Ojoj, ta bi pa bila kisla za Titane. 13-9, izkupiček, ki te v vsaki normalni diviziji pripelje do najmanj četrtega mesta. Pa proti ekipi, ki je v celotni sezoni nabrala 4 zmage. Ampak vsi vemo, kaj so Kerlci, tako da verjamem (upam), da bo še napet boj.
Da pokomentiram še malo svoje zadeve:
Simon Boros, MVP
Čestitke našemu prvemu zvezdniku. Buzzerbeater sistem plač ga ne prizna, uvršča ga ob bok Smerduju in Linhartu, čeprav verjamem, da je naš najboljši igralec. Sistem prodaj igralcev ga še bolj podcenjuje, vedno ko odprem njegovo stran, mi predlaga da je vreden manj kot 2 milijona. Jaz menim, da gre za moj največji uspeh treniranja igralca do sedaj.
Polfinale
Rekel bi kar finale pred finalom. Brez zamere ekipam iz druge konference, ampak Celjane sem skozi celotno sezono videl kot glavne konkurente. Ni mi všeč, kako stojimo na igrišču proti njim. Na njihovem terenu smo v rednem delu zmagali za tri točke po zaslugi taktične napake njihovega managerja, na domačem terenu pa prav tako potegnili zmago skozi šivankino uho. Ni lepo izgledalo.
Vsem ekipam želim uspešen konec tedna in še uspešnejši naslednji teden. Naj napredujejo/obstanejo najboljši!