BuzzerBeater Forums

BB Hellas > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
281260.6 in reply to 281260.4
Date: 9/1/2016 10:17:47 AM
Maddogs-Hellas
IV.5
Overall Posts Rated:
13091309
Κοίτα να δεις, οι δύο πρώτοι καλά το πήγανε, μιλήσανε αμφότεροι για...ΑΛΛΑΓΗ!
Αααααχ παλιές καλές εποχές!

Επειτα, αποκαλύφθηκε από τον τρίτο ότι το δαχτυλίδι που πας να μας πασάρεις είναι τσίγκινο!
Δε θα μας κάνετε συνένοχους των αποτυχιών σας κύριοι!

Πέρα από την πλάκα, δυστυχώς όσο κι αν θα ήθελα, δεν μπορώ να προγραμματίσω έστω επικουρική ενασχόληση, σε τακτική βάση.
Αυτός άλλωστε είναι και ένας βασικός λόγος που στο τέλος της φετινής σεζόν, ξεπουλάω και αρχίζω προπόνηση για Εθνική και με την 1η ομάδα.

This Post:
33
281260.7 in reply to 281260.4
Date: 9/1/2016 11:26:07 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.8
Overall Posts Rated:
10761076
Ενώ ο 3ος που μας συστήθηκε διέγνωσε ότι τα αποτελέσματα της εθνικής τις τελευταίες σεζόν δεν ήταν και τα καλύτερα.

Για κάτσε ρε φιλαράκι!!!Την σεζόν 30 η u21 ήταν στην θέση 58!!!Σήμερα είναι στην θέση 6!

58>6!!!Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις?????????? :-)

This Post:
11
281260.8 in reply to 281260.7
Date: 9/1/2016 11:37:52 AM
Overall Posts Rated:
99
καλησπερα σας αιμιλιος λεγομαι...και εγω με την σειρα μου βαζω υποψηφιοτητα για την μικρη εθνικη μας...με πολλους εχω ξαναμιλησει αλλα μπορει να μην με θυμουνται...οπως και να εχει εγω σε αντιθεση με τους αλλους υποψηφιους δεν θελω πρωτοποριες αλλαγες και τετοια...θελω μοναχα να συνεχισω το σπουδαιο εργο που γινεται τις τελευταιες 4-5 σεζον..ειμαι ανοιχτος σε ολες τις προτασεις σας...και μοναδικος μου στοχος ΕΑΝ εκλεχθω να φτασω την μικρη εθνικη εστω και ενα βημα πιο ψηλα με την βοηθεια ολων φυσικα!! για οποιαδιποτε απορια ειτε σε πμ ειτε ανοιχτα εδω μπορω να απαντησω ευχαριστω για τον χρονο σας!!

This Post:
11
281260.9 in reply to 281260.8
Date: 9/1/2016 3:06:18 PM
Overall Posts Rated:
11
Καλησπέρα vitrual μπασκετοφιλοι! Ονομάζομαι Γιώργος παιζω bb απο το 2013 με μια μικρη διακοπη και πλεον μπαινω καθημερινα στο παιχνιδι. Ηδουλεια που εχει γινει στη μικρη εθνικη ειναι πολυ καλη και ευελπιστω εαν μου δωσετε την ψηφο σας να οδηγησουμε την εθνικη σε ψηλοτερο επιπεδο τροφοδοτωντας ετσι και την εθνικη ανδρων με παιχτες με εμπειρια ηδη απο μικρη ηλικια. Επισης οι συμβουλες και παρατηρησεις απο αλλους manager θα ειναι κατι παραπανω απο ευπροσδεκτες και θα λαμβανονται πολκυ σοβαρα υπ οψιν.

Σας ευχαριστω για το χρονο σας,Γιωργος

Last edited by gpapas25 at 9/1/2016 3:06:34 PM

This Post:
22
281260.10 in reply to 281260.8
Date: 9/1/2016 3:34:33 PM
chris7REDS
III.9
Overall Posts Rated:
22
Εγώ ο δεύτερος που δεν είπα το όνομα μου σόρρυ παιδιά αλλά βλέποντας το νικνέιμ μου θεώρισα ότι είναι εμφανές . Το όνομά μου είναι Θράσος . Από το Θρασυβουλος(τι φλασιά φάγαν οι δικοί μου :P ) .

Να ξεκαθαρίσω κάτι . Είπα αλλαγή για να πάρει και κάποιος νέος την ευκαιρία του να γίνει προπονητής της U21 .

Ο Coach Vilagkouras αν μη τι άλλο έκανε εξαιρετική δουλεία στην μικρή εθνική και αν γίνω ο επόμενος (πράγμα δύσκολο να μην κοροϊδευόμαστε) αν είναι και ο ίδιος σύμφωνος να είμαστε σε ανοιχτή γραμμή για να συνεχίσω το επιτυχημένο πλάνο του .

From: fd97
This Post:
22
281260.11 in reply to 281260.10
Date: 9/1/2016 4:26:01 PM
Overall Posts Rated:
6262
Καλησπερα και απο μενα, ουτε εμενα με ενθουσιαζουν οι υποψηφιοι, αλλα πρεπει καποιος να βγει αναγκαστικα.Θεωρω υποχρεωση του να δεχθει την οποια βοηθεια μας και σιγουρα τις συμβουλες των παλαιοτερων που εχουν ασχοληθει και εχουν εμπειρια.Απο την αλλη θεωρω υποχρεωση μας να δωσουμε βοηθεια και στηριξη στον νεο κοουτς αρκει φυσικα να υπαρχει επικοινωνια και να μην νομιζει οτι ειναι ο Ομπραντοβιτς.
Το θεμα που εγω κολλαω ειναι καθαρα το τι γνωμη εχουν -οι μεχρι τωρα- υποψηφιοι που εχουν παρουσιασει τον εαυτο τους για την Εθνικη και τους στοχους.
Η 6η θεση ειναι ταβανι για μενα, εκτος αν εχουμε ενα παρα πολυ καλο υλικο.Μετραει και η τυχη, το προγραμμα,πολλα.
Εκτος αυτου, ο κοουτς δεν μπορει να ειναι μονος του..δεν μπορει να διαχειριστει ολες τις ηλικιες(18-21), μονος.
Λογω περιορισμενου χρονου δεν εχω τη δυνατοτητα να βοηθησω αρκετα και φυσικα να αναλαβω την εθνικη μας, ευχομαι ομως να υπαρξει ενα σοβαρο πλανο και τιμ.

From: Kaido
This Post:
11
281260.12 in reply to 281260.11
Date: 9/1/2016 5:20:42 PM
Overall Posts Rated:
22
Καλησπέρα και πάλι φίλοι managers!! Απ ότι είδα η ομιλία σου σχολιάστηκε αρνητικά χωρίς όμως να είναι στις προθέσεις μου να προκαλέσω αλλά ούτε να προσβάλω τους προηγούμενους coach της εθνικής U21. H πορεία της εθνικής τις περασμένες σεζον ήταν μεν καλή αλλά εξαργυρώθηκε μόνο με την άνοδο στην κατάταξη και τπτ παραπάνω (γτ όχι την είσοδο σ ένα τελικό μεγάλης διοργάνωσης). Για να επιχειρηματολογήσω πιστεύω πως η ανάθεση της εθνικής σ έναν coach απο την Α1 και την ΙΙ κατηγορία είναι λανθασμένη γιατί κανέις άνθρωπος δεν μπορεί να χωρέσει 2 καρπούζια σε μια μασχάλη. Δεν γίνεται φίλοι coach εσείς που αφιερώνεται τόσο χρόνο (και πολυ καλα κάνετε) με τις ομάδες σας, να αφιερώσετε έξίσου τον ίδιο με την εθνική γιατί πολ'υ απλά υπάρχουν υποχρεώσεις κ πρωτεραιότητες. Για κάποιον όμως coach που πάιζει σε μικρότερη κατηγορία η εθνική μπορεί να γίνει πρωτεραιότητα κ με τη σωστή δουλειά να πάει ακόμα ψηλότερα η εθνική (και όχι μόνο στην κατάταξη). Δεσμεύομαι πως αν τελικά με επιλέξετε θα κάνω την εθνική πρωτεραιότητα και θα κάνω τα πάντα για να πάει ακόμα ψηλότερα!!

PEACE N LOVE BROTHERS!!!

KAIDO

Message deleted