BuzzerBeater Forums

BB Israel > ישראל - יוון

ישראל - יוון

Set priority
Show messages by
From: omer

This Post:
00
81233.6 in reply to 81233.4
Date: 3/15/2009 1:10:10 PM
Overall Posts Rated:
2828
אני מסכים עם עומר אני חושב שלשחק פנימה תהיה טעות המאמן היווני יראה שהפורם של הגבוהים שלנו די טוב מאשר הפורם של הגארדים לכן הוא ישמור פנימה אז בהתקפה לדעתי או משחק בתנועה או ראן אנד גאן ובהגנה לדעתי לשמור אישית או 3 החוצה בגלל שהמאמן היווני יראה את הפורם הרע של הגארדים הוא יחליט לשחק החוצה ולתקוף מבחוץ מאשר מבפנים

From: Warrior
This Post:
00
81233.7 in reply to 81233.1
Date: 3/16/2009 3:32:36 AM
Overall Posts Rated:
1010
לא לשכוח המשחק בשעה 17:00 לפי הבית שלנו ואחרי שהשעה זזה אחורה..

וכמובן אם מישהו עדיין רוצה להוסיף טיפים ועצות אני שמח לשמוע כי לא קל לגבש החלטות, כמו בכל משחק..
תדריך כאמור יעלה כרבע שעה לפני המשחק .

This Post:
00
81233.8 in reply to 81233.7
Date: 3/16/2009 10:54:27 AM
Overall Posts Rated:
1010
ערב טוב לכולם !

הפעם פוגשים בבית בנבחרת היוונית החזקה.. אחת הנבחרות שאני מעריך מאוד.. יותר כאיכות הסגל והשחקנים והמאמן נראה פחות משקיען ועולה לרוב עם חמישיות דומות בלי חשיבות גדולה לכושר או כאלה דברים.. לפחות על פי הנראה..

הכושר אצל היוונים לא ממש טוב וסוף סוף אולי תהיה יריבה עם כושר לא יותר טוב משלנו.. מצב שלא קרה הרבה זמן..

טקטיקות:
הגישה תהיה נורמל.. אנחנו רוצים לנצח את זה בבית ואת ההתלהבות נצבור במשחקים הבאים בתקווה לקבל הגרלה של יריבות די נוחות וקלות כמו בפעם האחרונה בטורניר התנחומים..

הייתה דילמה לא פשוטה עם הטקטיקות היום כיוון שהיוונים עולים עלינו בכמה רמות מבחינת ריבאונד וביכלל יש להם סגל מאוד איכותי ומעניין..
לרוב הנבחרות בעולם כבר יש היום לפחות שחקן אחד בסגל עם 17-19 ריבאונד שתורם רבות בתחום הזה..
לנו לצערי עדיי אין.. וגם הגארדים לא ריבאונדרים מדהימים כי זה היה מוסיף המון.. ולכן חשבתי איך לצמצם פערים בעיקר בנושא הזה כי אני רואה את זה כתחום שעלול להשפיע את המשחק, כמו בכל משחק..

עומר העלה סקאוט נרחב ושוב כל הכבוד לו על ההשקעה.. היינו די באותו ראש מבחינת מחשבה וזה הכיוון שגם נבחר היום.. ולהלן הפירוט..

התקפה
אחרי שהלכנו פנימה במשחק האחרון אנחנו נילך החוצה היום.. נקווה שאולי היווני ישמור הפוך אבל העיקרון הוא שהכושר של הגארדים היוונים די בעייתי וצריך לנצל את זה, ונשמח מאוד אם הוא יפתח עם הרכז שבכושר 4 וזה די אפשרי בהתחשב בזה ששבוע שעבר הוא גם היה 6 או 5 ..
בנוסף, הגבוהים שלהם שומרים מעולים וההגנה בכללי יותר טוב מבפנים ולא במעט.. אמיל אופיר בכושר 9 ולמרות שיוחפז ואסף לא בכושר שיא, צריך לנצל את אמיל.. כי גם בגבוהים הכושר לא בהרבה יותר טוב.

הגנה
כתוצאה מהכושר הגרוע בקרב הגארדים היוונים, נראה שאין להם הרבה ברירות אלא להמשיך עם הלוק אינסייד ששיחקו בו שבוע שעבר וביכלל משחקים בדרך כלל לגבוהים כי ההתקפה שלהם מתחת לסל טובה יותר.. ולמרות הפציעה של הפאוור יש לי תחושה שהוא ימשיך במגמה..
גם אם יילך החוצה, ההתקפה שלהם שם לא מדהימה אפשר להגיד אבל אנחנו פשוט עדיין צריכים את חיזוק הריבאונד הזה כי גם עם 3 בפנים אנחנו כנראה נהיה בעמדת נחיתות בנושא הזה..
ואם הם ישמרו עם 3 בפנים אז ביכלל... אומנם הגארדים יחגגו אבל הריבאונדים יילכו רובם אל היוונים וקשה לדעת מה עדיף.

This Post:
00
81233.9 in reply to 81233.8
Date: 3/16/2009 10:54:42 AM
Overall Posts Rated:
1010
ולהלן הרוטציה:

PG – בעמדה הזאת יפתח היום מעיין סעדון.. שחקן שלא נוטה לפתוח יום מידי כי בטקטיקות מסויימות הוא לא הכי מתאים אבל התקפה מבחוץ זה הזירה שלו.. הוא המוסר הבכיר יותר מכל הגארדים האחרים שהם לא רכזים ולכן הוא ישחק כרכז היום.. הייתה דילמה קטנה עם זוהר בן יוסף שהם בערך שווים הגנה וקליעה אבל זוהר נותן יתרונות מסויימום אבל בכל זאת הלכתי עם סעדון ביגלל המסירה העדיפה בעיקר כי 2 הגארדים האחרים שישחקו לידו מוסרים די חלשים אז חייב מישהו שיאזן.
בנוסף הוא יכול בהחלט לבלוט היום מבחינה התקפית אם יהיה עליו שומר בכושר נמוך וביכלל מול כל שומר יש לו את היכולת לקלוע המון נקודות..
מחליף יהיה עדי יוחפז שלא פותח ביגלל הכושר.. הוא וסעדון באותה רמת קליעה ולכן 2 רמות כושר זה די משמעותי.. נקווה שלא יעשה צרות מידי מהספסל.

SG – אמיל אופיר די השתלט על העמדה הזאת ברוב הקמפיין וגם השבוע ישחק שוטינג גארד.. השוטינג היווני נראה שומר די בינוני מבחוץ וגם מבפנים.. אחד כזה שאמיל צריך לאכל לארוחת בוקר בטח בכושר 9.. אני תולה בו ציפיות גדולות היום.. מחליף יהיה אושרי אגוזי שחזר לסגל אחרי 2 חשובות בשבועיים ומסדר לעצמו מקום בסגל בזכות ולא בחסד .

SF – אסף חסידים ישלים את הטריו כמו תמיד בעמדה מס' 3 כשהוא בכושר 7 שזה לא מדהים אבל עדיין עם קצת ניסיון שהוא מביא וקליעה שהוכיחה את עצמה לא פעם הוא יכול לתת תפוקה יפה התקפית.. הסמול הדי קבוע של היוונים גם בכושר 7 ואם הוא אכן יפתח זה צפוי להתאזן..
מחליפו יהיה זוהר בן יוסף שגם כן משתבח משבוע לשבוע ויחד עם אגוזי גודלים לנו 2 גארדים חדשים שבקלות יכולים להשתלט על המקומות של הגארדים הנוכחיים עם קצת עבודה קשה.

PF – עוז בן עמי פותח בעמדת הפאוור אחרי התלבטות בינו לבין אבירם אבל הלכנו עם הכושר העדיף כי במידה והיוונים יילכו פנימה זה די משמעותי.. שניהם די דומים ולכן הכושר הכריע.. עוז גם יכול לתרום קצת למשחק כי יש לו קצת מרחק וזה עלול לעזור בצורה כזאת או אחרת.. בנוסף ייתן הרבה מסירות כמו שיודע.. יחליף אותו כאמור אבירם בן ארי ורועי אמסלם רזרבה .

C – גילי צדוק חוזר לחמישיה.. האכזבה הגדולה של הקמפיין.. שחקן כזה מוכשר ואדיר וכאילו לא היה כלל בסגל כל הזמן הזה כי בעצם לא היה בו שימוש משמעותי או לפחות לא תרם יותר מידי..
גם היום על פי הטקטיקה לא תולים בו יותר מידי התקפית.. אבל הוא צריך לעזור בנושא הריבאונד גם כן בצימצום הפערים.. עדיין בכושר 7 לא מדהים בתקווה שיעלה שבוע הבא כי בינתיים זה נראה טוב[אבל בהתאם שבוע הבא אפשר לקבל יריבה קלה מאוד ודווקא כשיהיה בכושר לא ממש נצטתרך אותו]..
עדיין יתרום גם להגנה וצריך להיות בסדר.. יחליף אותו הדר קורנפיין.. רועי אמסלם רזרבה.

מחליפים נוספים:
Roee Amsalem
Mati Sadeh

המחליפים עדיין לא במיטבם מבחינת כושר וגם החמישיה היום יהיה עדיף שתשחק כמה שיותר.. לדוגמא שחקנים כמו צדוק ואמיל והסיבולת גם השתפרה בפגרה ולכן המאמן יקפיד היום על הרוטציה ולא צפויה להיות חלוקה מאוזנת של דקות..
אבל זה כמובן תלוי גם בהתפתחות המשחק עצמו.

אני חושב שהטקטיקה היא הנכונה ביותר להיום.. נקווה מאוד לשמור על הבית במשחק לא פשוט מול יריבה לא פחות טובה..
ויאלה שיהיה לנו בהצלחה ! אל אל ישראל .

This Post:
00
81233.10 in reply to 81233.9
Date: 3/16/2009 10:58:25 AM
Overall Posts Rated:
1414
אל אל ישראל

בהצלחה

This Post:
00
81233.11 in reply to 81233.10
Date: 3/16/2009 11:07:23 AM
Overall Posts Rated:
1010
תודה דרור
אני מקווה שמישהו באמת יושב וקורא ושאני לא טורח סתם..
למרות שיש לי הרגשה שכן..

אבל אני עדיין חושב שזה מנפיק כל פעם מחדש עוד אינפורמציה על הנבחרת והשחקנים, ואולי עליי כמאמן וחשיבתו..
ככה שאני מקווה שאני טועה לפחות..

ובינתיים נראה שהבחירה בסעדון הייתה בול פגיעה בעיקר לאור העובדה שעלה הרכז עם הכושר 4 ובינתיים סעדון עושה לו בית ספר.. לא רואה איך 4 רחוק מ5 אז אולי זה ייתן קצת אינדיקציה למה לא שיחקו כל השחקנים שהיו בכושר הזה בשבועות הקודמים..

ונראה שהם כן הלכו פנימה בסוף.. נקווה שפגענו גם פה.. אבל עם גבוהה חדש שגם הוא נראה ריבאונדר אדיר ונראה לי שיש שם צמד של 16-19 ריבאונד.. בוא נקווה שלא יפול מי יודע מה בתחום הזה..

From: naor

This Post:
00
81233.12 in reply to 81233.3
Date: 3/16/2009 11:49:50 AM
Overall Posts Rated:
33
אמיל אוכל אותם ללא ספק 5-7 מהשלוש בסה"כ ב20 דק' מורף!!!

נקווה ליותר אבל בכל זאת הוא עשה לא מעט נקווה ליותר קצת יותר מדיי איבודים ועבירות אבל נסתדר אני מאמין או יסגור 36 דק' אנחנו במצב טוב הוא יקלע לנו בערך 30 נק' לפינ דעתי אבל מסוגל ליותר זקוק לקצת הגנה

To: naor
This Post:
00
81233.13 in reply to 81233.12
Date: 3/16/2009 11:52:39 AM
Overall Posts Rated:
1010
מי זקוק להגנה?
בינתיים הגנה מדהימה 29 הם קלעו במחצית כש9 מזה היה רק מהקו.. 10 סלי שדה בלבד ואחוזים נוראיים בטח לשחק שמול אמיל..

משחק מעולה עד כה עם קצב טוב ואמיל וסעדון לא מאכזבים כי בהחלט ציפתי מהם להופעה טובה..
נקווה שהשיפוט ישתפר קצת רק..

This Post:
00
81233.14 in reply to 81233.13
Date: 3/16/2009 12:36:50 PM
Overall Posts Rated:
55
עופר אתה לא לבד וזה מוסיף המון כל הפרטים שאתה נותן!
בהצלחה!

This Post:
00
81233.15 in reply to 81233.14
Date: 3/16/2009 12:42:38 PM
Overall Posts Rated:
00
כל הכבוד לנבחרת שניצחה 98-80 כל הכבוד לנבחרת שכל הרבע האחרון היה גרבג תימ אחרי שכבר הובלנו קרוב ל40 עופר עבודה נהדרת כל הכבוד
ורק שאלה אחת איך הולך כל הסיפור של הבית תנחומי9

This Post:
00
81233.16 in reply to 81233.15
Date: 3/16/2009 12:48:45 PM
Overall Posts Rated:
1010
תודה ארתור..
חיים אם אני לא טועה הכל מפורט בחוקים אבל כנראה שבשבוע הזה יצטרפו אלינו עוד לא מעט נבחרות לטורניר.. כל אלה שנשרו מטורניר הזדמנות השנייה ולא עלו לאליפות העולם..

יהיו 32 עולות לסיבוב הבא שהוא נוק-אאוט כש1 מארחת את 32, 2 מארחת את 31 וכו וכו.. בדרך הזו..

ללא ספק רבע אחרון של גארבג טיים הוריד את ההפרש שעלול להיות די משמעותי בטורניר הזה כי יהיו הרבה עם מאזן זהה בסוף ולכן חבל לי אבל לא נורא, בכוונה אמרתי שיקפיד רק עד הרביעי כי ידעתי שברבע של גארבג טיים עדיף שהמחליפים יקבלו קרדיט ישחקו קצת, יראו מכישוריהם וגם יצברו עוד קצת נקודות ניסיון..

וביכלל כי זה תמיד כיף לראות חלוקה שווה בדקות..

ציונים יפים לכושר הנוכחי ולהתלהבות 5.. ככל שההתלהבות תעלה הציונים ישתפרו.. היה היום פחות דגש על הגנה חיצונית ולכן הציון בהתאם ולא לשכוח את האיזורית..

הייתה לנו השליטה בריבאונד למרות ציון פחות טוב, כנראה בעיקר ביגלל האחוזים הנוראיים של היוונים והטובים שלנו ..
פגענו בטקטיקה וניצחנו וזה הכי חשוב.. נחכה להגרלה של כל היריבות הבאות בתקווה ללוח משחקים נוח..

Last edited by Warrior at 3/16/2009 12:49:50 PM

Advertisement