P.S. tu apie lygos pasiekimus kalbėjai ane? Aš ne taip supratau. Žodžiu šita informacija paimta iš http://www.buzzer-manager.com
Ten šiaip viskas paprasta. Prisijungi, atnaujini savo lygos informaciją(sistema pati viską susisiunčia),
o tada spaudi: "mano lyga"->"lygos rungtynės"-> Lygos rungtynės : Lietuva - IV.21 zvaigždė (būtent tą žvaigždutės paveiksliuką ir spaudi, ko pasekoje atsidaro naujas langas ir ten jau rasi visą savo lygos informaciją.). Aš kadangi nežaidžiu tavo lygoje, tai man ta informacija išoriškai neprieinama. Teks pačiam susižiūrėt. Jei kas nepavyks - rašyk padėsiu.
+ kai nueini jau į lygos rungtynės, būtinai pasikeisk į 32 sezoną, nes ten automatiškai sistema rodo 33 jau, o iš jos duomenų dar jokių nėra.
Sužiūrėjau viską greit, nėra tų duomenų daug. Pas tave situacija tokia jei nieko nepraleidau:
rasti 42 jauniai(6 atleisti, tai tų nežinau, bet galim spėt kad bus žemiausių potencialų).
21 18-metis:
geriausias potencialas mvp. Toks 1 tebuvo. Tada 1 su super žvaigždės potencialu. Žiūrint toliau pot. mažėjančia tvarka: 1 8 1 0 4 1 4
21 19-metis:
geriausias potencialas mvp. Toks 1 tebuvo irgi. Tada 1 su super žvaigždės potencialu. Žiūrint toliau pot. mažėjančia tvarka: 4 2 4 6 3 0 0
Last edited by Aitvaras at 11/9/2015 2:33:46 PM