BuzzerBeater Forums

BB België > U21 competite

U21 competite

Set priority
Show messages by
This Post:
00
246227.6 in reply to 246227.1
Date: 8/16/2013 11:40:08 AM
Overall Posts Rated:
471471

gewoon zodat je het zou weten, ik heb vorig seizoen voorgesteld om de % prijs die je krijgt op het verkopen van je speler aan te passen, zodat teams met gewone economien er niet onder zouden leiden, daar dat de 'day-trading' teams een zware invloed zouden ondervinden. Het probleem sleepte al een tijdje aan. hoewel het nog niet opgelost is, zijn de gemaakte veranderingen al een stap in de goede richting. Ze hebben de ideeen van een hoop mensen gecombineerd, daarvan de nuttige zaken uit geselecteerd en dat geimplementeerd. Mijn voorbeeld voor het veranderen van een simpele formule bedroeg 6 volledig uitgeschreven posten, waarbij ik slecht 3 voorbeelden had aangehaald om de effecten van die voorgestelde veranderingen aan te halen. (dit om te zeggen, als je een idee hebt voor BB, werk het dan eerst concreet uit. want je voorgestelde idee is te vaag, laat teveel ruimte voor uitbuiting, om nog maar te zwijgen over het feit dat sommige mensen niet merr dan 3 matchen per week willen). werk je idee beter uit, doordenk het grondiger. en eens je dat gedaan hebt, post het dan op het forum. Er zullen genoeg kritische mensen zijn die je wrs zullen aanwijzen waar je fouten zit, en je zal het wrs 2 of 3x moeten herwerken voordat het als rudimentair uitvoerbaar zal worden beschouwd. Mijn aanpassing van de formule heb ik ook 3x moeten herwerken hoor voordat het ook maar enigzins als een mogelijke nuttig voorstel werd beschouwd.


Bij deze weet je dus dat de BB's wel degelijk aan zo'n project aan het werken zijn. Mocht ik iets meer weten, dan zal ik het ook wel op het forum zetten. Maar op dit moment weet ik alleen dat er een concept is, dat de BB's eraan werken en daar houdt het bij op. Wil je meer info hebben, dan moet je weten te achterhalen welke BB's aan het project werken en zelfs ik heb geen toegang tot zo'n informatie.

ps: ik vind het eigenlijk best rot dat ik zo negatief moet zijn over je idee, maar ik reageer liever en duid liever de gebreken aan in je voorstel, dan het gewoon volledig te negeren. zodoende weet jij dat ik het gelezen heb, en weet je waaraan je moet werken aan dat voorstel van je. Bon, genoeg lecture nu. ik heb andere zaken te doen die mijn aand8 vereisten.