BuzzerBeater Forums

BB România > NT S65-66

NT S65-66

Set priority
Show messages by
This Post:
00
324798.6 in reply to 324798.2
Date: 9/17/2024 10:46:03 AM
Irelevantii
II.4
Overall Posts Rated:
5959
Second Team:
Irelevantii II
performantele vorbesc de la sine, Jimmy. Cred ca sa ajungi sa reprosezi cuiva care castiga la pas RBBA de 8 sezoane ca trebuie sa iti vada doi jucatori mediocri pentru a castiga, e destul de mult. Iar chemarea la boicot nu-ti face cinste. Fiecare pierdem meciuri pe care credeam ca le vom castiga, sunt forumuri special create pentru asta.

This Post:
00
324798.7 in reply to 324798.6
Date: 9/17/2024 11:14:41 AM
BC Delfinii Purpurii
II.4
Overall Posts Rated:
7878
Second Team:
Grudgebearers
1. nu Jimmy a jucat
2. pai si atunci de ce a facut acel scout?

This Post:
22
324798.8 in reply to 324798.6
Date: 9/17/2024 11:26:12 AM
BC Vikings Reborn
II.3
Overall Posts Rated:
5757
Second Team:
BC Vikings Reborn II
@Otis, vendeta personală înseamnă să mă răzbun pentru ceva ce mi-ai făcut mie, ceea ce nu e cazul. Din păcate, nu am jucat finală de RBBA.

@Starstr3k, nu știu ce să îți răspund, pentru că nu am înțeles la ce te referi.

@Tudor31, nu am contestat nici performanțele de la club, nici de la NT. Mi se pare incredibil să acuzi pe cineva că nu-i face cinste să arate cu degetul necistea altuia.

Oricum, din păcate, nu va avea niciun rezultat demersul cinstit al meu. Suntem români și mergem pe principiul "a furat, dar a și făcut". În scurt timp va reveni la obiceiurile lui nestingherit. Va continua să se folosească de scout în interes personal, își va convoca proprii jucători fără valoare (chiar U23!!!) la NT mare, pentru merch (știe foarte bine că a făcut și asta, dacă neagă, îmi pierd 1h din viață și caut meciurile), va da mesaje altora încercând să-i convingă să facă non-combat și să retrogradeze, ca să-i rămână prietenii în RBBA, le va convoca jucătorii la NT prietenilor ca să le crească prețul când sunt pe TL, îi va elimina din NT pe cei pe care vor să-i cumpere prietenii lui, ca să scadă concurență și așa mai departe. De ani de zile! Am mai spus-o, monopol.

Foarte, foarte trist. Dar asta e, trag speranțe că se va plictisi la un moment dat și vom putea juca în liniște și fair-play.

This Post:
00
324798.9 in reply to 324798.8
Date: 9/17/2024 11:40:00 AM
Irelevantii
II.4
Overall Posts Rated:
5959
Second Team:
Irelevantii II
Jimmy, uite exact despre asta vorbesc. Eu ti-am zis doar ca demersul tau nu e cinstit. tu ai considerat ca e. Nu am spus ca a furat, dar a si facut. Tu ai spus ca a furat. Ai adaugat o noua acuzatie pe care nu o poti fonda, cea de U23.

Zic din nou. Uneori pierdem si trebuie sa traim cu asta, si eu am pierdut meciuri la 1-2 pcte, chiar in fata lui Miha si nu i-am plans nici ei nici pe forum. Acuzatii multe si noroi e usor sa facem.

Tot ce am incercat sa iti spun este ca nu are nimeni nevoie sa vada 2 jucatori de mana a doua sa castige un meci. Mai mult, iti pot garanta ca la nivelul chiar si de finala RBBA am putea juca cu toti jucatorii pe fata ca ar fi tot una.

Nu raspund sub nici o forma pentru actiunile lui si nu caut sa i le justific, nu e treaba mea. Insa din ce am vazut pana acuma aici pe forum, sunt acuzatii grandioase despre nimic.

Message deleted
This Post:
00
324798.11 in reply to 324798.9
Date: 9/20/2024 5:47:12 AM
BC Vikings Reborn
II.3
Overall Posts Rated:
5757
Second Team:
BC Vikings Reborn II
Uite, un exemplu extrem de relevant cu privire la practicile domnului Otis.
Fă o comparație între jucătorul listat de mine ((51183763)) și (51528841)(probabil va dispărea selecționarea după postarea asta).
Las o poză, în cazul în care îndepărtează selecția: (https://ibb.co/gvHvt6N)

Last edited by Jimmy Jump at 9/20/2024 5:51:57 AM

From: Otis

This Post:
00
324798.12 in reply to 324798.11
Date: 9/20/2024 7:56:32 AM
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
451451
Second Team:
The D-fenders
ajungem la nivelul la care e hartuiala.

jucatorul dupa cum vezi a fost crescut de o ferma. la ferma a luat din greseala prea mult PA. a fost antrenat un an intreg pe C pt a salva ceva din el, nu s-a putut.

am intrat azi sa vad cum arata, fiindca doar saptamana asta mia pot sa verific gratuit, am vazut ca este esuat si am vb si cu user sa il vanda. cu 1. ca n-are nicio valoare asa cum e. orice papagal si-ar da seama ca steagul ala n-are nicio valoare, decat valoare sentimentala pentru gusteri plini de vitriol, ceea pentru claritate, vreau sa te asigur ca nu esti, altii sunt cei care ma hartuiesc.

dar fiindca insisti, la modul cutia milei, am sa i pun steag la al tau, doar ca sa vada si restul comunitatii ca daca insisti cu obraz zero cersind si hartuiest lumea constant....vei si reusi.

Message deleted
From: Otis

To: Otis
This Post:
00
324798.14 in reply to 324798.12
Date: 9/20/2024 8:07:00 AM
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
451451
Second Team:
The D-fenders
mi s-a atras atentia ca e mai fair sa acord tratament egal. sa las steagul pe ala care e doar un experiment nereusit. alaturi de un jucator deplin comparabil.

pe bune, cum sa nu joci la nt guard cu sb 5-6 :-*

From: Jimmy Jump

To: Otis
This Post:
00
324798.15 in reply to 324798.14
Date: 9/20/2024 8:27:21 AM
BC Vikings Reborn
II.3
Overall Posts Rated:
5757
Second Team:
BC Vikings Reborn II
Nici nu am pretins ca jucătorul meu să fie la națională. Era doar o comparație care reliefează tratamentul preferențial. Deci cheap shoturile cu sb mic la un jucător de 26 ani de exterior, nu își aveau rostul. Hărțuire era dacă te invadam cu mesaje private, aici este forum public, unde am dreptul să evidențiez lucruri cu privire la activitatea NT manager. Laudele constante de la fan base nu mai erau considerate hărțuire.

This Post:
11
324798.16 in reply to 324798.15
Date: 9/20/2024 8:30:10 AM
BC Vikings Reborn
II.3
Overall Posts Rated:
5757
Second Team:
BC Vikings Reborn II
mi s-a atras atentia ca e mai fair sa acord tratament egal.

Aveai nevoie să îți atragă cineva atenția ca să realizezi așa ceva?

dar fiindca insisti, la modul cutia milei, am sa i pun steag la al tau, doar ca sa vada si restul comunitatii ca daca insisti cu obraz zero cersind si hartuiest lumea constant....vei si reusi.

Diferența dintre noi doi o face faptul că eu nu voi jigni niciodată. Nu ți-am cerut/cerșit la modul cutia milei, niciodată, absolut nimic. Am postat obiectiv lucruri pe care le sesisez. Din punctul meu de vedere, nu faci nimic mai mult decât să îți afișezi caracterul, cunoscut de mine, poate un element nou pentru alții. Popularitatea scade, va mai dura, dar se simte o dezmorțire în rândul comunității, în sensul bun.

Last edited by Jimmy Jump at 9/20/2024 8:55:47 AM

Advertisement