Sinu jutus peitub tõde.Siiski kahtlen see hooaeg enda meeskonna jõudmist 4 parema hulka, kuna treenin VÄ koha peal lootustandvat leedukat.Võtan karikast nii palju, kui võtta saab ja ex paista, mis play-offis saama hakkab.Kui mina sinna välja venitan, siis see juba boonus, kui ei venita, pole ka häda midagi.
Pakun, et KK Sops tahax järgmisel hooajal ikka II liigas mängida ja teeb kõik, et sinna tagsi saada. Ega meil teistel reaalset võimalust talle vastu saada pole,,,ehk ainult siis, kui tema meeskonnas mõni väärtuslik punktitooja vigastada saab ja vastasvõistkonna entu laes on.Loomulikult ei kanna ma maha vastaspoole alagrupis olevaid võistkondasid, kuid tegin pisikese luureka iga võistkonna mängijate kohta ja selles peitub omajagu tõde. Siinkohal ei taha kellelegi halba soovida, kuid kes tahab KK Sopsu võita, peax temale soovima meeste vormide persse minekut ja mõne olulise mängumehe vigastust.Nii et,,lootkem siis kellelegi, kes tõuseb tuhast ja tõmbab KK Sopsule hooaja lõpus mütsi silmadele.Neid meeskondasid pole väga palju..pakun, et nii 1 või 2 .Aga see pelgalt minu arvamus, sest siin võib ehk arvamust avaldada. Ehk avaldavad nüüd edaspidi ka teised.Jõudu.