BuzzerBeater Forums

BB Israel > רבע גמר גביע

רבע גמר גביע

Set priority
Show messages by
From: gilad

This Post:
00
53205.6 in reply to 53205.2
Date: 10/10/2008 2:52:17 PM
Overall Posts Rated:
00
טוב, כמו שעידו אמר כבר זו הגרלה מהטובות שיכלנו לראות!
אז הנה ההימור שלי
shoot them all amit united
נראה לי שהרוח הקבוצתית תכריע את התמודדות, וגם הרצון של שוטם אול לעלות ליגה, המעצמה של ליגה שלוש הולכת לחצי גמר!

Rhino Invasion Maccabi Tazmania
הקראנץ' די פגע בטזמניה, אבל נראה לי זבכל זאת תיהיה לנו נציגה מליגת העל בחצי גמר

Grim Rippers Bulls Ramat-Gan
למרות שגרים קבוצה מצוינת, לבולס יש קבוצת גביע מבוהקת, כאשר בליגה בכל המשחקים הוא צובר התלהבות, הוא ינצח גם פה

Hapoel Naan art united
למרות הקבוצה המצוינת של נען, אין מישהו שיכול לעצור את הקבוצה הטובה בארץ היום

בהצלחה לכולם!
גלעד

From: Gal G

This Post:
00
53205.7 in reply to 53205.6
Date: 10/10/2008 3:33:16 PM
Overall Posts Rated:
3737
רבע גמר לפנינו
מצ"ב הימורי
מאבק בין פנים וחוץ
יום קליעה בינוני ושוט לוקחים
השוט עשו קפיצה מדהימה
דרור מוביל את קבוצתו לליגה השנייה לאחר שתי עונות בו נפל עם קבוצות חזקות ממנו
אני הולך עם השוט

Rhino Invasion Maccabi Tazmaniaמשחק של גבוהים
מלחמת עולם בין ארבעה סנטרים מצויינים
אני הולך עם הפייבוריט שלי - טאז

כל הכבוד לרמת גן
הישג מדהים
אבל הניסיון של הגרים ידבר

Hapoel Naan art united
אם יש למישהו סיכוי לעצור את ארתור זה לנען
אבל ארתור ירצה גביע ראשון בכדי להבטיח לו מקום בליגת האלופות
וגם כאן
נען יעצרו ברבע גמר

This Post:
00
53205.8 in reply to 53205.7
Date: 10/10/2008 4:54:05 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
משחק ענק.
לדעתי יותר מעניין מזה של ארתור מול נען.
מפגש של 2 קבוצות עם שאיפות מובהקות לעלות ליגה.
השוט עשה קפיצה פשוט מדהימה העונה. אני מצדיע עידן!
מהצד השני מגיע דרור שנותן עונה פשוט לא נורמלית.
מאמן הנבחרת מציג יכולת שלא הייתה מביישת את ליגת העל ואני הולך כאן עם הביתיות.

Rhino Invasion Maccabi Tazmani
התלהבות לא התלהבות.
אהוד פשוט מחוזק יותר מבחינת סגל.
יש לו יותר כלים להמשיך הלאה.
את ריינו אני מאוד אוהב אבל כאן זה ייעצר ואהוד ימשיך לחצי הגמר.

לגרים יש קבוצה מאוזנת יותר.
קבוצה בעלת כלים לא רעים.
גם כאן אני רוצה לתת כבוד למאמן שעשה פריצת דרך נפלאה ועוד מועמד לעלות לליגת העל בעונה הבאה.
בצד השני מגיע עידן שמחזיק את הקינג אבירם בן ארי.
הולך להיות כאן חתיכת קרב.
אני הולך על הביתיות ועל עידן שמראה השקעה רצינית יותר במשחק ולדעתי גם מאמן עם יכולות גבוהות במיוחד!

Hapoel Naan art united
נען מקבל גם פציעה של שחקן משמעותי וגם את ארתור במשחק חוץ על הראש.
הוא לא יכל לצפות לגרוע מזה.
נען עבר העונה מהפיכה לא קטנה בסגל. לדעתי הוא ביצע אותה בצורה יעילה ביותר.
צארלס מאמן מעולה לדעתי והוא באמת היחיד מהקבוצות שנשארו שיכול להפתיע את ארתור אבל העוגיה פשוט לא רואה בעיניים.
פשוט לא מעניין אותו מי עומד מולו והוא גם כאן ימשיך הלאה.
הקבוצה מספר 2 בארץ תיקח את המשחק ותמשיך עד לתואר!

This Post:
00
53205.9 in reply to 53205.8
Date: 10/10/2008 4:58:59 PM
Overall Posts Rated:
00
מי הקבוצה מס' אחת בארץ בידיוק?

Last edited by gilad at 10/10/2008 4:59:47 PM

This Post:
00
53205.10 in reply to 53205.8
Date: 10/10/2008 5:00:27 PM
Overall Posts Rated:
274274
מספר 2?? זה לא יפה...

:)

גם אני אהמר -

באמת משחק גדול.
כמו במחזור הקודם שהתגאתי בליגה 2 הקודמת שלי גם עכשיו אני מאוד גאה שיש נציגות לליגה. שוט'ם עשו שידרוג עצום מבחינתי - כקבוצה שהכרתי אותה כקבוצה של שחקן אחד הם הפכו לפייבוריטים לעליה לליגת העל.
מצד שני עומד הסוס השחור שלי - (מחמאה)
דרור הוא מאמן מצוין עם קבוצה עוד יותר מצוינת, קשה לדעת מאיפה יבוא הנזק. לראיה אפשר לראות נצחון בליגה הפרטית על ארתור והעוגיות!
אז אני מהמר על הסוס השחור שלי.
מצד שלישי - כמו במחזור הקודם - לרוב שאני מהמר נגד שוט'ם הם נוטים לנצח

אין הימור - אני רק יכול להגיד שלי ולריינו יש עבר של משחקים מצוינים - בלי צניעות אני חושב שמדובר בקבוצה לא פחות טובה ואולי אפילו טובה יותר.

אני מאוד אוהב את הקבוצה של הריפרס. ג'ק מאמן אותם מצוין והם התפתחו בצורה יפה במהלך העונה. אני מעריך שהוא כבר חושב איך לעצור את אבירם - ואם לא לעצור אז לפחות איך להאט, ואם לא להאט אז... איך לנצח למרות תצוגת ענק של שחקן המפלצת הזה...

Hapoel Naan art united
נען באמת קבוצה שראויה למחמאות שהיא מקבלת.
דביר הסר הוא אחד הסנטרים האהובים עלי.
אבל - מצד שני ארתור, שבניגוד למה שנכתב פה לפני - אני חושב שהוא הקבוצה מספר אחת בארץ.
לדעתי בכל המשחקים שלו העונה, הכדור בידיים שלו

Last edited by Ehud at 10/10/2008 5:24:42 PM

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
53205.11 in reply to 53205.9
Date: 10/10/2008 5:03:33 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
יניבבבבבבבב והשפים!

This Post:
00
53205.12 in reply to 53205.8
Date: 10/10/2008 5:08:49 PM
Overall Posts Rated:
274274
מספר 2?? זה לא יפה...

:)

גם אני אהמר -

באמת משחק גדול.
כמו במחזור הקודם שהתגאתי בליגה 2 הקודמת שלי גם עכשיו אני מאוד גאה שיש נציגות לליגה. שוט'ם עשו שידרוג עצום מבחינתי - כקבוצה שהכרתי אותה כקבוצה של שחקן אחד הם הפכו לפייבוריטים לעליה לליגת העל.
מצד שני עומד הסוס השחור שלי - (מחמאה)
דרור הוא מאמן מצוין עם קבוצה עוד יותר מצוינת, קשה לדעת מאיפה יבוא הנזק. לראיה אפשר לראות נצחון בליגה הפרטית על ארתור והעוגיות!
אז אני מהמר על הסוס השחור שלי.
מצד שלישי - כמו במחזור הקודם - לרוב שאני מהמר נגד שוט'ם הם נוטים לנצח

אין הימור - אני רק יכול להגיד שלי ולריינו יש עבר של משחקים מצוינים - בלי צניעות אני חושב שמדובר בקבוצה לא פחות טובה ואולי אפילו טובה יותר.

אני מאוד אוהב את הקבוצה של הריפרס. ג'ק מאמן אותם מצוין והם התפתחו בצורה יפה במהלך העונה. אני מעריך שהוא כבר חושב איך לעצור את אבירם - ואם לא לעצור אז לפחות איך להאט, ואם לא להאט אז... איך לנצח למרות תצוגת ענק של שחקן המפלצת הזה...

Hapoel Naan art united
נען באמת קבוצה שראויה למחמאות שהיא מקבלת.
דביר הסר הוא אחד הסנטרים האהובים עלי.
אבל - מצד שני ארתור, שבניגוד למה שנכתב פה לפני - אני חושב שהוא הקבוצה מספר אחת בארץ.
לדעתי בכל המשחקים שלו העונה, הכדור בידיים שלו

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
53205.13 in reply to 53205.9
Date: 10/10/2008 5:16:39 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
חבר'ה אל תהרגו אותי.
זו דעתי הכנה.

זו עדיין מחמאה.
כל אחד היה שמח אם היה נכתב עליו מספר 2 בארץ.

This Post:
00
53205.14 in reply to 53205.13
Date: 10/10/2008 5:22:41 PM
Overall Posts Rated:
55
תודה על המחמאה יהודה!
שבת שלום!

From: Warrior
This Post:
00
53205.15 in reply to 53205.12
Date: 10/10/2008 7:49:07 PM
Overall Posts Rated:
1010
אני כבר אמרתי שקיבלנו הגרלה מדהימה בסיבוב הזה של הגביע ולא יכלנו לבקש יותר מזה..
כל משחק זה חתיכת משחק ששווה לצפות בו ובכנות , אחרי שכתבתי את ההימורים אני חייב להגיד שבאף מפגש אני לא בטוח במנצחת ויש מצב שאני טועה בכל ה4 ואני לא אופתע יותר מידי ..
הלוואי שכל עונה נתברך בטורניר כזה בגביע ושרק יילך וישתפר !

משחק מאוד קשה להימור מבחינתי.. הקבוצה של דרור מציגים אחלה ציונים ונראה שיש להם אחלה מאצאפ עם שוט'ם..
חשבתי להמר על שוט'ם ואני לא אופתע במיוחד אם ינצחו כי מצד אחד לדרור אין אפשרות לעצור את נפתלי [לא יודע איך המאמן יחליט לשחק..]
ומצד שני לשוט'ם אין הרבה כלים לעצור את הקו האחורי של עמית יונייטד וכשאני מוסיף לזה את הביתיות שלהם אז אני חושב שהקבוצה של דרור פייבוריטית אבל אף תוצאה לא תפתיע אותי במפגש הזה..
זה יהיה קרב מוחות וטקטיקות והטוב יותר ינצח .

אהוד ביזבז קראנץ השבוע בגביע ולכן זה קצת מהרר לי את ההימור כי אחרת הייתי מהמר עליו בטח במשחק בית אבל אני אלך עם ריינו ביגלל יתרון ההתלהבות וביגלל שאני מאוד מעריך את הגבוהים שלהם וריינו משקיע בגביע..
וחוץ מזה שהם הדיחו אותי אז זאת עוד סיבה טובה..
אבל כשמצד השני ניצב אהוד אני גם כאן לא אופתע משום תוצאה וזה בהחלט הימור.

בעיקרון , חשבתי להמר פה על הבולס של עידן אבל אחרי שניכנסתי קצת להסתכל בכושר המשחק של הקבוצות אני רואה שבן ארי בפורם 7 וגם יונתן גד בפורם 6 ולכן אני אאלץ לשנות את ההימור למרות שזאת התלבטות גדולה כי מצד אחד הפורם יכול לפגוע ויכול לא לפגוע כל כך אבל אני אתחשב בעובדה הזאת ובעבודה שלגרים יש מאצאפ טוב עם בן ארי והבולס ואני אהמר עליהם ..
אבל עידן עדיין בבית ואבירם זה עדיין אבירם ושוב גם פה אני בהחלט מהמר בגדול והולך רק לפי ההיגיון ..

Hapoel Naan art united
אני גם חושב שאם יש קבוצה שיכולה להדיח את ארתור מהגביע זאת נען המעולה.. וזאת בהחלט ההגרלה אולי הכי קשה שארתור יכל לבקש בשלב כזה ..
אבל אם זה היה הפוך ונען היה מארח אז אולי הייתי מתלבט אבל נגד ארתור בבית אני לא אהמר ולא משנה מי היריבה גם יריבות מליגת העל ..
בבית הם משחקים אחרת ולא נוטים לפשל ואני אהמר על ניצחון של המפלצות שממשיכים לשמור על פורם מעולה ומהצד השני שליט בפורם 7 וזה די קריטי מבחינת נען ..

בהצלחה לכולם !

This Post:
00
53205.16 in reply to 53205.15
Date: 10/12/2008 4:50:39 PM
Overall Posts Rated:
00
אין ספק שאלו שמונה קבוצות מעולות. יש כאן נציגויות משלושת הליגות הבכירות. כל הקבוצות ברמה הזאת פחות או יותר שוות, אם מחשבים את ההתלהבות העדיפה של קבוצות ליגה שלוש ואת הרצינות בגביע. למרות שאני מאמין שבשלבים האלה, כולם כבר רציניים.

shoot them all 10/16/2008 5:00:00 PM amit united
מפגש יוצא מן הכלל. הקבוצה של בלאק לייבל מאוד מסקרנת אותי. אני פשוט לא מצליח להבין איך זה כשיש לך את הגבוה הטוב בישראל, הנמוכים שלך תורמים הרבה יותר. למה לא לבנות קבוצת פנים קלאסית? אבל אולי דווקא בגלל זה, יש לבלאק לייבל קבוצה עם כל כך הרבה אפשרויות. אולי זאת הסיבה שהוא בדרך לעלייה לליגה הראשונה, ונמצא ברבע גמר הגביע. אז מי אני שאעביר ביקורת? אני צריך להוריד את הכובע.
מהצד השני, עומד מאמן נבחרת ישראל. אין ספק כי זהו מצב הזוי שעמית נמצא רק בליגה השלישית. הוא שווה צמרת ליגה שנייה לפחות. מאזן 16-0 חלק בליגה וסגל שחקנים מאוזן. השנה נראה לי הוא לקח את עצמו בידיים והוא נותן בינתיים עונה חלומית. לדעתי? הוא לא ייעצר בשלב הזה.
Rhino Invasion 10/16/2008 5:00:00 PM Maccabi Tazmania
מכבי טאזמניה, שעלתה מהליגה השנייה, פוגשת את הקבוצה המובילה את הליגה השנייה. קרב אדיר.
אני סומך על אהוד שייצג את ליגת העל בכבוד.
Grim Rippers 10/16/2008 5:00:00 PM Bulls Ramat-Gan
יש קבוצות ליגה 3 טובות. אני, לדוגמה, קבוצה כזאת. הג'ודה גאנגסטארס קבוצה טובה מאוד. גם מכבי פנדה. אבל יש קבוצות... שהן פשוט לא קבוצות ליגה 3. הבולס רמת גן, עם האמזן המושלם שלהם, עם אבירם בן ארי.. זאת פשוט קבוצה שלא קשורה למקום שהיא נמצאת בה. מאמן מצויין וכוכב נוצץ... מתכון לסינדרלה.
אבל אני מכיר את הגרים ריפרס, אשר נצחו אותי בסיבוב הקודם. קבוצה מעולה שעלתה על חשבון העמית יונייטד בשנה שעברה, ועכשיו עושה חיל בליגה השנייה. לדעתי, היא לא תעצר פה.
Hapoel Naan 10/16/2008 5:00:00 PM art united
איזה משחק בונבוניירה. זאת רק העונה השנייה (או עונה וחצי) שלי במשחק, ואין ספק שהפועל נען זאת הקבוצה ליגה השנייה שהשם מצלצל הכי מוכר לי. כבר מדיבורי מאבקי הגביע בעונה שעברה, כל הזמן דיברו על קבוצת הפנים הבלתי מנוצחת של סר צ'ארלס. קו קדמי של נבחרת ישראל. סווינגמנים טובים.
אבל מהעבר השני עומדת ארט יונייטד, שנותנת עונה פשוט פנומנלית.. קבוצה מדהימה, מהאריות של הליגה הראשונה.. אני פשוט לא רואה איך הם מוכנים לוותר על הגביע, ולא להביא אותו לליגת העל..

Advertisement