Borczi, tak ogólnie rzecz biorąc to ty jesteś jakiś dziwny! (to takie stwierdzenie)
Możesz wyjaśnić to stwierdzenie? Wybacz, ale ja Cię nie obrażam i oczekiwałbym od osób funkcyjnych w tej zabawie aby zachowały jakiś poziom kultury. Szkoda, że tak nie jest:(
Wiesz dobrze, że dzięki twemu zaangażowaniu i dzięki temu co zrobiłeś n jesteś najlepszym i w sumie jedynym kandydatem na selekcjonera U21.
Dlaczego tak uważasz????? Policz ile razy w historii były dwie kadencje w U21... co ma piernik (poprzednie dwa sezony) do wiatraka (czyli tego, co może zrobić ktoś inny)? Nowa osoba dostaje ode mnie zrobioną bazę, przygotowanych do "pracy" skautów, wysłane informacje do wszystkich fajnych 18-latków, wybrany skład, ustawiony sparing... to wszystko czego nie miałem dwa lata temu... Dlaczego ja mam być "jedynym kandydatem"? Szczerze mówiąc mam dość przepychanek w tej grze i tłumaczenia się co chwilę... lubię U21, ale jeśli znajdzie się ktoś z wiedzą porównywalną lub większą ode mnie i będzie miał zapał, to naprawdę chętnie się pozbędę tego, co niefajne i też usiądę sobie wygodnie krytykując świat dookoła i stwierdzając, że ktoś jest dziwny:)
Więc albo w coś sobie grasz albo chcesz zostać selecao NT.
Więc powiedz jak jest albo już nic nie mów
NIE LUBIĘ jednego - kiedy ktoś mi mówi co mam robić. Już mówiłem jednej osobie tu i powtórzę - jeśli się nie podoba, że piszę i co piszę - nie czytaj tego proszę.
Coachem NT nie chcę zostać, bo uważam, że to nuda... po U21 wszystko jest nudniejsze:)
POLSKA U21: złoto ME (sezon 26), brąz MŚ (sezon 27), złoto PP (sezon 25)