω τη λιτότητα με αποτέλεσμα μια άσχημη πορεία. Άλλωστε για να δημιουργήσεις κάτι καλό και στέρεο πρέπει πρώτα να γκρεμίσεις το "κακομπαλωμένο". Άλλωστε στην προηγούμενη σεζόν απέδειξα την υπευθυνότητα μου, όταν απέσυρα έγκυρα την υποψηφιότητά μου απο τις ςκλογές λόγω της έλληψεις εμπειρίας μου. Φέτος όμως θεωρώ πως είμαι έτοιμος για την πρόκληση της Εθνικής μας. Ήρθε λοιπόν η ώρα να σας παρουσιάσω τα σχέδια μου για την Εθνική μας.

1. Διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας με σκοπό το "μπόλιασμα" με μικρούς ταλαντούχους παίκτες
2. Ομαλή ανανέωση για να μην επηρρεαστεί η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας με αποτέλεσμα την επίτευξη των στόχων της ομάδας και τη προσπάθεια καθιέρωσή της μέσα στις κορυφαίες ομάδες τις Ευρώπης και του κόσμου.
3 . Δημιουργία συλλογικού τεχνικού επιτελείου, με στόχο τη συνεργασία μεταξύ των προπονητών των ελληνικών πραταθλημάτων που θα αφήσει ένα μοντέλο διοίκησης και για τους επόμενους προπονητές.
4. Δημιουργία φόρουμ για τις προτάσεις των προπονητών όσο αφορά τους παίκτες τους με αποτέλεσμα την βελτίωση του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας μας.
5. Καθιέρωση συμβουλίων μέσω ίντερνετ για την ομάδα μας κάποιες ώρες της εβδομάδας, όπως επίσης και κατα τη διάρκεια των αγώνων των ομάδων μας στο chatroom.
6. Οργάνωση εκδηλώσεων με στόχο τη συνάντηση όλων μας τόσο σε Βόρεια αλλά και σε Νότια Ελλάδα.

Κλείνοντας θα ήθελα να σας ζητήσω τη συμβολή σας, όχι μονο στη ψηφοφορία αλλά και στη βοήθεια του νέου προπονητή, για το μέλλον μιας ομάδας που ενδιαφέρει όλους μας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,

laza-123

Υ.Γ. : ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ staff ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ.

This Post:
44
169020.10 in reply to 169020.9
Date: 1/13/2011 5:53:20 PM
Overall Posts Rated:
136136
Γεια σε ολα τα παιδια. Pikaso με ομαδα τον Aris London.

Τελευταια στιγμη και μια μερα πριν κλεισει η διορια, ειπα να παω για το θαυμα. Οι λογοι, ο εξης ενας γιατι πιστευω πως το παν στο παιχνιδι ειναι να περναμε καλα και να υπαρχει επικοινωνια και η εθνικη ειναι ο καλυτερος τροπος εκφρασης της ελληνικης κοινοτητας σε ολοκληρο το Buzzer και σε ολες τις χωρες που εκπροσωπουνται σε αυτο.

Τι θελουν οι χρηστες του παιχνδιου απο τον εθνικο προπονητη.

1. Γνωση του παιχνιδιου.

Την εχω και συνεχως την εμπλουτιζω, παιζω στο παιχνιδι απο την σεζον 8, που δεν ειναι πολυ πισω αλλα ειναι αρκετα για να μου δωσει τις γνωσεις που χρειαζομαι. Αλλωστε ειμαι βεβαιος πως αρκετα παιδια με γνωσεις στο παιχνιδι θα ειναι διπλα μου για το καλο της ομαδα. Οπωτε και βοηθεια να χρειαζομαι ξερω πως την εχω.

2. Τακτικες και συστηματα

Αυτες εξαρτιωνται απο τους παιχτες που εχουμε και δεν υπαρχει λογος να αλλαξει κατι που ειναι ειδη επιτυχημενο. Ο Κατσαμπαρ εκανε τρελη δουλεια και αυτη εχω σκοπο να συνεχισω. Εχει ειδη ετοιμους παιχτες και ερχονται και πολυ δυνατα παιχτακια απο την μικρη ομαδα. Βαση αυτων θα βγουν και οι τακτικες. Και το παν ειναι οτι ειμαι σε θεση να προσαρμοσω τις τακτικες αναλογα με τις αναγκες, να ακουσω αποψεις και γνωμες, γιατι η εθνικη ειναι για ολους, απλα ενας αναλαμβανει τις ευθυνες.

3. Προπονηση

Ειδη εχει δημιουργηθει ενα τρελο προγραμμα προπονησης, το οποιο δεν εχω λογο να αλλαξω αλλα ισα ισα να συνεχισω και κυριως να το παω ενα βημα παραπανω. Με πιο αμεση επικοινωνια με τους μανατζερ και με καινουριους παιχτες ωστε να υπαρχει συνεχη ροη παιχτων.

4. Scouting

Σε αυτο δυσκολο κοματι θα εχω την βοηθεια δυο πολυ εμπειρων παιχτων του Fentagin7 και του Akage14 οι οποιοι παιζουν το παιχνιδι πολλες σεζον, γνωριζουν πως θα κανουν αναλυση ομαδων και παιχτων και θα ειναι σε θεση να προτεινουν λυσεις, να λενε αποψεις και κυριως να κανουν ολη την ερευνα των αντιπαλων.

5. Επικοινωνια

Τελευταιο αλλα ισως και πιο σημαντικο, επικοινωνια με ολους τους χρηστες, ανοιχτη και ειλικρινης συνομιλια, συμβουλες, ανοιχτος σε αποψεις-γνωμες. Προσπαθεια για τεραστια εποικωνιακη πολιτικη στο εξωτερικο, με τετοιο τροπο ωστε να κερδισουμε συμμαχους πολλους και να ανεβασουμε την κοινοτητα μιας και ειναι τοσο ενεργη αλλα δεν εχει την θεση που της αρμοζει, και την αναγνωριση που πρεπει να εχει. Οπωτε στοχος ειναι να εκπροσωπησουμε οχι μονο την Ελλαδα στο αγωνιστικο κοματι αλλα και στο εξωαγωνιστικο, στο παρασκηνιο, γιατι το εχουμε αναγκη.

Αυτα, οτι ερωτησεις, πολυ ευχαριστως να απαντησω, αναγνωριζω οτι καποιες υποψηφιοτητες απο την Α1 ειναι απλα δυνατες οσον αφορα γνωσεις και τακτικες, παραλληλα ομως ενα απο τα προβληματα που εχουν δημιουργηθει στην Ελληνικη κοινοτητα και αυτο δυστυχως φαινεται και στην Εθνικη ομαδα ειναι κλικες, παρεξηγησεις και πολλες τριβες. Ολα αυτα με εμενα δεν υπαρχουν, ολοι ξερουν πιο ειμαι και γνωριζουν πως δεν εχω προβλημα με κανεναν, και πιστευω πως για το καλο της ομαδας πρεπει να αναλαβει την εθνικη καποιος αποδεκτος απο ολους και πιο σημαντικα καποιος που να μην χρειαζεται να αφιερωνει ολο του τον χρονο στην ομαδα του στην Α1 που καλως η κακως χρειαζεται πολυ περισοτερο χρονο απο ομαδα στην ΙΙ.

Ειμαι σιγουρος πως θα εχω διπλα μου αν βγω τους Kavala44 και Kajabbar, δυο πρωην προπονητες που γνωριζω και φυσικα θελω να εκμεταλευτω την εμπειρια τους.

Σας ευχαριστω

Καλή τύχη σε ολους.

Aris kai den eimai kala
Message deleted