Na początku chcę Ci pogratulować najszczerzej jak tylko umie;], należał Ci się ten awans;] I chcę Ci życzyć powodzenia w II lidze chodź i tak doskonale wiem ze sobie w niej poradzisz;]
Powiem tylko ze tego sezonu nie moge uznac za udanego, odpadniecie szybko z PP, przegrana w PJ3B no i przegrana w finale ligi.
A co do meczu to powiem tak, Szymanowski jest dobry a nawet bardzo tylko ma jedna wade...lubi faulowac, odkąd pamiętam ma z tym problemy, uspokoiło sie troche jak defa trening dostał i troche doświadczenie skoczyło no ale jak widac nadal to dośw. jest za małe;] Zaryzykowałem z taktyką, dałem normala licząc ze powalcze w niedziele, myslalem ze kontuzje spowodują to ze się bedziesz pchał z atakiem w trumne, niestety przeliczyłem sie, mysle ze jakbym ustawił MtM to bym wygrał, no ale teraz to juz moge sobie gdybac.
Podsumowaując, jestes zajebistym managerem, taktykiem i jeszcze raz chcę Ci szerdecznie pogratulować i zyczyć powodzenia w II lidze;] Zrób taką furrorę jaką zrobiło Lame Duck;]