я не є азартним. я багато грав у покер щоб це стверджувати. але коли я вболіваю... коли близькі ігри збірних в бб, з клатчем, мені чесно кажучі трохи боязно за себе... хоча і вражень від таких моментів багато )
починаючи з п'ятниці і до останнього стояв нормал. за 10 хвилин до гри всеж таки змінив на пік. я думаю, що можна це говорити. ніхто не повірить, що тут чи у грі з чехією був нормал-мотс. в нас важкий календар. було зрозуміло, що грати зараз пік-нормал проти швейцарії дууже ризиковано, але зіграти зараз нормал - і проти русні та німеччини можна і не пробувати. зараз ці ігри не стали простіші, але поміркувати над ними можливо
десь у середині першої чверті промайнула думка, що ми виграємо першу чверть, програємо другу та третю, і все буде залежити від того скільки будемо програвати на початку четвертої і як там піде гра. дуже багато ігор за таким сценарієм в бб. так і виявилось. другу чверть в кінцівці ми зуміли стримати, а ось третю - ні. здавалось що так, закинули трьохи і стали -3. але після цього 5 швидких балів від лепіллера - і -8 це вже не так і добре. взагалі в кінці третьої - початку четвертої чверті лепіллер забив, здається, 8/9, 2/2 триочкових + 2 з лінії. і з цілком пристойного для нашого захисту 7/19 стало не дуже добрі 50%+ і 40 очок. але наші в атаці зіграли відмінно і в клатчі швейцарці не витримали напруги зробивши пробивний фол не при кидку за 54 секунди при -1 і 2 втрати після цього
щось нашим збірним не щастить: 2 травми в націоналці попереднього тижня, травма сьогодні і травма в молодіжці сьогодні. біба розпочав гру дуже добре і без нього в нас і розіграш відчутно впав, і захист, та й в атаці телешун себе не проявив (знову). також очікувалось трохи кращої результативності від наших МФ (хоча ітогові 9/22 і 23 бвли від корнілова не так і погано) та міхайленка. та і глюк міг залишити майданчик не з 0 у графі набраних очок, забивши хоча б з ліній, маючі найкращий рівень навички штрафних кидків у команді... але відмінну результативність показав дуднік. будучи меньш активним ніж очікувалось, особливо у першій половині (знову), він забив свої перші 11 кидків. потім, нажаль, змазав триочковий кидок, засмутився, і більше не кидав )) багато фолів в нас, особливо виділяється фол-трабл корнілова. доречі, в корнілова плюс-мінус +15, в міхайліва -8... я не буду стверджувати, що корнілов МВП гри (хоча в цілому він зіграв гарно, але МВП скоріш все таки дуднік. хоча питання відкрите )) ), а всі проблеми з-за міхайліва (він принаймні додав нам підбори), це також деякий збіг обставин, але цифри такі є
наступного тижня білорусь. нажаль тренер згадав про збірну (тренер був регулярно онлайн, але вони не грали товариськи зустрічі та перша гра цього турніру біла 0:50). так що нам навряд чи світить це 50:0. сьогодні вони програли вдома естонцям на рівному настрої -18, остання чверть 9:29