ваф... так, в цієї туреччини можна вигравати, але щоб так... вони таки зіграли внутрішню атаку та несподівано поставили 2-3 в захисті. так вони вже грали несподівані 2-3, проти вірменії, я думав що це їх чомусь та навчило. ну спасибі, що ще можна сказати ))
спочатку гри вони пішли у невеликий відрив, але ми їх наздогнали і навіть виграли першу чверть +1, завдяки фолу з сиреною. а в другій чверті був виніс турецького тіла. 17:4 якщо я не помиляюся за перші 6 хвилин. потім вони трішки вирівняли гру, але триочковий баззер від димарчука приніс нам +20 к великій перерві. в третій чверті здавалося що може бути камбек, але як і в першій ми наздогнали і зрівняли рахунок у чверті. в четвертій знов виніс тіла. це класичний розвиток події при поганій стаміні, воли ти починаєшь половину гарно, але потім все гірше і гірше. в них було те саме х іспанією, але орієнтуватися на іспанців не завжди можна. а ось проти португалії такого не було. це так, на майбутнє )
15/29 триочкових. найс. андрюхович кидав їх важко, але 6/11 зробив. паєвський, уштан, димарчук та планенко ще додали сумарно 9/12. з-під кільця звісно реалізація погана. програли підбори (і чому це раптово...) ). 15 їхніх втрат, 12 нашіх блоків. зуміли закрити топового великого (онгу), та топового маленького (манко). не зуміли пойраза та деріна, але дерін все ж таки накидав меньше, ніж я побоювався
єдине що прикро, те що ми приклали більше зусиль. не знав що обере турок, бо як я писав, поразка остаточно викреслює їх з претендентів на вихід далі і наступні суперники слабкіші, що дозволяло використати ент, з іншого боку турок явно в нас не вірив. що перевісе було не зрозумило
без несподіваностей в інших іграх: іспанія, естонія та португалія здобули перемоги. естонія на меньшому настрої, інші на однаковому
в інших групах. македонія та андора обидві не виставили склад. у македонців було 2 гравці, у андорців 1. показується що перемогли македонці з рахунком 0:0. не знаю чи дадуть їм цю перемогу у таблицю, подивимося завтра. греки обіграли німців ривком в останній чверті. латвія програла кіпру. це вже третя перемога кіпру! але що твориться з латвією? молдова в ОТ вирвала перемогу в скоттів. словаки обіграли та мабуть вибили з турніру запоребрик. господарі, словенці, вдруге програли, та схоже також вилітають
Last edited by Tiger at 9/25/2023 1:30:06 PM